Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi elinize sağlık çok güzel olmuş.benim tente prostor onun içinde böyle bir şey yapabilirmiyim.tenteye takıtığınız bağlantı aparatı nasıl bir şey teşekkür ederim.
burak bey yeni gezi yazılarınızı merak ve ilgi ile beklemekteyim.karavanınız efsaneyi zaten gezenbilirden resimlerinden tanıyordum ve görmüştüm.bende yaklaşık iki hafta önce imaj karavan göğüs kliması taktırmak ve karavanımın ufak tefek eksiklerini gidermek gitmiştim.efsane yapılmış sizi...
aracınız dolfhin karavan yapımımı merak ettim.geçenlerde benimde airbag ışığı yandı döner koltuk ile alakalı imiş ama abs ile ne ilgisi var tam anlamadım.tecrbeli arkadaşlar mutlaka sorunuza daha net cevap vereceklerdir.
tünay abi yine çok güzel bir gezi planlamışsınız.harika bir güzagah görünüyor.italya konusunda macit akman abimizin eşi ile yapmış olduğu bir italya gezisi vardı.hem yazılı hemde video anlatımı vardı ama internetten araştırdım bulamadım.belki size fikir verbilir diye paylaşmak istedim.forumdan...
şadan abi araç türkiyede yapılmış,ama .almanyada kullanılıyor anladığım kadarı ile muayeneyede almanda girecektir belki.hüseyin abi belki daha iyi bilebilir bu konuyu.
bence dolphin karavan yakın olsa bile. rota karvan a yaptırsanız daha iyi olur.kendi yaptıkları karavanı daha iyi bilirler.aklınızda ki karavanla ilgili soruları sorarsııuz.karavan birçok karmaşık sistemden oluşmakta. ilerde bir sıkıntı olursa daha iyi yardımcı olurlar bence.tabii siz bilirsiniz.
bence porta ponti yerine kasetli wc daha kullanışlı olabilir.genelede marin wc dolphin karavan tarafından yapılıyor.karavanınız hangi firma yapımı.karavanı yapan firma daha fazla yardımcı olabilir.kasetli wc ye çevirmek çok zor olmasa gerek.