Arama sonuçlarınız

1. Aliço

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri Sayın İlker72, yanlış anlaşılma yok verdiğiniz bilgilerden yararlanıyoruz. Çoğunlukla invertör kullanımı ile ilgili soru ve sorunlar buzdolabı ile ilgilidir.Özellikle motokaravanlarda ki hidrofor,lamba hatta tv 12 V ile...

2. Aliço

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Sayın Atiladi, Sözünü ettiğiniz ampermetre'yi Ankara'da rastladığım her satıcıya soruyorum. Bilgisizliklerinden olsa gerek böyle bir ölçer olmayacağını mevcut ampermetrelerin de anlık harcamayı...
  3. Aliço

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Döner platformu köşelerden biraz traşlamak mümkün olabilirmi?

4. Aliço

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Modifiye sinüs almakla iyi etmişsiniz ben 2 yldır modifiye sinüs inverter kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Ama eloktronik cihazdır umarım şansızlık yaşamazsınız. Sinüs inverterlerin fiyatına hatta daha...
  5. Aliço

İsviçre'de Bir Hafta

Ynt: İsviçre'de Bir Hafta Gönlünüzce bir gezi geçirdiğinize sevindim, Ailenizle birlikte nice mutlu geziler dilerim.

6. Aliço

Ford Transit Kampervan Aracımın Tadilat Aşamaları

Ynt: Ford Transit Kampervan Aracımın Tadilat Aşamaları Sayın minemeral, camper'ınızı neşeli seyahatlerde sağlık içinde kullanmanızı dilerim. Camper'ınızın içinin boşaltılmış olduğuna çokda üzülmeyin. Bir sürü onarım gerekecekti. Şimdi yeni malzemelerle gönlünüze göre bir karavana sahip...

7. Aliço

Karavanda Hangi Tip İnverter Kullanmalı ?

Ynt: Karavanda Hangi Tip İnverter Kullanmalı ? Erkan Bey, teknik olarak donanımlı değilim. Üretici firma (Adapazarı er-ba) bu tür uygulamalarda 1000 W modifiye sinüs inverter kullanıyordu. Ben aynı anda başka cihazalarda kullanabilirim diye 1200 W modifiye sinüs inverter tercih etmiştim. Aynı...
  8. Aliço

Karavanda Hangi Tip İnverter Kullanmalı ?

Ynt: Karavanda Hangi Tip İnverter Kullanmalı ? Geçen sene kullanmaya başladığım camper'ımda 220 100 lt lik buzdolabı ve 1200 W modifiye sinüs inverter monte ettirdim. (daha önceden Waeco marka 110 lt lik 12 V kompresörlü buzdolabı kullanmıştım) Bu sistemi seçme nedenim, buzdolabının boyutları...
  9. Aliço

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Bana verilen cevabı iletmiştim. Soruyu soruş şekli bile cevabı etkiliyor. Benim sorum 'Çeki demiri ile çekilmeyen bisiklet yada motosiklet taşıyıcılarının ruhsata işletme zorunluluğu varmıdır?' şeklinde idi. ...ruhsata işletmek için ne yapmalıyım diye sorsaydım sanırım...

10. Aliço

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Emniyet Müdürü'nün kişisel cevabı değil. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün resmi cevabı.

11. Aliço

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı İstenilen cevap, yazı ile de adresinize gönderilebiliniyor. Sorun halinde Emniyet Müdürlüğü'nün cevabı polise gösterilebilinir.
  12. Aliço

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Sn.Atiladi benim ekranda net olarak okunuyor. Ankara Emniyet Müdürlüğünün bana gönderdiği metni eklediğimde yabancı karakterler çıktığı için eki silip yeniden göderdim. Kontrol edermisiniz.

13. Aliço

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün web sitesinde ki bigi edinme bölümünden, Bisiklet ya da motosiklet taşıyıcılarının rusata işlenme zorunluluğu olup olmadığını sordum. Böyle bir zorunluluk olmadığı e maille tarafıma iletidi. Aynı yöntemle ,merak edilenler ya da yeterli...
  14. Aliço

Adana - İskenderun - Gaziantep Gezimiz

Ynt: Adana - İskenderun - Gaziantep Gezimiz Planladığım seyahat süresini elde olmayan nedenlerle kısaltmak zorunda kalıdığım için, Karavanımızı kullanmadan bir gece kalıp geri döndük. Gezi için karavanıma Eberspacher D2 kuru ısıtıcıyı da monte ettirmişdim onu deneme fırsatını da bulamadım...
  15. Aliço

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Yusuf Kardeş,Yaptığınız işin bir kısmını daha önceki karavanımda ben de yapmıştım. Yaklaşık 6 yıl önce. O zamanlar bu kadar çeşitli onarım malzemeleri de yoktu. Saçaklara koymayı düşündüğünüz aliminyum...

16. Aliço

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent Bey, Daha önce ki deneyimlerimden en iyi hava sirkülasyonunu üst havalandırmalardan daha çok, aracın arkasındaki pencerelerden sağlamıştım. Ducato ya da benzerlerinin arka kapılarındaki camların Bursa'da açılır pencere...
  17. Aliço

12m3 Camper Yapalım

Ynt: 12m3 Camper Yapalım Sn.Yaybek, Sn.Güngör Sn. Atiladi ilgilerinize teşekkürler. Sn. Güngör, sanırım yatağın bir tarafı koltuklara dayanıyor. Öbür tarafı da ön cam yanlarında ki direklere sabitlenmiş desteklere dayanıyor..
  18. Aliço

12m3 Camper Yapalım

Ynt: 12m3 Camper Yapalım Sn Atiladi, Ducato ve benzeri modellerde tavana doğru çıkıldıkça en 5 cm yakın daralıyor. Asıl sormak istediğim, sürücü bölümü de en azından çocuklar için yatak haline getirilebilinirmi?

19. Aliço

Doğa - Gezi - Ekipman - Karavan - Kapı Dışı Sporlar ve Diğerleri için İnternet Adresleri

Ynt: Doğa - Gezi - Ekipman - Karavan - Kapı Dışı Sporlar ve Diğerleri için İnternet Adresleri Karavan tamir ve bakımları ile ilgili pratik çözümler sunan bir site. http://www.chapucillas.acmur.es/
  20. Aliço

Karavana Gaz Sobası Montajı

Ynt: Karavana Gaz Sobası Montajı Doğan bey, ellerinize sağlık. Aradığınız alarm cihazları Ankara'da yapı marketlerde 220 V olarak görmüştüm. Küçük bir inverterle çalıştırabilirsiniz. Sizin yaptığınız çalışmanın benzerleri için bir web sitesi var. Karavanlar için pratik çöümler sunuyor. Siteyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR