Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anlamsızca yapılan forumun şeklinin yenilenmesinden sonra,karavana yeni başlayanlar için kaynak niteliğinde olan buradaki harika gezi yazıları, karavan dünyası ile ilgili çok çeşitli bilgiler yok oldu.karavan duayenleri tarafından binbir emekle hazırlanan yazılar resimler uçtu gitti.geleceği...
sayın gürkan böyle güzel gezi yazısını bizimle paylaştığnız çok için teşekkür ederim.ben karavanımı ağustos ayında izmirden aldım.karavanım ducato 15 mt3. iki defa türkiye içerisinde gezi yaptım ama işlerimin yoğunluğu dolayısı ile çok fazla gezme imkanı bulamadım.yazınız sayesinde bizde gezmiş...
ama biz alıştık saat 12.00 ve 16.00 arasında sizin gezi yazılarınızı okumaya.bu gün yazmadınız.ara vermeyelim lütfen.şaka bir yana çok teşekkür ederiz gürcistan çok güzelmiş.
bu araçbir yıla yakın bir süredir satışta.daha evvel manisadan bir arkadaş satılığa çıkarmıştı şimdi dolpfhin karavana geçmiş acaba diyorum sahibi dolpfhin karavana yeni bir karavan yaptırıp üzerinemi verdi bilinmez.ama araç dışarıdan çok güzel görünüyor.özellikleri tatminkar.ama bu...
tünay abi öncelikle gezinin sağlıkla bitmiş olmasına çok sevindim.çok güzel bir rota olarak görünüyor.resimleri ve gezi yazınızı. devamını sabırsızlıkla bekliyorum
imkanları sınırlı olup kendine karavan yapanlara söyleyecek bir sözüm yoktur.herhangi bir tartışmada yaratmak istemiyorum .ama eğer imkan var ise karavan imalatı konusunda mutlaka profesyonel yardım almak gerekiyor bence.aynı durum motkaravanlar içinde geçerli.malum sitede motokaran adında...
Aynı ilanı bende gördüm.benim önceki karavanım t5 idi .benden önceki sahibi karavan ruhsatı çıkartırken ruhsata özel amaçlı otomobil olarak işlenmişti ruhsatta bir bölümede motorkaravan m1 olarak kayıt edilmişti .sigortası nı 230 tl yaptırdım.ayrıca hgs 1 sınıf otomobil olarak almıştım.yani...
sevgili karavan sever arkadaşlar bugün itibarı ile 1580 tl ye yaptırdğım eski trafik sigortamı iptal ettirip. kamil bayram sigortaya 656 tlye yaptırdım.kendisine teşekkür ediyorum.
Evet bu tarz gezi Yazları büyük bir emek ve zaman gerektirir emeğinize sağlık teşekkür ederiz.ama bizler için çok yol gösterici ve örnek oluyor bizleri cesaretlendiriyor.inş eski gezi resimleri tekrar foruma yüklenir.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Gökçen bey gezinizi zevkle ve ilgiyle takip ediyorum.hele gezenbilirde paylaşımın az olduğu eski gezi fotolarının görünmediği şu günlerde bu gezi ilaç gibi geliyor.beni çok heycanlandırıor.bende il karavanamız olan vw t5 bize dar geldiği için satıp. yerine aldığım 2007 model imaj yapımı...
ziraat sigorta bana 1570 tl teklif verdi.1580 tl ye hdi sigortaya yaptırdım.acaba bana neden ziraat sigorta yüskek çıkardı acaba ilk sigortam ondanmı acaba.
tünay abi merhaba.geziniz ve programınız çok güzel.size iyi gezmeler diliyorum.sitede yaklaşık bir aydan beri bir problem var kimse resim yükleyemiyor.bu yüzden paylaşım çok az eski yapılan balkanlar gezileride görünmüyor.daha deneyimli abilerimiz.size eminim önerilerde bulunacaklardır.sitenin...
Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.
bu sigorta olayı gerçekten zoruma gidiyor.bu kadar göz göre göre haksızlık olmaz.hem hayırlı olsun muayene için .hemde sigorta konusunda geçmiş olsun.
Ynt: Izmirden Nemruta (gezi Basladi)
tünay bey merhaba ben malatyada ikamet etmekteyim.malatya ile iligili bir şey sormak isterseniz yardımcı olabilirim.gezilecek görülecek yerler veya nasıl gidileceği gibi vs.telefonum 05243145533