Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Maltepe sahil elden gidiyor!!!
Konuyu okudum herkesin fikrine saygı duymakla beraber projeyi gazete ve tabelalardan inceledim merakla bekliyor ve destekliyorum.
Ynt: BM’den Otokar’a Rekor COBRA Siparişi
Bir ekleme de ben yapayım.Aynı hacimde 190Bg motor kaç km veya kaç saat verimli çalışır 300Bg bir motor kaç saat kaç km. çalışır. Beygir gücü demek devir demek oda kısalan kullanım ömrü demek. Ayrıca bu tür ağır büyük araçlarda tork çok önemlidir. En...
Çok iyi durumda yırtığı, patlağı, yaması olmayan 5 Adet Cooper Discoverer S/T 245 - 70 - 17 ihtiyaç fazlalığından satılıktır. Stepneden çıkan 5. lastik hiç kullanılmamıştır. Diş derinliği ortalama 10 mm civarındadır. Lastik sınıfı Mt'dir. Sınıfında gürültü seviyesi ve kar performansı ile öne...
Ynt: isoff pisti ve karadeniz kıyıları.....
İsof pisti kaba tarifi ; Gümüşdere plajından sonra Kısırkaya köyüne doğru gidip köye girmeden Çiftalan köyüne devam edilecek. Ocakların girişinden sola yukarıya 1400 metre sonra sağdan isoff parkura girebilirsiniz... Biz böyle gidiyoruz daha kısa ve...
Ynt: isoff pisti ve karadeniz kıyıları.....
İki hafta önce tekrar isoff parkur ve civarına 3 araç gittik. WJ Jeep,WW Touareg ve Suziki Vitara katılan araçlardı. Çok keyifli bir gezi oldu. Etkinliğin foto ve videolarının bir derleme olarak bu konu altında yayınlıyorum.İyi seyirler...
Ynt: Volkswagen - Amarok
Link bende açılmıyor copy paste yapabilirmisiniz! Ayrıca şuan ki aracım GC 2,7 sürekli 4x4 merkezi diff. yol durumuna göre kendi ayarlıyor 4x2 seçeneği yok !
Peki kullanmayın diye bir ibare var mı? Yoksa katologta karlı zemin gösterdiği için mi bu çıkarımı yaptınız? Ben uzunca bir süre L200 kullandım gerek yağmurda gerekse kuru zeminde aracı 4x4 kullandım hiçbir sorun çıkmadı.Ayrıca test sürüşünde de bu özelliği her şartta...
Şimdi öncelikle differansiyelden başlayalım. Araç viraj alırken 2 lastik arasında ki dönüş farkını ayarlayan sistemdir diye tarif edebiliriz. Normal diff. ler zorlanan lastiğin aynı orandaki gücünü zorlanmayan lastiğe iletir.Bu şehir içinde ve virajlarda iyi bir...
Bunlar iyi özellikler L200 haricinde ki diğer pickuplar gibi! Fakat kuru asfaltta 4x4 gidebilmesi için orta diff. olması gerekiyor! Yoksa araç dönüşler de kasar hatta kendine zarar verebilir !
Ynt: Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım
1,80 Lik birinin diz hizası 80 cm ise tüm araçlar 80 cm karda gider... Üstte kalan 1 metre de üst bacak,gövde,boyun ve kafa olacak olacak ... ;D ;D