Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığımız sitemizi tamamiyle yeniledik.
Sitemiz artık haritayla entegre çalışıyor. Tesis adıyla arama, il olarak arama, tesis türüne göre arama kısımları var.
Yeni bir özellik olarak sitemizde bulunan konum butonuna tıkladığınızda konumunuzu...
Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi
Merhaba, bu şekilde bahsettiğiniz yerlerin sayısı fazla mı? Eğer elinizde bu noktalarla ilgili veri varsa bilgi@kampingturkiye.com adresine gönderin. Siteye yeni bir kısım ekleyecek kadar bilgi toplayabilirsek bu tarz bi çalışma düşünülebilir.
Merhaba,
Bahsettiğiniz kamp noktasının fotoğraflarını gördüm fakat iletişim numaralarını bulamadım. Fotoğraflarda bungalovlar da görünüyor. Burası ücretli bir tesis mi yoksa doğal bir kamp alanı mı?
Ynt: Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam
böyle durumlara yardımcı olması için hazırladığım www.kampingturkiye.com işine yarayabilir.
sol menüdeki "Kamp Alanları" kısmından bütün kamp alanlarını aynı anda görüp yolculuk rotanı çıkarabilirsin.
Tekrar merhaba arkadaşlar,
barkancelebi'nin önerdiği ve üzerinde çalışıyoruz dediğim, bütün kamp alanlarını tek haritada görebilmesi kısmını da hallettik. Sitemizin http://www.kampingturkiye.com/tr/kamp-alanlari/services-215.htm adresinden artık...
arkadaşlar yeniden merhaba,
önerilerinizin bir kaç eksik dışında hemen hemen hepsini ekledim.
varsın, liman camping'i önermiştiniz fakat nette tesisle ilgili pek bilgi bulamadım. tesise ait bilgileri yazarsanız onu da eklerim.
drares, önerdiğiniz...
eralpserper, bahsettiğiniz karavan kampını ekledim.
barkancelebi, söylediğiniz şekilde bir uygulama üzerinde çalışıyoruz. biraz zaman lazım.
bartek, yeni fikirlerinize ve önerilerinize de açığım
gezegen07, kaya kamping'i ekledim. şimdi biraz...
gps koordinatlarını eklemeyi bitirdim. sitede bulunan kamp alanlarının sayfalarından artık tesislerin gps koordinatlarına da ulaşılabilir durumda.
EvliyaCelebi2, olumlu eleştiriler bize moral, motivasyon aşılarken eksiklerimizi söyleyen eleştiriler de gelişimizi sağlıyor. o yüzden olumlu eleştiriler kadar olumsuz eleştiriler de önemli. neden öyle yazdığınız konusunda hiç alınmadım aksine memnun...
katkılarınız benim için çok değerli. çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diyen herkese teşekkür ederim.
bu gps konusunda fikrinizi almak istiyorum. gps koordinatlarının iki türlü gösterimi var. örneğin,
1) 40°58'25.5"N 29°05'36.7"E
2) 40.973742...
evet sizin listeniz üzerinde biraz çalışmaya ihtiyaç var fakat genel olarak çok işime yarayacağından eminim. tekrar sağolun. fotoğraf konusunda ben olabildiğince geniş kaynaktan bulmaya çalışıyorum. varsa kendi sitelerinden, tripadvisor'dan, google...
SRDRGV, güzel ve olumlu düşünceleriniz için teşekkürler. olumlu geri dönüşler işi takip etmede olumlu enerji olarak geri dönüyor. kamp yerleri konusuna gelince aynı sıkıntıyı ben de yaşadığım için işin ucundan tutmuş bulundum. birlikte daha güzel...
yugun, ta2mzı ve aslan28 güzel düşünceleriniz için teşekkürler. benim de eksikliğini hissettiğim bu konuydu. sayfalarca kamp yeri arayıp adam gibi hiç bir bilgiye ulaşamamanın acısını yakinen biliyorum. biz bi ucundan başladık, inşallah devamı da...
omnitemporal, güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. söylediğiniz çam kamping ve ıhlamurlar altı kamping'i ekledim. yeni önerilerinizi de bekliyorum.
mrdnmz, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. kendi adıma sevindim, sizin adınıza üzüldüm. ama...
Merhaba arkadaşlar,
Bu duyurumu "gezenbilir karavan grubu"nun facebook sayfasında paylaşmıştım fakat daha çok insana ulaşabilmek adına buraya da ekleme ihtiyacı hissettim.
Pek mesaj yazmasam da 2012 yılından beri gezenbilir forum'un üyesi ve sıkı bir takipçisiyim. Çadır kampçılığıyla...
Arkadaşlar merhaba,
Bayramda Şanlıurfadan yola çıkıp Akdeniz sahilde bir iki noktada kamp kurmak istiyorum. Çadırımla kamp kurabileceğim güvenli ve temiz yerler önerebilirmisiniz?
Ayrıca bayramda benim gibi planı olan arkadaşlar varsa buluşup birlikte hareket edebiliriz.