Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Çekme Karavan Satma Hi̇kayeleri̇... :) Kesin Doğrudur ..

AMAN DİKKAT ...! Aman dikkat...!!!
  2. AKMühendis

Çekme Karavan Tavsiye

O güdük kaz görüntülü karavana o para verilmez.. Daha güzel üretim yapana firmalar var. araştırın iyisini alın..

3. AKMühendis

Ares 310

Kaç kişi için kullanacaksınız bilmiyorum ama. tek kişi bile olsanız sıkılırsınız içinde. Çok küçük bir ölçü.. Bir üst ölçüye geçmenizi öneririm.. Firma için iyidir/kötüdür diye bir gözlemim ve yargım yok..
  4. AKMühendis

Adria Altea 4four 362 Lh'yi Nasıl Bilirsiniz?

Hem de ne bezdirir...

5. AKMühendis

Adria Altea 4four 362 Lh'yi Nasıl Bilirsiniz?

Merhaba.. İki sivri uç gibi geldi bu tercihler bana... Biri çok büyük, biri çok küçük.. 362 de, mesela 1 haftalık gezilerde sıkılmadan konaklayabildiniz mi ?

6. AKMühendis

Çekme Karavan Fi̇yatlari Uçtu ..!!!

Gerçekten ÇOOOOOOKK.. ama ÇOOOOOOKKKKKK önemli.. BERHUDAR olsunlar... :p
  7. AKMühendis

Uçan sefertasına bir ilave daha.. Fırsat bu fırsat haa.. Aman kaçırmayalımm.. FIRSAT KARAVANI... :)
  8. AKMühendis

Gezi Araçlarında Eberspächer Isıtıcı

Webasto Webeste Wedeste .... .... :smiley::yum::worried: .... :( Sonuçta " koysepete " zihniyetinde değilseniz. denenmiş. kendini ıspat etmiş. kaliteli malzeme ile imal edilmiş.... bir kere alınıp, çok kere kullanılacak bir mal alın derim.... Ucuz et, yavan yahni örneği.. Bu işin...

9. AKMühendis

Hiç KARA olmadık ki... :p

10. AKMühendis

Öyle özlü sözler var ki. değerini belirtecek söz bulamazsını.. Yeri burası değil ama.. Alın bir kaç süper söz..
  11. AKMühendis

HAVADA UÇAN BİR KARAVAN

12. AKMühendis

Karavan Mı, Konteyner Mı???

KAMELYA mı .. MANOLYA mı ? ayın hallerini izlemek için bahçelere bağlara yeşillere allara inşa edilen yarı açık bir kiosk çeşidi. hafifi bir strüktür ile genellikle ahşaptan, oturma yerleri falan, çatılı bir yerdir. nedense genellikle sekizgen olur. yurdum insanı kamelya der bu mekana, aynen...
  13. AKMühendis

Bir ilave : Bu tip sefertası gibi karavanları hiç sevmiyorum. Karavanlarda su alma sorunu çoktan çözüldü. Bunun için altı üstü polyester kabuk kullanma gereği yok artık.. Görüntü çok çok sevimsiz geliyor bana..

14. AKMühendis

Karavan'da Geri Görüş Kamerası Tavsiyeleriniz

Tavsiyeye teşekkürler. Görünüşe göre arzulanan kamera bu.. ama çok çok pahalı.. Bizim gibi sanayicilerin, özel ihtiyaçlarını karşılama konusunda, cebinde AKREP vardır. özellikle benim ... Bu ürün için elimi cebime sokamam, AKREP SOKAR .. :(
  15. AKMühendis

Seyir anında aç/kapa botonla kumanda edilebilen bir geri görüş kamerası tavsiyesi bekliyorum.. ( Çok bekler miyim acaba :eek: )
  16. AKMühendis

Acelesi olmayanlar için güzel bir alet, benim gibi sinirli aceleci tipler için de lanet bir alet.. Tipinize göre karar verin.. :smiley::p:D

17. AKMühendis

Yerli Şase

Daha evvel bu konuda epey detaylı bigiler vermiştim/verilmişti.. Çok fazla önemli değil, yeterki firma bu konuda yeterli bilgi ve deneyime sahip olsun.. O çok beğenilen AL-KO şasiyi çıplak görseniz korkar kaçarsınız.. O kadar zayıf zavallı bir görüntüsü var ki, şaşkına dönersiniz.. Ama...
  18. AKMühendis

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

Karavan kullanmamışların, bu konudaki yorumlarının, hiç bir kıymet-i harbiyesi olmaya ... Bekara karı boşamakla, aynı değerdedir.. :tonguewink: :confused: :yum:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri