Arama sonuçlarınız

1. oguz1134

Suzuki Vitara Kalorifer Peteği Nereden Bulabilirim Veya

Ynt: Suzuki Vitara Kalorifer Peteği Nereden Bulabilirim Veya petegin ,, japonu,,ispanyolu,farklı.. ;) eskisi,yeni modeli vs de farklı olabilir almaya kuçagınızda eski numunesi ile gidin derim.. :) tıkalı ise acılıp tamir olma özelliği var.. ;) orta bölümü degişip yenilenme özelliği var...

2. oguz1134

Otomatik Şanzuman Sorunu

Ynt: Otomatik Şanzuman Sorunu otomatik şanzımanın viteste iken marş basmayı engelliyen bi sistemi var.. ;) orda bi karışıklık var.. ;) şanzımancı yada akıllı bi çeyrancı işinizi çözer.. :)
  3. oguz1134

Suzuki Vitara Kalorifer Peteği Nereden Bulabilirim Veya

Ynt: Suzuki Vitara Kalorifer Peteği Nereden Bulabilirim Veya https://www.google.com.tr/?gws_rd=cr,ssl&ei=6IMpUr7XAciF4ATmmIDoBA#q=radyat%C3%B6rc%C3%BC+ekrem+ikitelli&spell=1 buraya git her şekil halleder.. :)

4. oguz1134

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? >> (Okunma sayısı 669 defa) ??? hiç pejero'cu yokmu..? burda..? pejero'culardan tık yok çok zor yerdenmi sordum..? gogıla sormayla olmuyor her ülkeye başka türlü arac satılıyor teknik farkları oluyor tutmuyor.. ::) katoloğlardan parcalarını...
  5. oguz1134

Bu Araci Bilen Varmi

Ynt: Bu Araci Bilen Varmi http://www.boschservice.com.tr/Service/GetServicesByRegion Bosch Car Service aratın 2 tane gözüküyor..telefonla bilgi alın kts ve dinamometresi olana gidin ..dinamometre beygiri ölçerken ,,kts 'de ise..motorun sıkıştırma oranından ,enjektör püskürtmesine kadan her...

6. oguz1134

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

2001 yılında > 3.2 dıd üretimi yok yada başlamamış pajero 3. nesil diye geciyor.. 2002 yılında > 3.2 dıd üretimi yok yada başlamamış pajero 3. nesil diye geciyor.. 2003 yılında > 3.2 dıd ov pajero 3. nesil diye geciyor.. 2004 yılında > 3.2 dıd ov pajero 3. nesil diye geciyor..acılır...

7. oguz1134

President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var

Ynt: President Cb Hakkında Yardımınıza İhtiyacim Var bildigim kadarı ile konuya ilave yapayım.. anten önde ise 4.5 m kablo kullanılmalı.. anten arkada olacaksa aracda 5.5 m. kablo kullanılmalı..4 yada 5 metre degil..illada buçuklu olacak mış.. ;) anten aracın üst noktasında olmalı..tampona...
  8. oguz1134

Eksoz Emisyon Değerinin Hatalı Çıkması

Ynt: Eksoz Emisyon Değerinin Hatalı Çıkması 0 araca plakayı takıp tüv istasyonuna ceksen..eksoz dan gecermi bilmem.. ::) ??? hiç kacarı olmayan toleransı yok kadar az cihaz .. ;) muayeneden önce özelde yapılmasını tavsiye ederim.. egr valfini ucuna teneke conta koyup tıkadıydım ..anladı...
  9. oguz1134

4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı??

Ynt: 4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı?? ''Yılbaşında rahat durmayıp İzmit Aytepe'ye çıkalım dedik, 60 cm kar vardı; bazı yolları dozer açmış bazıları fotoğrafta görüldüğü gibi...araçta michelin kar lastiği artı bir takım zincir var; çoğu yerde sıkıntı...

10. oguz1134

1991<.>2011 Vitara Rehberi

Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi '' dizel polo ve uzun yolda 4lt altında yakabiliyorum, pişman olurmuyum zamanla göreceğim artık :) '' Yakıt ve konfor olarak mumla ararsınız.. derim.. ;) performans olarakda 1.6 benzinli otomobilde bulduğunuzu 2,0 arazi aracında yakalamanız zor derim.. ;)...

