Arama sonuçlarınız

1. budaksener

Kamp Konusunda Yeniyim

Önce bir kendini tanıtma kimsin nesin bilelim.

2. budaksener

Üniversitede Karavanda Yaşamak.

Yeni üyelerin fazla cevap alamamalarının sebeplerinden biride bu. Kendi cevaplarını alıp başkalarına yardımcı olmamaları. Gamsız herif bir sene olmuş soruları cevaplamamış. :mad:
  3. budaksener

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

Özel mesaj attım ilaç olarak bir bakın :-)

4. budaksener

Marmara Bölgesinde Kamp Arkadaşı Ve Yardım

@ÖzgürY bey görüşelim ;-) A7. Abey Bayramda Orman kampı sıkıntılı olur. Çok kalabalık olur. Toplama kampı gibi üst üste olursunuz. Hanımdan sopa yersiniz ilk kampınız da. Karı dırdırından Allah korusun derim :+)
  5. budaksener

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

Merhaba Bayram zamanı hiçbir orman kampına gitmek akıl karı değildir. Hem ilk kampınız olacak vallahi rezil olursunuz. Eşiniz bir sene boyunca size vıdıvıdı yapar :-D Çok kalabalık olacağından hizmet yeterli olmaz. Her gün tuvalet yıkansa bile yinede pis olur. Nerede çokluk orada bo,kluk...

6. budaksener

Akyaka Orman Kampi Hakkinda

Konuya buradan devam edelim arkadaşlar bilgiler dağınık olmasın. Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

7. budaksener

Kampçı Var Mı Kampçı :)

Kamp var kampçıda var. sana 455 otobüsüyle 30 dakka mesafedeyim. Metrobüsten belki daha az. Önemli olan kafalar uyuşsun gerisi kolay ;-) özwline mesaj attım. Mesajlarını takip edersen diğer kamp arkadaşı diye çığlık atan arkadaşları farkedebilirsin. :-) Şu ormanları kesip yakmadan birileri...
  8. budaksener

Kamp Arkadaşı

Selam arkadaşlar. Bu hizda gidersek 5 kişi olunca bu yaz biter :-D Ben yıllar önce satın aldığım gezi sitesi domainimi aktif hale geçirip gezi forumu oluşturacağım. Face ve whatsup üzerinden görüşelim.
  9. budaksener

Gezenbilir 8. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (18 Haziran 2016)

Tüh kaçırmışım güzel etkinlik olmuş. Seneye inşallah :-)

10. budaksener

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Arkadaşlar kamp da durum nedir ? Kampın internet sitesinde fiyatlar yazıyor ama detaylar sizde. 2 senedir yorum yazılmamış. Bu Kampın duayeni arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Ağustos başı bir aksilik olmaz ise ailemle o civarlara gelmeyi planlıyorum. Herkesebu sene huzur dolu kamp dilerim. ;)

11. budaksener

Solar Powerbank

Takip. ;-)
  12. budaksener

Köpekler Bizden Ne İster?

POPOM BEN VE ONU İSTEYEN KÖPEK Çocukluğum köpeklerle oynamakla geçti. Birlikte top bile oynardık. Yavruluğundan ölüm sürecine kadar beraber oynayıp beslediğimiz köpekler olmuştu mahallemizde. Şehiriçi sokak köpeklerinden korkmamak gerektiğini yaşayarak öğrendim. Şehirde özgürce yaşayan...

13. budaksener

Sırt Çantası

25 litrelik tam bisikletçiler göre bir çantanın incelemesini sitemden paylaştım. Buyurun çanta ve bisiklet inceleme linki Evolite Hiking 25 HAFIF PRATIK SEHIR ve TREKKING SIRT CANTASI INCELEMESI
  14. budaksener

İstanbul İçin Kamp Bölgesi

İstanbul Beylikdüzünde oturduğum için bu mekan bana çok yakın o sebeple soruyu sormuştum. Çatalca tarafları önceliğimiz olur. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
  15. budaksener

İstanbul İçin Kamp Bölgesi

Son mesaj üzerinden 4 sene geçmiş yörede son durum nedir ? Mekan güzelliğini koruyormu ? Gelebilirmiyiz ? Kamp yerinde yol durumu nasıl ? Bilgi için teşekkür ederim.

16. budaksener

Kamp Arkadaşı

Beni istanbul Beylikdüzünden Budak kamp arkadaşları listene beni ekleyebilirsin. Temel kamp malzemelerim var. 2015 yazında deniz kenarında haftasonu piknikçilerinden sarhoşun teki çadırımı ezmip sekiz etmiş ben denizdeyken. Ya yenisini alacağım yada tamir edeceğim ;-)
  17. budaksener

Kamp Alanı Tavsiye?

Sessiz bir yer aradığından pesifik bilgilere ihtiyacın olduğundan mütevellit tavsiyem en yakın kütüphanedir. Ses çıkartana gözlerini devirip ters ters bakanların olduğu bu muhit uygundur. Kitap okuyan insanları gördükçe sende ders çalışmak için gaza geleceksin emin ol. Kamp alanında keyifden...
  18. budaksener

Otostopla Akdeniz-ege Turu Yapacam Tavsiye Ve Önerileriniz Gerek.

Yaşadıklarımın üzerinden 20 yıldan fazla zaman geçti halen dün gibi aklımda :-) Lise yıllarında okuldan eve giderken arkadaşımın otostop işareti yapması üzerine bir İETT otobüsü durup bizi beleşe almıştı otobüse. Amamnda aman ne hoşuma gitmişdi bu beleş yolculuk :rolleyes: Bir sonraki gün...

19. budaksener

Çilingoz

Çilingozdaki son durum nasıl ? Oralarıda özelleştirip mahfettilermi ? İki gündüz geçirip bir gece kamp için istanbuldan doğaya kaçış için tavsiye edermisiniz ? Hata içi de gidebilirim. Arabanın arkasına botu kürekleri ve bisikleti atıp gitsem diyorum. Botla gezmeye musait mi ? İstanbul...
  20. budaksener

Kış Kampı 2016

Nerede geleneksel kış gezisinin fotoları ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri