Arama sonuçlarınız

1. fbmy

Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? Banka da para ,altta araba ,internet sınırsız forumlarda cirit at ,yurt dışı gezilerden geri kalma sonra parasızlık belimi büktü :))) Doktoru kabul etmediniz ama şunu kabul edin kesin bir ekonomik danışmana ihtiyacınız var ! :) İmza Kötü İnsan

2. fbmy

Sonunda Şeytana Uydum..

Ynt: Sonunda Şeytana Uydum.. Hayırlı olsun gözlemlerinizi ve fotoğrafları bekliyoruz...
  3. fbmy

Lada Samara Sport Modifikasyonu

Ynt: Lada Samara Sport Modifikasyonu Takip ...

4. fbmy

Su Arıtma

Ynt: Su Arıtma Bu ürün kaç kere kullanılabiliyor ve kullanıldıktan sonra saklama koşulları nedir bilgi verirseniz sevinirim.
  5. fbmy

En Sorunsuz Otomobiller!

Ynt: En Sorunsuz Otomobiller! Prius gibi yeni teknoloji aracın 1. sırada olması, Toyota'nın halk arasında kazandığı sağlamlık ünvanını hak ettiğinin bir göstergesidir.

6. fbmy

220 V Mini Kompresörlü Buzdolabı

Memnuniyetle...

7. fbmy

Halen daha yanlış anladığınızı düşünüyorum 30 Derecede +5 derece soğukluk yeterli değil demişsiniz. Bu dolabın 30 derecede maksimum soğutabildiği değer değildir ! Daha düşük dereceye getirirseniz daha fazla amper çeker. Bu amper değerini maalesef başka üreticilerden öğrenemedik. Yani benim aküm...
  8. fbmy

Siz yanlış anladınız galiba dolap 30 derecenin üstünde soğutmaz gibi bir durum söz konusu değil.
  9. fbmy

Biz geçen gün bir arkadaşıma waeco aldık. Hem 12w hemde 220w ile çalışıyor. Performansı çok çok iyi. 30 derece dış ısı dolap ısısı +5 derece olursa saatte bu kadar amper çeker gibi net bilgiler verebiliyorlar. Biraz pahalı ama sonuçta uzun süre kullanılacak ürünler imkanı olanlara tavsiye ederim.

10. fbmy

2 Günlüğüne Ödünç Arazi Lastiği Nerden Bulabilirim? Kim Benimle Lastik Paylaşır?

Ynt: 2 Günlüğüne Ödünç Arazi Lastiği Nerden Bulabilirim? Kim Benimle Lastik Paylaşır? Kumda işinize yaramaz. Daha çabuk batarsınız.

11. fbmy

2 Günlüğüne Ödünç Arazi Lastiği Nerden Bulabilirim? Kim Benimle Lastik Paylaşır?

Ynt: 2 Günlüğüne Ödünç Arazi Lastiği Nerden Bulabilirim? Kim Benimle Lastik Paylaşır? Lastik havalarını 17-18 bara düşürün farkı göreceksiniz. Yeterli olmazsa 4 lastiğin önünde yarımşar metrelik kalkış yönünüzde kanal oluşturun ilk hareketi sağlarsanız gerisi gelir.
  12. fbmy

Herkese Meraba 2004 Model Suziki Jimny Var Bu Araçlar İçin Chip Tuning Uygulamas

Ynt: Herkese Meraba 2004 Model Suziki Jimny Var Bu Araçlar İçin Chip Tuning Uygulamas http://www.pschiptuning.com/ Yetkili : Barboros Bey Başka bir konuda bahsedilmişti. Yakın zamanda telefonla görüştüm %10 tork ve beygir artışı sağladığı söylendi.Düşük devirde yakıt tasarrufu devirli...

13. fbmy

JIMNY nin YAPAMADIKLARI

Ynt: JIMNY nin YAPAMADIKLARI Eğimin 90 derece olduğu konusunda biraz yanılmış olma ihtimaliniz olabilir mi acaba ? ;D
  14. fbmy

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Tüm soru işaretleri çözüldü teşekkürler... :)
  15. fbmy

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Yani 4 Hi moduna düğme ile geçiyor doğru mu anladım.Arazi vitesinde de 4 Lo seçeneği var gördüğüm kadarı ile, baktağım araç 2000 model 3.2 diferansiyel kilidi (seçmeli veya lsd ) var mıdır ? İlginize teşekkür ederim iyi akşamlar...

16. fbmy

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Merhaba , 3,2 Almayı düşünüyorum. Bu gün bir araca baktım. Fotoğrafta ki düğme nedir bilgi verirseniz sevinirim...
  17. fbmy

LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP

Ynt: LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP Takip
  18. fbmy

Genel Montaj Bantı -40C +150C Isı Dayanımlı. (Çift Taraflı)

Ynt: Genel Montaj Bantı -40C +150C Isı Dayanımlı. (Çift Taraflı) Buyrun ...

19. fbmy

Ynt: Genel Montaj Bantı -40C +150C Isı Dayanımlı. (Çift Taraflı) Ayna montaj bantı teknik bilgi formu
  20. fbmy

Merhaba, Uzun zamandır siteye üyeyim ve off road ile ilgileniyorum. İştikal konum mobilya yan sanayii,işimizle bağlantılı olması dolayısı ile Alman'yadan çift taraflı montaj bantlarının ithalatına başladık.Şuan ithal ettiğimiz 2 grup bant var 1. si ayna montaj bantları (köpük) 2.si de genel...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri