Arama sonuçlarınız

1. oguz1134

2008 Model Grand Vitara 1.9 Ddıs Egr Valfı

Ynt: 2008 Model Grand Vitara 1.9 Ddıs Egr Valfı > http://www.ebay.com/itm/PEUGEOT-206-306-307-406-607-EXPERT-PARTNER-EGR-VALVE-2-0-HDI-MODELS-1628JZ-NEW-/330481909949 pejo motorlu suzide bu tip egr cıkar üst vakum kısmından körük yırtılması arızası yapar.. ;) bu ayrı bi konu ... >>...

2. oguz1134

G.vitara Hoparlör Değişimi Yardım Lütfen

Ynt: G.vitara Hoparlör Değişimi Yardım Lütfen 512 kişi okumuş.. yazan kişi 0 bayagı yardımçı olmuşuz kolay gelsin.. :)
  3. oguz1134

Suzuki Xl7 Tdi Almak İstiyorum Tavsiye Edermisiniz.

Ynt: Suzuki Xl7 Tdi Almak İstiyorum Tavsiye Edermisiniz. >>Yeni Üye Mesaj: 1 selamsız sabahsız mekana girmişin.. ::) peki napcaz şimdik sana 2 sayfa yazı yazıp anlatmamız mı lazım..? benim profilimi tıkla actıgım konuları oku..derim.. >>Yeni Üye'ler forumu arayıp tarayıp bi araştırsanız...

4. oguz1134

Grand Vitara Yükseltme Kiti

Ynt: Grand Vitara Yükseltme Kiti tüm dünya bu işi inç le adlandırmış..ölçülendirmiş.. ingiliz olmayınça........ bizde karışıyor.. ??? 5 inç 12.5 cm eder.. ;) öz Türkçe 5 santimi gecen yok.. ;) didim..
  5. oguz1134

G.Vitara 1 ve 2, viteste ses ve titreme problemi

Ynt: G.vitara 1 Ve 2, Viteste Ses Ve Titreme Problemi 20-30 bin de bir sibob boyları uzuyor.. ;) kısaltılıp yeniden ayar oluyor.. aksiyon,grand oto gibi tanınmış özel servisler hallediyor.. :)

6. oguz1134

Beyin Var Mı? Varsa Bilgisayar Bağlantı Ucu Nerededir?

Ynt: Beyin Var Mı? Varsa Bilgisayar Bağlantı Ucu Nerededir? gaz pedalı üstünde obd 1 soketi bulunur.. kafayı oraya sokup yukarı bakınça görürsünüz.. ;) günümüz aracları obd 2 soketlidir her marka bilğisayar girer cıkar arıza bulur siler vs.. obd 1 soketine japon el cihazı girer markası...

7. oguz1134

Vitara Jlx Yolda Gezme Sorunu

Ynt: Vitara Jlx Yolda Gezme Sorunu vitaranın kıçının gezmesi arka dingili kasaya baglayan tandır kollarının burclarından yapar. 2 kol 4 burc vardır.. ;) aksaray ,istanbulda yaklaşık 15 tl adedi..presle sökülür takılır.. ;) arka dif de %100 kilit var ise senede 2 kere bozar.. ;) ve devamlı...
  8. oguz1134

Yeşilköy - Yeşilyurt - Ataköy ve Florya 'daki Gezenbilir Üyeleri

Ynt: Yeşilköy - Yeşilyurt - Ataköy Ve Florya 'daki Gezenbilir Üyeleri benim telsizçi adamım 80 lik takas et diye verdiğim telsizi satıvermiş.. ??? hiç bişi diyemedim.. ;D antenim var telsizi de uçuz yollu bulursam oluçak 1 tane.. :)
  9. oguz1134

Kia Sorento'ya 9500lb Sentetik Halatlı Vinç Uygun Mu ?

Ynt: Kia Sorento'ya 9500lb Sentetik Halatlı Vinç Uygun Mu ? kendi aracıma yaptığım uygulama..örnek olsun diye koydum.. üsteki delik >> halatın tambura dolanmasını gözlemek için delik..üst üste sarılıp dolanıp vinçin yanlışlıkla parcalanmasına sebeb veren bir durumdur hatırlatırım.. :)

10. oguz1134

Kia Sorento'ya 9500lb Sentetik Halatlı Vinç Uygun Mu ?

Ynt: Kia Sorento'ya 9500lb Sentetik Halatlı Vinç Uygun Mu ? ''9500 lb 'lik vinç düşünüyorum '' vinç 30-40 kg + vinç tablası yaklaşık...20 kg .de o olur..+yük demektir araca ,+ yakıt tüketimine de etkisi inçeden vardır.. halatın sentetik olması >10-15 kg hafif olması demektir..ufak vinç...

11. oguz1134

Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var bazı şeylerin altını çizeyim..... ;) sizin kapaktaki mevcut siboblar hararet gördüğünden ve lpg de varsa kavrulmuş çıkar güvenilmez.. alıçagınız dolu kapagı contayı yerleştirip cuk diyem takmak da var.. ;) bu işlerde paleti şnorkeli gözlüğü takıp...
  12. oguz1134

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var rakamı ..piyasasını vs bilemem..ne desem yalan olur.. onun elindeki parca dandik olmaz derim..sadece ..çinlisini,tayvanlısını 1 metreden tanır ..dandikse dükkana sokmaz..ama siz yada bana orjinal diye verilse kuçaklayıp takmaya gideriz.. calıştığınız yer...

13. oguz1134

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var '' suzuki 11110-57812-000 '' kod yanlış olabilir vitarada 3-5 çeşit motor var..örnek olarak verdim.. ;) bunu gogıla yapıştırın parca kodu dur orj. fiyatı 3 bin + kdv buda 3,5 demek .. ;) azcık aglayıp %20 den fazla iskonto yaptırmaya bakın.. ;) kapak...
  14. oguz1134

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var benim önerdiğim sistem anında görüntü 2 dakidan az sürede iş çıkıyor.. sizin önerdiğiniz anfiriz renk degişeçek falan filan nasrettin hocanın hesabına benziyor..dikenli tel germiş..ona koyun sürterse üstünde yün olursa o da toplayıp paraya cevirecekmiş...
  15. oguz1134

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var o test işi yanlış..! dogrusu bu > http://www.ebay.com/itm/Radiator-Pump-Pressure-Leak-Tester-Checker-18-pc-Kit-with-Case-/351014526060?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item51ba189c6c&vxp=mtr vitaraların radyatörü içinde 0,9 bar basınç olur sıcak iken..bu...

16. oguz1134

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var Sırf bu yüzden v6 vitaramın motorunu yanlışlıkla söktüm.. ??? acmışkenede motoru yapalım boşuna sökmüş olmıyalım demiştim.. ??? aracın kaloriferine giden hortumlardan biri igne deliği kadar delinmiş..aşırı hararette basınçtan falan inçecik...
  17. oguz1134

Yeni Üyenizden Herkese Slm :d 8.3 500 Hp Dodge Ram Konusunda Yardım Lütfen...

Ynt: Yeni Üyenizden Herkese Slm :d 8.3 500 Hp Dodge Ram Konusunda Yardım Lütfen... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-zjxl-satilik-142140052/detay bu da ful olanı :) bu da azman motorlu..va 8
  18. oguz1134

Grand Vitara Aux Aktifleştirmek

Ynt: Grand Vitara Aux Aktifleştirmek > http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2055119.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XGrand+Vitara+Aux+&_nkw=Grand+Vitara+Aux+&_sacat=0&_from=R40 sorunun cevabı burada... :)

19. oguz1134

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi İSPANYOL KASA>> kanadalı degişik yerleri ilk bakışta..> buda bizimki..> hiç biri degil.. ??? İlhami abim haklı galiba.. ;)
  20. oguz1134

2005 Suzuki Grand Vitara 2.0 Benzin (merdiven Şase) İle Overland

Ynt: 2005 Suzuki Grand Vitara 2.0 Benzin (merdiven Şase) İle Overland Suzuki Grand Vitara 1.6 i 96 cv 5.125:1 1,816 / 1,00.... 41/ 8 dişli vardır içinde Suzuki Grand Vitara 2.0 i 128 cv 4.875:1 1,816 / 1,00 ...39 / 8 dişli vardır içinde şimdi hesapladım çok da fark yokmuş +%5.1 ??? fark...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri