Arama sonuçlarınız

1. bayzero

Şanliurfa

Teşekkürler

2. bayzero

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Tebrikler..
  3. bayzero

Şanliurfa

Çok başarılı.Emeğinize sağlık.Şanlıurfa gezisi için hangi mevsimi önerirsiniz? Tekrar teşekkürler.

4. bayzero

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Dangalak..
  5. bayzero

Vw T6 Camperla, 2018 Norveç Gezİ Deneyİmİ

Muhteşem..Tebrikler..

6. bayzero

Vw T6 Camperla, 2018 Norveç Gezİ Deneyİmİ

Hoş olmamış..

7. bayzero

Niğde Merkez Gezi Notlarım

Teşekkürler.Elinize sağlık.
  8. bayzero

Gitmeyin ! Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum.

Yazınızın altındaki paylaşımım bu yazıyla alakalı/cevap değildir.. Saygılar.
  9. bayzero

İnsan olarak sorunumuz galiba doğanın işleyişini kendi arzumuza göre yeniden set etmeye çalışmak..Ben 52 yaşındayım ve öküz gibi olduğu yere (halıya) pisleyen görmedim..Ama doğaya çıkmış ve sıkışmış arkadaşın bir ağaç ya da çalı dibi araması kadar doğal bir şey yok..Haa, siz yanınızda wcnizi...

10. bayzero

anladım ama ikinci cümleye ''Ayrıca'' diye girince olmamış tabi.İkinci cümle başına ''Ancak'' koyalım :smiley: Bu da olmamış ise harbiden sizi anlamammışım :smiley: Saygılar efendim..

11. bayzero

Katılıyorum..Ayrıca aminoasit ve üre açısından zengin olan ve çok iyi bir gübre olan idrarlarınızı da tuvalette harcamayınız derim.. Syg.
  12. bayzero

Moda Karavan'ın Sahtekarlıkları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Bu Ankara'dan İzmir'e taşınan firma (??) değil mi?Bir arkadaşda karavanına bakım için bırakmıştı ve sonuç hüsrandı.. Bence başlıklar sabitlenmeli..Bu kadar şikayet normal değil.

13. bayzero

:) Yazının sonundaki mutlu insan portresi ve resmedilen koy şimdi oturdu.Sokakağzı deyince diğer yerleşim yeri ve kalabalık aklıma geliyor.Kesinlikle en güzel yerde bitirmişsiniz olayı.. Okan Motelin sahiplerine gelince;kesinlikle çok tatlı insanlar..Oraya her gidiş akraba ziyareti gibi...
  14. bayzero

1500 Tl Elektrikli Bisiklet

O günler sürmeyin artık..bugünkü fiyatlarla 300 dolarlık bir aletten bahsediyoruz.Hayatı karmaşıklaştırmayın.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

15. bayzero

Geçmiş olsun..O bölgeye gidecek arkadaşlara (eğer yer bulabilirlerse) Okan Moteli şiddetle tavsiye ederim..
  16. bayzero

Garip 2018...

Macera,fantastik,romantik vs. kastetmiştim :smiley: bir-iki aya farklı duyguları yüklemek doğru mu bilemedim. Saygılar.
  17. bayzero

1500 Tl Elektrikli Bisiklet

Size katılıyorum :smiley:.Aslında bu işin önceliği yürümekte.Sonrası da bisiklet.Ancak hastalık var,sağlık sorunları var,dayanılmaz sıcak ve nemler var.Bu fiyata elektrikli bir aletin (yeriniz de var ise) akıllıca olduğunu düşünüyorum.. Saygılarımla.

18. bayzero

Karçallarda 4 Gün Macahel

Tebrikler.Emeğinize sağlık.Sanırım video klipler yazılı anlatımlar kadar ilgi görmüyor. Syg.
  19. bayzero

Garip 2018...

tatil zamanlarında aynı tür kitap okumakta fayda var :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri