Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pratik Kamp Çadırları - ARPENAZ 2 +
Bu çadır çok kullanılıyor incelemeni öneririm.. Ayrıca kamp malzemeleri bunlarla bitmez.. Eğer sahilde kamp yapmayacaksan ateş yakman zor kamp ocağı alman gerek. Eğer hazır kamp yerine değil de daha bakir el değmemiş doğa ile iç iç kamp yapmak istiyorsan...
Dostum bende avfoni'den almıştım ekipmanları ve çok büyük hata yaptığımı fark ettim bu seti almanı tavsiye etmiyorum, bir kere çadır tek tenteli iki tenteli çadır al daha iyi ısı, ses yalıtımı ve yağmur koruması var. Ayrıca bu çadırda yapacağın dört köşeden bağlantı en ufak bir rüzgarda çadırı...
Merhaba arkadaşlar, ismim Özgür Kırklareli'nde yaşıyorum.. Uzun süredir kamp yapma hayalim var parça parça malzemeleri aldım pek eksiğim kalmadı ancak daha önceden hiç bir kamp deneyimim yok. Biraz araştırma yaptım ama çevremde kamp faaliyeti yapan (En azından benim yaşım için [Yaşım 27 ]) hiç...