Arama sonuçlarınız

1. maranga44

Karavanınız Ne Kadar Yakıyor?

fiat ducato karavanım 15.mt3 .2007 model 120bg. gördüğüm en düşük 8.5 lt en yüksek 9.9 lt dikkat etmiyorum az yaksın diye.

2. maranga44

Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

güzel gezi anılarınızı özlemiştik.sizi tekrar görmek çok güzel.
  3. maranga44

Motokaravana Çevirme İşlemi İçin Firma Tavsiyesi

geçmiş olsun hasan bey

4. maranga44

Rüzgar Hüseyin Kitabıyla Yine Aramızda

Devamını bekliyoruz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. maranga44

Rüzgar Hüseyin Kitabıyla Yine Aramızda

Teşekkürler Selma hanım bu güzel kitabın bizlere ulaşmasını sağladığınız için.bir solukta okudum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. maranga44

Arif Hüküm; Karavanla Mogolistan Gezi Güncesi Slayt Gösterisi - Maltepe Park (14 Ekim 2016)

keşke bende istanbula yakın olsam gelebilseydim.düzenleyenlere başarılar diliyorum.

7. maranga44

Karavancılığı Yeni Başlamaya Düşünen Çaylağa Önerilerinizi Bekliyorum.

bu yazdığım şeyler sayın ybasay arkadaşımıza karşı değil. sadece konuya genel bir bakış açısından yazıyorum.çünki kendisi sadece uygun bir fiyata karavan sahibi olmak istiyor.gelelim konuya .mevzuatta açık bir kapı varsa tabiki karavanseverler için çok büyük güzel bir fırsat olur ve bu...
  8. maranga44

Karavancılığı Yeni Başlamaya Düşünen Çaylağa Önerilerinizi Bekliyorum.

iki gün önce malum araç satışı yapılan sitede .satılık 2016 model bir ducato gördüm. karavan dönüşümü iki ay önce yapılmış.tuzlada bir karavan firması tarafından bildiğiniz karavan(banyo,wc,ocak buzdolabı v.s) olarak dizayn edilmiş..sordum mesaj atarak 2016 model aracı nasıl karavan yaptınız...
  9. maranga44

Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

kimse böyle bir şey konuşmuyor forumda. dikkat ederseniz.6-7 yıl önce bahsi geçmiş.

10. maranga44

Izmirden Baltık Ülkeleri Rotasında 17 Ülke 15 Başkent

sanırım önceki karavanınızda(sprinterde) mobil klimanız vardı kamplarda onu kullanıyordunuz.şimdi dış üniteli tavan kliması kullanıyorsunuz.benimde karavanımda mobil klimam var kamplarda çok işime yarıyor. ama biraz sesli çalışıyor iki klimayıda kullanmış biri olarak kıyaslama imkanınız...

11. maranga44

sanırım önceki karavanınızda(sprinterde) mobil klimanız vardı kamplarda onu kullanıyordunuz.şimdi dış üniteli tavan kliması kullanıyorsunuz.benimde karavanımda mobil klimam var kamplarda çok işime yarıyor. ama biraz sesli çalışıyor iki klimayıda kullanmış biri olarak kıyaslama imkanınız...
  12. maranga44

çok teşekkür ederim.bize gezilerimizde faydalanacağımız bir çok şey öğrettiniz.

13. maranga44

Bir Karavan Doğuyor.

güzel günlerde kullanın.hayılı olsun.
  14. maranga44

Karavanım İçin Lastik Seçimi

karda hiç denemedim. ama kuru ve ıslak zeminde yol tutuşu mükenmel.aracım 2007 model yeni kasa ducato 15m3.
  15. maranga44

Karavanım İçin Lastik Seçimi

bu lastiği ben kullanıyorum.

16. maranga44

Garip Ile Iki Garip Yol Ve Kamp Günlükleri (2016)

tebrikler.çok güzel bir gezi olmuş yücel kardeş.
  17. maranga44

karavann arkasında takılı olan bisikletmi. eğer bisikletse cocuklarla gezi boyunca binebildinizmi hiç.okuduğumgezi yazılarında bisiklet kullanan gezginlerin çok daha uzun mesafeleri bisikletle daha az yorularak gezdiklerini gördüm.
  18. maranga44

karavann arkasında takılı olan bisikletmi. eğer bisikletse cocuklarla gezi boyunca binebildinizmi hiç.okuduğumgezi yazılarında bisiklet kullanan gezginlerin çok daha uzun mesafeleri bisikletle daha az yorularak gezdiklerini gördüm.

19. maranga44

Geziniz boyunca kamp alanlarını gitmeden önce hangi kampta kalacağınızı planlayıp ona göre rezervasyon yaptırdınız sanırım.gidip gördünüz görülmesi gereken yerleri de önceden belirdenizmi .öyle ise bir gezi kitabı veya bir gezi programı(Ayhan Sicimoğlu vs.) gibi o programlarmı izlediniz her şey...
  20. maranga44

Yeni bir yaşam kitabı çok güzel bir kitap.o seri 14 ciltlik bir kitap serisi bence onu okuyunca hepsini okursunuz . iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri