Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti
Sıfır aks 1400 Tl imiş. Çıkma almak isterseniz 800 Tl civarında fiyat söylüyorlar. Satarken de 500 Tl civarında fiyat biçiyorlar. ;) Tabi parçacı değilde ihtiyacı olan birini bulursanız daha yüksek fiyata...
Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti
Kısa aksı verdim, uzun olanı elimde uygun fiyata ihtiyacı olana verebilirim.
Ayna mahruti var yoksa her off road'da debriyajı yeriz. :) Yakıt tüketimi fazla ama ölçmedim yakın zamanda. 1 takımda 31-10,5-15 BF AT lastiğim var AT'lerle yakıt baya düşüyor!
Becce'de takıldı İtalyan malı...
Ben jimny'de 32'' insa turbo kullanıyorum. 4'' extreme kit var ve birazda dodikler traşlandı. Ön aksları heavy duty akslarla değiştirdim. Standart aksla biraz dikkatli kullanmak gerekiyor!
Ynt: 2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!!
Honda aracınızı Bostancı sanayide Seç-Er Özel Servis Erdoğan ustaya götürebilirsiniz. Erdoğan usta mutluhan da uzun süre çalışmış honda'ları iyi bilen bir usta.
Tanışma vesilemiz de daha önce biri sıfır km olmak üzere 2 tane honda jazz...
Ynt: Tosfed Trial Kupası 2. Ayak Yarışı (17 - 18 Mayıs 2014) - Beyoff
Merhaba,
Öncelikle kolay gelsin ve başarılarınız daim olsun. Programda bu sene off road oyunları var mı acaba ?
Ynt: Sizce Kim Hatalı?? (acill Yorum Lütfen)
Derya selam,
Yapılan işlemler ön demir tampon dahil vinçle birlikte ruhsata işlenebiliyor. Yalnız işlenirken araçtan öne doğru ne kadar çıkıntı durduğu önemli, belli bir değer var onu geçmiyorsa proje çizilip ruhsata işleniyor. Bizim gruptan 5-6...
Ynt: Sizce Kim Hatalı?? (acill Yorum Lütfen)
Siz güzel bir davranışta bulunup zararı karşılamak istemişsiniz. Bence görüntüye göre siz haklısınız. Bu saygısızlar yaptıklarının cezasını çekmedikçe daha çok can yakarlar. Aynı durumun benzeri tem yolundan 2. Köprü yoluna bağlanırken virajda beni...
Ynt: Defender (ilginç) Akü Problemi Ve Çözümü. (bilgi Amaçlı)
Derya merhaba
Öncelikle geçmiş olsun. Araçta yapılan her değişiklik elektronik veya mekanik bazen sorunlara yol açabiliyor. Kimi zaman ustaların dikkatsizliği kimi zaman da parçalardan dolayı olabiliyor.
Bizim jimny'lerde de aşırı...
Ynt: Bu Hafta, Düzensiz Ama Güzel Bir Gezi Yaptık. (20140126) - Görseller
Jant büyürse ayna mahruti değiştirmenize gerek yok. Lastik çapını aşırı büyütürseniz ayna mahruti gerekir! Bilgi olarak yazdım karar sizin hayırlısı olsun.
Üstündekiler 98 G.Vitara jantı bulursanız daha üst model G. Vitara jantları bence daha yakışıklı, onlardan takın.
İkinci bir takım jant lastik yapacaksanız jantları 16'' yapın ileride extreme lastik takmak isterseniz daha çok seçeneğiniz olur! G.Vitara'ların 16'' jantları bizim araçlarımıza (jimny) uymakta! Ben bu şekilde yaptım...
Ynt: Jimny Diferansiyel Kilidi
Evet haklısınız bu araçlar sürekli ve her koşulda 4x4 gidebildikleri için ayrıca bir kilit konumu var. Fakat kuru zeminde ve sürekli 4x4 kullanılamayan araçlar zaten 4x4 modunda orta kilit gibi %50-%50 aktardığı için ayrıca kilit konumu yoktur.