Arama sonuçlarınız

1. camouflage

Dağa Çıkacağım Diyen Çocuk

Bazen böyle troller çıksa da, eskiler daha mı güzeldi ne? :)

2. camouflage

Doblo Cargo Maxi Xl Için Muhtemel Proje

Araçta ve kullanımda son durum nedir acaba?
  3. camouflage

2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..!

Dediğinizi Aydın DİKİM Zor Yollar programında denemişti. En iyi cevabı o verecektir. 3000 devirde kilitleme dediğiniz, gaz yemiyor olarak yorumlayabilir miyiz?

4. camouflage

XL7 ye has olmasa da, 200 bin kilometrede 2. el alacağınız tüm dizel araçlarda yaşayacağınız...

XL7 ye has olmasa da, 200 bin kilometrede 2. el alacağınız tüm dizel araçlarda yaşayacağınız sorunlar olacaktır.
  5. camouflage

Kusura bakmayın uzun süredir foruma girmediğim için mesajınızı henüz fark ettim. Sanırım şimdiye...

Kusura bakmayın uzun süredir foruma girmediğim için mesajınızı henüz fark ettim. Sanırım şimdiye kadar büyük ihtimalle bir araç almışsınızdır :) Sorularınız halen geçerli ise en kısa zamanda cevap vermeye hazırım.

6. camouflage

Mt Lastik İhtiyacı

Forumun eski tadı yok, her gün uğrasam da eskisi kadar aktif değilim. Bu aralar Defender ile tepişiyorum :) Gelelim sorunuza. Bence hedeflerinize göre, extrem lastik uzun yolda tam bir eziyet. Hem size hem aracınıza. Bu kararınızı bir kez daha gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

7. camouflage

Azerbaycana Giden Var Mı?

Azerbaycan Bakü
  8. camouflage

Kyron Yan Basamakları Sökme Hakkında

Plan sıkı görünüyor.;)
  9. camouflage

14.11.2015 Tarih Yedigöller Gezi

Maalesef geçtiğimiz ay asfaltlandı. Maalesef diyorum, eski orjinal halinin kalmayacağından korkuyorum...

10. camouflage

2005 Grand Vitara 2.0 Otomatik

Maslak Oto sanayi sitesi Suzuki Aksiyon.

11. camouflage

Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ?

Malumunuz SSangyonglar en iyi araç olmayabilir ama Suzukilere bu kadar prim yaptırdığımız günümüzde fiyat/faydada oldukça başarılı. Tekrar hayırlı olsun Yaşar hocam.
  12. camouflage

Boluda Kamp Alanları

Fotoğraf Aladağ İzcilik tesislerine ait. Fotoğrafın çekildiği yerde ayrıca gölet başlıyor. Bungalowlar Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kiraya veriliyor. Burası olmaz ise az ileride Orman Müdürülüğünün Tesisleri de mevcut.

13. camouflage

Yedigöller Kamp Yolu

Bolu-Yedigöller güzergahı asfaltlanarak trafiğe açıldı.
  14. camouflage

Suzuki Vitara Ustasi

Suzuki Servisi | araba | araba tamiri | araba bakımı | araba yedek parçası | suzuki servis | suzuki tamir | Anadolu yakasında grand oto Battal usta, Avrupa yakasında Aksiyon Suzuki Murat usta
  15. camouflage

Boluda Kamp Alanları

Hava yağışlı ise hepsinde yağışlı olacaktır :) Ben Aladağ'da ısrarlıyım. En azından sığınmak yada yağmurda konaklama yapmak için tesis imkanları mevcut.

16. camouflage

Boluda Kamp Alanları

Abant'ta da kamp yapabilirsiniz. Ama tatil dolayısı ile büyük şehirleri aratmayacaktır:)
  17. camouflage

Boluda Kamp Alanları

Yetkililer Yedigöller asfaltlamasının bayrama yetişeceğini açıkladı. Ancak; temkinli yaklaşmakda fayda var. Kamp alanı olarak, ortalama bir ekipmana sahip olduğunuzu düşünerek Aladağ'ı öneririm.
  18. camouflage

Yedigöller Kamp Yolu

Bolu Yedigöller istikameti asfaltlama çalışmaları nedeni ile geçen hafta sonu kapalı idi. Geçmek isteyen araçlar Mengen yoluna yönlendiriliyordu.

19. camouflage

Vitara 2.0 V6 Veya 2.o Hdi Ariyorum

Facebook Çağlar Köker Facebook Bora Konuk
  20. camouflage

Vitara 2.0 V6 Veya 2.o Hdi Ariyorum

Aradığınız araçlardan gezenbilir üyelerinden satılık olarak Bora Konuk (V6) ve Çağlar Köker'de (HDI) var.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri