Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Bozcaada Belediyesinin O2 Belgeli Tinyhouse Römorkları Adaya Sokmaması Hakkında

Demirel, ne hikmetse çok değer verirdi bu taksici esnafına .. Bu adamlar ya çoook değerli fikirlere sahip, ya da çook ikna kabiliyetine sahip.. Üstad ( ! ) bunları hiç kırmazdı..

2. AKMühendis

750 Kg Altı Karavan

Esprili bir ilave yapayım: Sizin araç GÜNEY KARAVAN ı rölantide çeker .. :)
  3. AKMühendis

750 Kg Altı Karavan

GÜNEY İlk kullandığım karavandı. Konforu biraz azdır, ama fonksiyoneldir. Bence yeni markalarla maceraya girmeyin. Yıllar önce almıştım, ilk karavanımdı. Bende unutulmaz anıları vardır. GÜNEY KARAVANı öneririm. Çok hafif ve yola basışı sağlam bir karavandır.

4. AKMühendis

Mazot Zammı Ve Güncel Mazot Fiyatları, Karavancılığın Geleceği

... ... Ah o günler, o günler Şimdi yabancı gibiler Bir günlük mutluluğa Bir ömür alıp gittiler Ne günlerdi ah o günler ... ...
  5. AKMühendis

Böyle Mi Olmalı?

Severiz....

6. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Çok kereler belirtmiştim. Çekme karavan motokaravana göre çok daha uygundur.. Bir sürü sebep sıralanabilir. Karavanı çekiye bindirince, motokaravanınız hazır. Motokaravan ile her yere giremezsiniz, ama karavanı bırakınca, binek aracınızla her yere gidersiniz. Yıllık bakım v.s. derdi yoktur...

7. AKMühendis

Bozcaada Belediyesinin O2 Belgeli Tinyhouse Römorkları Adaya Sokmaması Hakkında

Aynen iştirak ediyorum Sn. Malinovski'nin yorumuna.
  8. AKMühendis

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

O güdük kaz görüntülü karavandan sonra çok güzel bir model seçimi olmuş. İyi günlerde kullanın..
  9. AKMühendis

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

Bu fiyat normal. Avrupada motorin şu anda 1.60 € civarında diye biliyorum.

10. AKMühendis

Gezi Araçlarında Eberspächer Isıtıcı

Çok doğru bir uyarı.. 3 Kuruşluk bir masraf hayatınızı kurtarır..

11. AKMühendis

Merhaba. Üst mesajlrda bahsedilen çıt çıt sesi bunda var mı?
  12. AKMühendis

Bu bana ilginç ve biraz da imkansız geldi. Zira şablon aynı zannediyordum. Ama yaşayıp tespit ettiğinize göre; doğrudur.

13. AKMühendis

Araç Uygunluğu Ve Tavsiye

Merhaba. Karavanınızın kullanımı, eksileri, artıları hakkında bizi bilgilendiri misiniz lütfen ? İyi geziler yaptığınızı umuyorum.
  14. AKMühendis

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Karar sizin tabi... Ama bence lehinize bir karar olur..
  15. AKMühendis

Benim internet üzerindeki gözlemlerime göre, bence tercih edilecek özellikleri olan bir ürün değil.. Memnuniyet belirten sahipleine gelince; çoğu kimse aldandığını itiraf edemez.. Ayrıca bu husus satışda, ayağına pranga olur...

16. AKMühendis

GÜNEY kavak kontraya geçtimi..?
  17. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Doğru yargı.. Bir tarafı müthiş sevindiriici ... Diğer tarafı son derece üzücü.. Biz sanayici olarak bu durumdan rahatsızız. Herkes (Kısmen haklı olarak) mal satışını dövize bağladı.. Biz de bu saçmalığa bulaştık malesef.. Hergün TL bazında fiyat yenilememk için, döviz bazında fiyat veriyoruz...
  18. AKMühendis

Eberspacher çok düzgün ve kullanışlı bir cihazdır. Sürekli çalışıyor dediğiniz ateşleme yapmadan, sirkülasyon havası olmasın?

19. AKMühendis

İlk Karavanım Erba 3.40 (haftasonu Karavanı)

Boşu 900 - 950 Kg. diye hatırlıyorum.. Ama firmaya göre 5.25 ler bile 740 KG.. :)))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri