Arama sonuçlarınız

1. ercanaslan

Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler?

Ynt: Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler? Aslında 30 yaşındaki araç teknolojisinden sıfor araç konforu beklememek gerek :) ama içimiz durmuyo hep bişiler yapalım istiyoruz

2. ercanaslan

Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler?

Ynt: Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler? Peki direksiyonun dönüşlerde geri toplamasının düşüklüğüne faydası olurmu? Birde siz uyguladınızmı daha önce
  3. ercanaslan

Ynt: Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler? Evet do it yourself şeklinde böyle yapanları gördüm yabancı forumlarda. Peki cadde kullanımı etkilerinde negatif durumları varmı.

4. ercanaslan

Ynt: Cj De Direksiyon Sistemini Güçlendirip Konforu Arttırmak İçin Önerileriniz Neler? Aslında bu hydro assist işi kafama yatar gibi oldu . Yabancı forumlarda uygulayan çok . Verim durumu nedir acaba Mesela komple bir set buldum. fiyat yüksek biraz ama komple set herzaman uydurarak yapılan...
  5. ercanaslan

Ynt: Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler? Hehe aslında haklısın israfilcim. :) Yani aslında en baştada dediğim gibi benim bir problemim yok lakin eşimde kullanmak istiyor, ve zorlanıyor. Şehir dışı ve ormanda sorun değil ama istanbul trafiğinde hele...

6. ercanaslan

Ynt: Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler? Dediğiniz olayı inceleyeceğim

7. ercanaslan

Ynt: Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler? Abi gayet kolay bir test miş :) teşekkür ederim
  8. ercanaslan

Alınık ci malzemeleri

Ynt: Alınık ci malzemeleri Mercedes kullananlar da var orjinal cj için olanlarda. Fren sisteminizin orjinal olup olmadığı ile de alakalı.
  9. ercanaslan

Alınık ci malzemeleri

Ynt: Alınık ci malzemeleri Orası öyle umarım güzel bir sistem bulursunuz ve cj5 sahipleride kullanabileceği bir iş çıkar

10. ercanaslan

Alınık ci malzemeleri

Ynt: Alınık ci malzemeleri İşte bu sebeple s kapı lı cj6 yerine u kapılı cj7 veya cj8 tercih etseydiniz merkezi kilit işi çok basitti hatta otomatik cam da tabi

11. ercanaslan

Alınık ci malzemeleri

Ynt: Alınık ci malzemeleri Teşekkürler oğuz abi ile iyi tanışırız :) facedeki örnek resimleri eski aracım
  12. ercanaslan

Alınık ci malzemeleri

Ynt: Alınık ci malzemeleri Bu arada fiber hardtopu nerede ve ne kadara yaptırdınız

13. ercanaslan

Alınık ci malzemeleri

Ynt: Alınık ci malzemeleri Ben cj de offroad yapılmıyorsa standart koltuklarını tercih ederim. Elektrik tesisatı konysunda cj bölümünün başına tutturulmuş emin abinin konusu faydalı olacaktır. Fren sistemi içinde westinghouse olmalı bence şart, bütçen yeterliyse önleri diske çevirmeni...
  14. ercanaslan

10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Bu arada estafirullah bu araçların uzmanı değilim sadece tecrübelerimi aktarıyorum
  15. ercanaslan

10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Hiç tavsiye etmeyeceğim bir araçmış, hayırlısı olmuş. Araç cj değil tuzladan bozma. Çamurluklar ya sonradan takma yada macun ile yuvarlatılmış. Çok oynanmış duruyo . Birazdaha fazla verip daha iyi bir araç...

16. ercanaslan

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... İki kere yazmışım
  17. ercanaslan

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Birde her geçen yıl cj lere olan ilgi artıyor ve aynı oranda fiyatlarıda artıyor. Eğer niyetin varsa araştır ve sana uygun ölçülerde bir cj al Fakat cj almak için acele edilmez, önce versiyonlar iyi tanınır...
  18. ercanaslan

Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen?

Ynt: Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen? Seyit abi hatayı Emin abinin uyarısı üzerine düzeltmiştim :)

19. ercanaslan

Ynt: Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler? Biraz havayı yükseltip bi deneyeyim.
  20. ercanaslan

Ynt: Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler? Önceki aracımda mercedes hidrolik pompa ve kutu vardı ve 32x11.5 lastik vardı ama durum aynıydı Geri toplamaya denge kolu nun etkisi olduğu söyleniyor, demekki aracımda olmasa baya kötü oşcakmış :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri