Arama sonuçlarınız

1. veteriner

Araç Tavsiyesi

Soru çok genel olmuş. Daihatsu yerine Grand Vitara daha doğru tercih olur. Servis parça bulunabilirliği açısından. Grand 1.6 ile 1.9 arasındaki tercih ise yakıt farketmediğine göre iç mekanla alakalı. Ancak benim tavsiyem büyük şehirlerde veya yakınlarında değilseniz bu araçların yüksek...

2. veteriner

Duster 4x4 Michelİn Crossclİmate Suv Dört Mevsİm Lastİk

Teşekkürler. Lastikleri takalı 4000 km'ye yaklaştı. Yoğun yağmurda ıslak zeminde fren viraj emniyeti daha önce kullandığım Lassa ve Bridgestone AT ve aracın üzerinde gelen Continentalden daha iyi. Karın yağmasını bekliyorum
  3. veteriner

Duster Hiz Sabİtleme - Gİzlİ Özellİk Aktİvasyonu

Kolda sadece + ve - tuşları ve ortadaki pause çalışıyor yani hız ayarı ve hafızadaki kayıtlı son hıza dönme yapılıyor . Cruise veya limit özelliklerinin başlatılması için orta konsoldaki yerine takılan orjinal buton kullanılıyor.

4. veteriner

Evet ilk resimdeki kol da herhangi bir değişiklik yapılmadı. Kolu direk bağlayabilirsiniz. Bağlandığı yer direksiyonun sol tarafı far-sinyal kolunun hemen altı.
  5. veteriner

2013 ve üzeri mümkündür

6. veteriner

Duster İç Mekan İyileştirme

devam

7. veteriner

Duster İç Mekan İyileştirme

Duster aracımda bagaj kapak içi, bagaj eşiği ve yan duvarlarda çıplak metal kısımları iç plastik döşemeler uyumlu şekilde kaplattım. Ayrıca taban halısınin kapı eşiklerine bitişme yerleri ile yolcu bölümü tabanının orta yüksek kısmının kirlenmesini önleyecek plastik koruma seti taktım.
  8. veteriner

Suzİkİ Vİtara 2001 Hdi Araç 2.500 Devrİ Geçmİyor

Işık sönse de arıza kodu beyinde yazılmıştır.
  9. veteriner

Araç Yükseltmede Zor Seçim: Kit mi? Get ile Yükseltme mi?

2 cm yükseltmek aracın görüntüsünü güzelleştirir. Ayrıca yükseltme öncesi takılamayan lastiği takmayı sağlar. Örneğin JLX için 235-75 lastik yükseltme olmadan takılır ama artikulasyonda sürtme yapar. 2 cm yükseltme ile bu sürtme tam engellenemese de bir nebze olsun rahatlar. Alt muhafazayı...

10. veteriner

Arazi Vitesi 4h Durumunda Giderken Gelen Ses

Genellikle bu ses arazi şanzımanının içindeki zincirden gelir. İkinci ihtimal de ön tekerlerdeki hub'ların aşınmasından kaynaklı. Önce iyi bir ustaya inceletip kesin kaynağı bulmak lazım. Her iki ihtimalde de gittiği yere kadar kullanmanın bir sakıncası yok.

11. veteriner

Ben 400 km kullandım şimdilik. Aracın fabrikasyon lastiği Continental'e göre daha konforlu ve sessiz. Uzun yol sabit hızda yakıt tüketiminde bir değişiklik yok. Psikolojik mi bilmiyorum ama şehir içi sürüş dur kalklarda sanki biraz daha rahatladı gibi, veya ışığa yaklaşırken gazı kesince felan...
  12. veteriner

Teşekkürler. Yakıt tüketiminde değişiklik oldu mu, kaç km 'dir kullanıyorsunuz?

13. veteriner

Düğme olmaz ama yeri vardır, oraya orjinal düğme takılır. Ercan Çalar 05537262611
  14. veteriner

Merhaba. Evet aracınız hız sabitleme sınırlama yapılabilir. Ama konsoldaki orjinal düğme yerine orjinal düğme takılıyor. Ancak direksiyon üzerindeki düğmeleri takılması için direksiyonun değişmesi gerekiyor. Bu da çok pahalı olacağı için önceki mesajımda yazdığım gibi direksiyondaki düğmeler...
  15. veteriner

Sanmıyorum abi , bence çoğu Duster'ları eskitti, elden çıkardı. Yoksa hele ben Duster aldıktan sonra illa ki gelen giden olurdu.

16. veteriner

Teşekkürler Ömer Abi. Bilmiyorum benimkinin doğa üstü güçleri yok galiba. Neydi o eski günler abi....:tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:. Buralarda eskilerden kimse kalmamış galiba.
  17. veteriner

69000 kilometredeki 2016 Duster 4x4 aracım için bir süredir lastik araştırdım ve dün itibarıyla lastikleri değiştirdim. Kullanıma dair henüz tecrübem olmasa da en azından benimle benzer şartları olanlara teorik anlamda bir fikir vermesi açısından paylaşmak istedim. Kullanım koşullarımdaki...

18. veteriner

Kamp Ve Arazİ İçİn Hangİsİnİ Almaliyim Suzukİ Grand Vİtara /duster/ Rav4

Aracın merdiven şase olması off road modifiyesi açısından bir avantajdır ancak siz bu tarafla ilgilenmediğiniz için sizin için gerekli değil. Yeni nesil araçların yeni teknoloji olması arazideki başarısını artırmaz.
  19. veteriner

2016 Duster Laureate aracımda fabrikasyon alt yapısı hazır olduğu halde pazarlama stratejisi nedeniyle kapalı olan gündüz kadran aydınlatması, acil fren flaşör uyarısı , hız sınırlama ve sabitleme özelliklerini Renault can clip cihazı ile aktif ettirdim. Hız sınırlama - sabitleme için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri