Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maalesef halkı geri zekalı yerine koyan bu zihniyet paybal firmasının Türkiyedeki ofisini kapattırdı. Yurtdışından güvenle mal getirebilmeö özgürlüğümüz elimizden alındı. 3 dolara termostat getirtemeyecez artık. Aynı şekilde üründe satamayacaz. Satamamak çok daha büyük kayıp . Bu alınan yanlış...
Kardeş sen ne yaptın ?? 8 ay kamp arkadaşı. Çingene hayatına geçiş olur o kadar süre.. :-) Ben bu sitede 2 - 3 günlüğüne adam bulmakda zorlanıyorum. Bulursan birisini kamp sürecini burada paylaşmayı unutma :-D
Kardeş sen ne yaptın ?? 8 ay kamp arkadaşı. Çingene hayatına geçiş olur o kadar süre.. :-) Ben bu sitede 2 - 3 günlüğüne adam bulmakda zorlanıyorum. Bulursam birisini kamp sürecini burada paylaşmayı unutma :-D
Kadr741 buradan arkadaş arasaydınız ben gelebilirdim.. Bir delide burada var. :-D Yaz kampı yapmadan olaya direk gaza gelip dalmışsınız. Allahdan ormanda yolu falan kaybetmemişsiniz yoksa vay halinize.. Bence sizin orada olduğunuz dönem ayılar kış uykusundaydı :-D Yazın ses yapınca...
Cevabınız için teşekkür ederim Eagle 14 İyi planlama yaparak tam teşkilat gitmişsiniz.Bendeki gibi çocuklar olsa o kadar malzeme normal arabanıza sığmazdı. Ben hedefi değiştirip Ayvalık sarımsaklıya otel tatiline gittim. Hanımı razı edemedim ama kamp malzemelerini de almış oldum. :-) 1041...
Genelde forum adabında uygulanan kural üzere ilk mesajınızda kendinizi tanıtsaydınız.. Sizin sorduğunuz bu soruyu bu konumum altında onlarca defa sormuş olan arkadaşlara vermiş olduğumuz cevapları okuma zahmetine girseydiniz ne güzel olurdu. :wink: Yes.. what to say when you talk to your...
Memnun kalacağımızı düşünüyorum. Ama sıkı yönetim ilan edilirse gezme planları yatar gibi geliyor bana. :-D. İl dışına çıkma yasaklanabilir. Yazın çadır radyasyon yoluyla ısı kaybını kesse zaten yeter. Bence yeterli tedbirleriniz..
Okuyun 90 liraya aldığı kaliteli şişme mat Mete beyi ne hallere sokmuş :) Bazen basit bilindik şeyler iyidir detaya gerek yok...
KARİA YOLU-BOZBURUN YÜRÜYÜŞÜ (21-22 MART)
aşağıda da tanıtım yazısı var :) Kötü tecrübeyle bilinçaltına atmış olmalı ki yorum yapmayı unutmuş :)
JR GEAR 3.8 CM...
Geçen sene kamp yaptığım yerde denizden yüzmeden döndüğümüzde haftasonu piknikçilerinden hangi manyak arabasıyla çadırımı ezmiş ise çadırımın 8 olduğunu pollerinin kırıldığını gördüm. Bivak hesabı yattıydık çadırda :-) Bu sebeple ihtiyaç olan yeni aile çadırı için 4+1 olanı bende...