11. oguz1134

1991<.>2011 Vitara Rehberi

Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi http://otomobil.suzuki.com.tr/fiyat-listesi.aspx Son bir kaç yıldır sıfır çip satamıyor suzi.. ;) sebebleri..klasik offroad özelliği olmaması , suv olması ve aşırı pahalı olması.. sattıları araclar macar malı.. ;) japon yadan arac satmıyor..illede grand vitara...
  12. oguz1134

Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek '' ama şu bahsettiğin yüksek devirlere nasıl ulaşacağımı bilmiyorum zira araç otomatik söylediğim devirlerde vitesleri değiştiriyor ve ben o devirlere gidemeden vites atıyo '' otomatiği D 'de kullanırken rampada dip gaz yapın sonra kolu bi alt vitese atın..2-...

13. oguz1134

L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( bu kadan yazdım + 1 ilave daha yapıyım.. ;) benzinli yarım marşda,çeyrek marşda calışabilir.. ::) mazotlu en az 1 tam tur dönüp sensörünü,bilmem nesini görüp ..ondan sonra calışır.. yapısı bu şekil.. ceyrek marşda calışanı yok da...
  14. oguz1134

L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( sileriz pardon deriz olur biter.. :(
  15. oguz1134

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek fotodaki suzi kapak içi degil.. :o suziler de 4 sibob + 1 buçi oluyoo sizin resimdeki 2 sibob eksik..? başka aracmı tartışıyoruz..? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41632.msg438149#msg438149 ben vaktiyle bu işi kendi becerimle yaptıklarımı paylaşıp...

16. oguz1134

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek 2.0 V6 Almayı Düşünmek cok kötü bi fikir degil dir.. ;) konuyu görmemişim.. ::) aracınız hayırlı olsun.. konya ovası gibim bi yer bulun düm düz asvalt yavaşça kalkın ..nabza göre şerbet deyimine uygun ..abanmadan gazlayın.. 2250 devirde vitesleri atması...
  17. oguz1134

Suzuki Vitara / Xl-7 Triger Zinciri Değişimi Hakkında (dikkat!)

Ynt: Suzuki Vitara / Xl-7 Triger Zinciri Değişimi Hakkında (dikkat!) suzini v6 motoru ilk piyasaya sürdüğü sene 1995 dir.. ;) buda teknolojisi 1993-94 gibim anlamına gelir.. ::) 20yıllık da olsa bizim dogru dürüst ayarını kayarını anlıyıçak ustamız bilem yok.. ??? ruhsatında 2000 model de...
  18. oguz1134

Grand Vitara 1.9 Ddis Egr

Ynt: Grand Vitara 1.9 Ddis Egr 150-200 bin gibi kilometrelerede ulaştıgınızda motor kapagı içindeki yaklaşık ceviz büyüklüğündeki deliklere hava gecmesi gereken kanallar diyelim..bir sigara kadar da delik kalmamış ::) zıft le kurumla tıkalı cıkıyor.. ;) ülkemizin kötü yakıtından degil..konu...

19. oguz1134

Suzuki Vitara / Xl-7 Triger Zinciri Değişimi Hakkında (dikkat!)

Ynt: Suzuki Vitara / Xl-7 Triger Zinciri Değişimi Hakkında (dikkat!) Kısaca triger zinciri ömürlüktür, ses yapmaya başlarsa gerginleştiriciyi kontrol ettirin zincire de yenisini almadan önce iyice bakın büyük bir ihtimalle sağlamdır. yanlış bilgi.. ;) düzeltiyorum..>> olay bisikletteki gibim...
  20. oguz1134

2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi

Ynt: 2006 Grand Vitara Xl7 Td Modifiyesi yurt dışında var nakliyesi vs.. alınacak gibim degil.. ::) citroen c5 eski kasa cuk oluyor.. https://www.google.com.tr/?gws_rd=cr,ssl&ei=6IMpUr7XAciF4ATmmIDoBA#q=bilgi+oto+bayrampa%C5%9Fa ben burdan almıştım..hatırlamazlar ..aracla gidin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR