Arama sonuçlarınız

1. fbmy

Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12

Ynt: Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12 İyi dileklerine sunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. GC de Cooper Discoverer S/T (Namı değer Light MT) :) Touareg'te BF Goodrich AT Lastik var...

2. fbmy

Ynt: Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12 2 Araç 3 aile gittik daha önceden yedigöller niyetine girmiştik kararlaştırmışken oraya gidelim kararı çıktı. Yakın zamanda tanışmak dileğiğle...
  3. fbmy

Ynt: Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12 .

4. fbmy

5. fbmy

6. fbmy

7. fbmy

Ynt: Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12 Araçtan çıkışım :) http://www.facebook.com/profile.php?id=100002110392132
  8. fbmy

Ynt: Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12 Kaldığımız sapak :) http://www.youtube.com/watch?v=_qa-GsOHjE8&feature=g-upl&context=G26167a1AUAAAAAAAAAA
  9. fbmy

Cumartesi akşam 2 araç yolaöıktık ve gece boluda konaklayıp pazar günü sabah erkenden yola koyulduk. İlk önce hedefimiz bolu içinden yedigöllere ulaşmaktı ama kar geçit vermedi. Baya yol almıştık aslında ama orman işletmesini geçtikten sonra ki sapak tada ha fazla gidemeyeceğimizi anladık.Daha...

10. fbmy

Kayışdağı Askeri Bölge Faaliyete Geçmiş!

Ynt: Kayışdağı Askeri Bölge Faaliyete Geçmiş! Maalesef, hemen çıkıp inince belki bi' şey olmayabilir ama yukarıda artık mangal işi yaş! :(

11. fbmy

Kayışdağı Askeri Bölge Faaliyete Geçmiş!

Arkadaşlar Kayışdağı'nda ki terk edilmiş olan askeri bölge tekrar faaliyete geçmiş.Telsiz tatbikatı (SAR) için çıkan arkadaşlarımız askerlerin gelmesiyle şok olmuşlar. :D Durumu komutana anlatmışlar ve daha aşağıda bir yerde telsiz çevrimini yapıp inmişler. Bilgilerinize...
  12. fbmy

Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) Arkadaşlar Kayışdağı'nda ki terk edilmiş olan askeri bölge tekrar faaliyete geçmiş. En tepeye çukur kazılması ve tel örgülerin yenilenmesinin sebebi askeriyenin tekrar geri dönmesiymiş. Geçen pazar (SAR) Search And Rescue...

13. fbmy

2.7 crd yakit tuketimi sorunu

Ynt: 2.7 crd yakit tuketimi sorunu Ben bi'şey yapmadım.Tamirci kaçak olan 2. ve 4. enjektörü tamir etti yakıt tüketimi düştü. Yol bilgisayarını sıfırlamadım ama takip ediyorum.Tamir ettirmeden en son 1200 km önce sıfırlamışım. Yaptırdıktan hemen sonra sıfırlasaydım 15 lt. den daha az değerler...
  14. fbmy

Ynt: 2.7 crd yakit tuketimi sorunu Yanımda bir misafirim vardı ve daha önce anlattığı bir şeyi tekrar anlatıyordu. Hayatımın cümlesini kurmuşum. Anlayışınızdan dolayı tebrik ederim. :) Bende 2 ile 4 kaçırıyordu tüketim 16-17 Lt.'leri bulmuştu. Yol bilgisayarını sıfırlamadım 1200 km...
  15. fbmy

Ynt: 2.7 crd yakit tuketimi sorunu Ben elimden geldiğince anlatayım. Aracın 4. ve 5. enjektörü ön camın altında kalıyor bu yüzden motor inmese bile kulaklar gevşetilip motorun ileri geri oynatılması gerekiyor. Burdaki problem enjektörün sağlam olup olmaması değil enjektörün dibinden kaçak...

16. fbmy

FAKOFF olarak 29 Ocak'ta İnönü Yaylasına çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 29 Ocak'ta İnönü Yaylasına çıkıyoruz ! Deniz'cim gelmek istiyorum ama son 2 parkur bayağı zorluydu. :) Benim aracı ve beni üzecek parkurlardı. ;) O ara İstanbul içinde light offroad yaptık. Soğucak, Aytepe veya onun dengi yerlere ben ve aracım daha yatkınız. En kısa...
  17. fbmy

FAKOFF olarak 29 Ocak'ta İnönü Yaylasına çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 29 Ocak'ta İnönü Yaylasına çıkıyoruz ! Daha çok var ama bende katılırım büyük ihtimalle... :)
  18. fbmy

Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı Sağlı sollu ilerleyelim o zaman... ;D ;D

19. fbmy

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı Kamp alanı yeterince büyük mü sığıyormuyuz ? ;D
  20. fbmy

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı Teşekkürler... :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw