Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?
Banka da para ,altta araba ,internet sınırsız forumlarda cirit at ,yurt dışı gezilerden geri kalma sonra parasızlık belimi büktü :)))
Doktoru kabul etmediniz ama şunu kabul edin kesin bir ekonomik danışmana ihtiyacınız var ! :)
İmza
Kötü İnsan
Ynt: En Sorunsuz Otomobiller!
Prius gibi yeni teknoloji aracın 1. sırada olması, Toyota'nın halk arasında kazandığı sağlamlık ünvanını hak ettiğinin bir göstergesidir.
Halen daha yanlış anladığınızı düşünüyorum 30 Derecede +5 derece soğukluk yeterli değil demişsiniz. Bu dolabın 30 derecede maksimum soğutabildiği değer değildir ! Daha düşük dereceye getirirseniz daha fazla amper çeker. Bu amper değerini maalesef başka üreticilerden öğrenemedik. Yani benim aküm...
Biz geçen gün bir arkadaşıma waeco aldık. Hem 12w hemde 220w ile çalışıyor. Performansı çok çok iyi.
30 derece dış ısı dolap ısısı +5 derece olursa saatte bu kadar amper çeker gibi net bilgiler verebiliyorlar. Biraz pahalı ama sonuçta uzun süre kullanılacak ürünler imkanı olanlara tavsiye ederim.
Ynt: 2 Günlüğüne Ödünç Arazi Lastiği Nerden Bulabilirim? Kim Benimle Lastik Paylaşır?
Lastik havalarını 17-18 bara düşürün farkı göreceksiniz. Yeterli olmazsa 4 lastiğin önünde yarımşar metrelik kalkış yönünüzde kanal oluşturun ilk hareketi sağlarsanız gerisi gelir.
Ynt: Herkese Meraba 2004 Model Suziki Jimny Var Bu Araçlar İçin Chip Tuning Uygulamas
http://www.pschiptuning.com/
Yetkili : Barboros Bey
Başka bir konuda bahsedilmişti. Yakın zamanda telefonla görüştüm %10 tork ve beygir artışı sağladığı söylendi.Düşük devirde yakıt tasarrufu devirli...
Ynt: 2001 3.2 V6
Yani 4 Hi moduna düğme ile geçiyor doğru mu anladım.Arazi vitesinde de 4 Lo seçeneği var gördüğüm kadarı ile, baktağım araç 2000 model 3.2 diferansiyel kilidi (seçmeli veya lsd ) var mıdır ?
İlginize teşekkür ederim iyi akşamlar...
Merhaba,
Uzun zamandır siteye üyeyim ve off road ile ilgileniyorum. İştikal konum mobilya yan sanayii,işimizle bağlantılı olması dolayısı ile Alman'yadan çift taraflı montaj bantlarının ithalatına başladık.Şuan ithal ettiğimiz 2 grup bant var 1. si ayna montaj bantları (köpük) 2.si de genel...