Arama sonuçlarınız

1. Aliço

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf, yeni evinde sağlık ve mutlulukla oturun. Tez zamanda , yeni evinin önünde yeni karavanının fotoğraflarını görmeyi de dilerim.

2. Aliço

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Yaşar kardeşim, karavaını sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve neşeli gezilerde kullanmanı dilerim.
  3. Aliço

Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları

Ynt: Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

4. Aliço

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) Karavanınızı sağlıklı, neşeli gezilerde kullanın. İnverter. akü şarjörü ve aküyü koyduğunuz dolap da havalandırma kanalları açmayı düşünüyormusunuz ? Dolap tamamen kapalıysa sorun yaratabilir. Kolay gelsin.
  5. Aliço

Karavanların 1. Köprüden Geçişi Serbest midir?

Ynt: Karavanların 1. Köprüden Geçişi Serbest midir? Aracın ruhsatı karavana dönüşdükten sonra sınıfı da değişmekte ve M1 sınıfı olmaktadır. Benim ruhsatta sınıfı yerinde de M1 yazmaktadır. Ruhsatta Karavan yazıyorsa araç N sınıfı olamaz . Ruhsatta kullanım amacı kısman da da, yolcu taşıması...

6. Aliço

Karavanların 1. Köprüden Geçişi Serbest midir?

Ynt: Karavanların 1. Köprüden Geçişi Serbest midir? Sevgili Yusuf,ruhsat da karavan diye yazıyorsa Boğaz içi köprüsünden rahatlıkla geçersin. Ancak benim aklıma takılan soru, köprüden geçerken, polisin durdurmadan ve karavan olduğunu anlamadan plakana ceza yazma olasılığı.

7. Aliço

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Sn.haydarsinan, uğraşınızı sürekli izliyorum. Umarım bir an önce karavanınızı tamamlar, sağlıklı geziler yaparsınız. Sinbo marka buz dolabı kullanıyorum. Seçme nedenim masa/yatak kısmına geldiğinden, genişliğinin 48 cm. olmasıydı. İki...
  8. Aliço

Arkadaşımız Haşmet'in (drares) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Haşmet'in (drares) Doğum Günü Kutlu Olsun Sevdiklerinizle birlikte mutlu ve sağlı yaşlar dilerim.
  9. Aliço

Karavanda Doğru Su Tesisatı

Ynt: Karavanda Doğru Su Tesisatı sn. atiladi trşekkürler. Hidroforu ufak bir pompayla değiştirmeye niyetliydim. Cevabınızdan sonra gerek kalmadı.

10. Aliço

Karavanda Doğru Su Tesisatı

Ynt: Karavanda Doğru Su Tesisatı Hidrofor kullanımında bir önemli konu da kullandığı enerji. