Arama sonuçlarınız

1. fbmy

Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti

Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti Sıfır aks 1400 Tl imiş. Çıkma almak isterseniz 800 Tl civarında fiyat söylüyorlar. Satarken de 500 Tl civarında fiyat biçiyorlar. ;) Tabi parçacı değilde ihtiyacı olan birini bulursanız daha yüksek fiyata...

2. fbmy

Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti Kısa aksı verdim, uzun olanı elimde uygun fiyata ihtiyacı olana verebilirim.
  3. fbmy

Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti Ayna mahruti var yoksa her off road'da debriyajı yeriz. :) Yakıt tüketimi fazla ama ölçmedim yakın zamanda. 1 takımda 31-10,5-15 BF AT lastiğim var AT'lerle yakıt baya düşüyor! Becce'de takıldı İtalyan malı...

4. fbmy

Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti Ben jimny'de 32'' insa turbo kullanıyorum. 4'' extreme kit var ve birazda dodikler traşlandı. Ön aksları heavy duty akslarla değiştirdim. Standart aksla biraz dikkatli kullanmak gerekiyor!
  5. fbmy

2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!!

Ynt: 2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!! Rica ederim, sorunun çözülmesine sevindim.

6. fbmy

2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!!

Ynt: 2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!! Honda aracınızı Bostancı sanayide Seç-Er Özel Servis Erdoğan ustaya götürebilirsiniz. Erdoğan usta mutluhan da uzun süre çalışmış honda'ları iyi bilen bir usta. Tanışma vesilemiz de daha önce biri sıfır km olmak üzere 2 tane honda jazz...

7. fbmy

TOSFED Trial Kupası 2. Ayak Yarışı (17 - 18 Mayıs 2014) - BEYOFF

Ynt: Tosfed Trial Kupası 2. Ayak Yarışı (17 - 18 Mayıs 2014) - Beyoff Merhaba, Öncelikle kolay gelsin ve başarılarınız daim olsun. Programda bu sene off road oyunları var mı acaba ?
  8. fbmy

Defender (ilginç) Akü Problemi Ve Çözümü. (bilgi Amaçlı)

Ynt: Defender (ilginç) Akü Problemi Ve Çözümü. (bilgi Amaçlı) :D :D
  9. fbmy

Sizce Kim Hatalı?? (acill Yorum Lütfen)

Ynt: Sizce Kim Hatalı?? (acill Yorum Lütfen) Derya selam, Yapılan işlemler ön demir tampon dahil vinçle birlikte ruhsata işlenebiliyor. Yalnız işlenirken araçtan öne doğru ne kadar çıkıntı durduğu önemli, belli bir değer var onu geçmiyorsa proje çizilip ruhsata işleniyor. Bizim gruptan 5-6...

10. fbmy

Sizce Kim Hatalı?? (acill Yorum Lütfen)

Ynt: Sizce Kim Hatalı?? (acill Yorum Lütfen) Siz güzel bir davranışta bulunup zararı karşılamak istemişsiniz. Bence görüntüye göre siz haklısınız. Bu saygısızlar yaptıklarının cezasını çekmedikçe daha çok can yakarlar. Aynı durumun benzeri tem yolundan 2. Köprü yoluna bağlanırken virajda beni...

11. fbmy

Defender (ilginç) Akü Problemi Ve Çözümü. (bilgi Amaçlı)

Ynt: Defender (ilginç) Akü Problemi Ve Çözümü. (bilgi Amaçlı) Derya merhaba Öncelikle geçmiş olsun. Araçta yapılan her değişiklik elektronik veya mekanik bazen sorunlara yol açabiliyor. Kimi zaman ustaların dikkatsizliği kimi zaman da parçalardan dolayı olabiliyor. Bizim jimny'lerde de aşırı...
  12. fbmy

1987 Toyota Landcruiser BJ60 özellikler ve son fotolar

Ynt: 1987 Toyota Landcruiser Bj60 Özellikler Ve Son Fotolar Tesadüf işte, bu gün Bostancı'da gördüm aracı.

13. fbmy

Offline Gps Tracking Programı Hk

Ynt: Offline Gps Tracking Programı Hk Appel stordan aratmıştım fakat bulamamıştım şimdi buldum teşekkürler...
  14. fbmy

Offline Gps Tracking Programı Hk

Ynt: Offline Gps Tracking Programı Hk Orux maps muadili offline ve arazide haritasını kullanabileceğimiz ios ile çalışan uygulama var mı ?
  15. fbmy

Nexen Win Guard 205-70-r15 Suv Kış Lastiği (jimny)

Ynt: Nexen Win Guard 205-70-r15 Suv Kış Lastiği (jimny) Lastikler satılmıştır,konu kapanabilir.

16. fbmy

Bu Hafta, Düzensiz Ama Güzel Bir Gezi Yaptık. (20140126) - Görseller

Ynt: Bu Hafta, Düzensiz Ama Güzel Bir Gezi Yaptık. (20140126) - Görseller Jant büyürse ayna mahruti değiştirmenize gerek yok. Lastik çapını aşırı büyütürseniz ayna mahruti gerekir! Bilgi olarak yazdım karar sizin hayırlısı olsun.
  17. fbmy

Ynt: Bu Hafta, Düzensiz Ama Güzel Bir Gezi Yaptık. (20140126) - Görseller Üstündekiler 98 G.Vitara jantı bulursanız daha üst model G. Vitara jantları bence daha yakışıklı, onlardan takın.
  18. fbmy

Ynt: Bu Hafta, Düzensiz Ama Güzel Bir Gezi Yaptık. (20140126) - Görseller İkinci bir takım jant lastik yapacaksanız jantları 16'' yapın ileride extreme lastik takmak isterseniz daha çok seçeneğiniz olur! G.Vitara'ların 16'' jantları bizim araçlarımıza (jimny) uymakta! Ben bu şekilde yaptım...

19. fbmy

Satılık 31.10.5.15 Mickey Tohmson Atz Lastık.ve Pro Comp Jant

Ynt: Satılık 31.10.5.15 Mickey Tohmson Atz Lastık.ve Pro Comp Jant Hayırlı satışlar, lastiğin imal yılı nedir ve kaç adet var elinizde ?
  20. fbmy

Jimny Diferansiyel Kilidi

Ynt: Jimny Diferansiyel Kilidi Evet haklısınız bu araçlar sürekli ve her koşulda 4x4 gidebildikleri için ayrıca bir kilit konumu var. Fakat kuru zeminde ve sürekli 4x4 kullanılamayan araçlar zaten 4x4 modunda orta kilit gibi %50-%50 aktardığı için ayrıca kilit konumu yoktur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri