Arama sonuçlarınız

1. Aliço

Adana - İskenderun - Gaziantep Gezimiz

Ynt: Adana - İskenderun - Gaziantep Gezimiz Oğuz Bey,İyi dilekleriniz için teşekkürler.

2. Aliço

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf Bey, ısıtıcınızı iyi günlerde kullanın. Ben de bugünlerde Ankara'da monte ettirmeyi düşünüyorum. Isıtıcıyı nereye monte ettiler? sıcak hava üflemesini tek mi bir kaç yerdenmi yaptılar?
  3. Aliço

Ynt: Adana - İskenderun - Gaziantep Gezimiz Yusuf Bey, sağolun.

4. Aliço

Ynt: Adana - İskenderun - Gaziantep Gezimiz Haşmet Bey, İskenderun'a askerde olanoğlumun yemin töreni için gidiyorum. Gitmişkende , şartlar uygun olursa yakın çevreyi gezmeyi planlıyorum. Gezi gerçekleşirse sizlerle de paylaşırım. 3 sene önce ,Aydın'da Hastane bahçesinde diyaliz ya da acil...
  5. Aliço

Ynt: Adana - İskenderun - Gaziantep Gezimiz Oğuz Bey, ilgilerinize teşekkür ederim. Sanırım çok fazla ilgi gören bir parkur değil.

6. Aliço

Aralık ayı sonuna doğru yapacağım İskenderun merkezli, Adana ve Gaziantep kısa gezileri planlıyorum. Sayın teos'un önerdiği, Adana, Polis Evi karşısı, İskenderun Atatürk Heykeli yanı ve Gaziantep Şehir Stat Otopark'ı not aldım bunların dışında önerebileceğiniz başka konaklama,kamping vb...

7. Aliço

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten Haşmet Bey, Sn.cantunc'un söz ettiği flat antenden geçtiğimiz yıl ben de almıştım. Fotoğraflarda ince görünmesine karşın, 20-25 cm lik bir kalınlığı var. 45 cm lik standart çanakların da (kare ya da oval) iş gördüğünü öğrenince, kullanılmadığında depolanması benim...
  8. Aliço

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf Bey merhaba, Tam olarak anlayamadım. Gezenbilir' de başlayan ve büyük bir ilgi ve destekle karşılanan karavanınızın yapılış hikayesini artık başka bir sitede mi devam ettireceksiniz ? Yoksa her iki sitede de mi? içeriği...
  9. Aliço

İkinci El Isıtıcılar

Ynt: İkinci El Isıtıcılar 4-5 sene önce, Erciyes Dağ'ı Kayak Merkez'in de, karlar arasında konaklamıştık. Gece webastomuz, akünün bitmesi sonucu iş görmez hale geldi. Hakan Bey'in söz ettiği gibi, plastik su şişelerini kaynar suyla doldurup uyku tulumlarımızın içine koyduk. Bütün geceyi...

10. Aliço

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Merhabalar, Buzdolabı kullanımında karşılaştırabilinmesi amacıyla kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Donanım: 220 V 100 lt A sınıfı kompresörlü buzdolabı, 1200 W modifiye sinüs inwerter,20 A şarj cihazı, 2X105 A yaşam aküsü...

11. Aliço

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Sayın Yaybek, trafik sigortası için çok fazla ücret ödemişsiniz. Motokaravanlar 'Özel Amaçlı Araç' sınıfına girmekte (cankurtaran,itfaiye vb.) ve trafik sigortasında %50 indirim uygulanmakta. Ben 2003 model ducato marka...
  12. Aliço

Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz?

Ynt: Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz? Kendi karavanını kendileri yapanlar,İngiltere'de bir klüp altında toplanmışlar. Aşağıda ki link de çok sayıda ki aracın, sahipleri tarafından yapılış süreçleri fotoğraflarla anlatılmış. Herkesin bayramını kutlar sağlıklı ve neşeli geziler dilerim...

13. Aliço

Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz?

Ynt: Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz? Merhabalar, Benim için kampçılık ya da karavancılık da kullanılan araç/donanımın uygunluğu ve kalitesinin yanı sıra, çok mütevazi de olsa (yeterli güvenlik,hijyen ve asgari yaşam koşullarına uygunluk şartı ile) eldeki olanaklarla seçilen bu tatil ya...
  14. Aliço

2009 Yazı Böyle Geçti

Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti Yavuz Bey,Ülker Hanım, Umarım yine birgün biryerlerde karşılaşırız. Hüseyin,Sema
  15. Aliço

Tavan Üstü Kapalı Bagaj Önerisi ?

Ynt: Tavan Üstü Kapalı Bagaj Önerisi ? http://www.bauhaus.com.tr/index.php?id=877 'de PDF dergiyi indirirseniz bahsetttiğim bagajlardan birisinin resmi ve fiyatı var.

16. Aliço

Tavan Üstü Kapalı Bagaj Önerisi ?

Ynt: Tavan Üstü Kapalı Bagaj Önerisi ? Sayın Orsaalabanda,Ankara Bahausta (umarım doğru yazdım) piyasadakilerin yarı fiyatına değişik boyutlarda kapalı oto bagajlar var. Benim almayı düşündüğüm en hacimli olanın fiyatı 270 Tl civarındaydı.Bursa'da bahaus varsa bakmanızı öneririm. Kolay gelsin.
  17. Aliço

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Sayın yaybek, 10 yıldır moto karavan kullanıyorum. Bu sürede en büyük sorunu soğutucularda yaşadım. Kışın Erciyes Dağ'ında karlar altında webastom bozuldu,yedek götürdüğüm katalitik sobanın tüpü donduğundan çalıştıramadık...
  18. Aliço

En İyi Kokoreç Nerede Yenir?

İzmir,İstanbul nerede görsem kokoreçin tadına muhakkak bakarım. Ancak bugüne kadar hiç birisinin lezzeti Ankara itfaiye meydanı (hergelen meydanı ya da bit pazarı diye de bilinir) Kokoreç ci Hacı'nın yerini tutamaz. Artık oğullarının ustalığını üstlendiği kokoreçler,önce özel fırında kömür...

19. Aliço

Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik

Ynt: Karavanla Kamp Dışı Konaklamalarda Güvenlik Sayın Özdener, Ulusal kamp karavan derneği nin sitesi'ne zaman zaman yazan 'can' rumuzlu bayan kampçı, kendi camper'ı ile yaptığı gezilerinden söz ediyordu. Kendisine ulaşabilirseniz deneyim ve gözlemlerinden yararlanabilirsiniz. Neşeli ve...
  20. Aliço

Karavanda Buz Makinesi ile İlgili Görüşleriniz?

Ynt: Karavanda Buz Makinesi ile İlgili Görüşleriniz? 12 yıldır moto karavan kullanıyorum. Buzdolabı, elektrik olmayan her yerde hep en büyük sorunum oldu.Bir çok alternatifi denedim. 12 V coolmatik kompresörlü soğutucuyu uzun süre kullandım. Enerji olduğu zaman performansı mükemmel ve iç hacmi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR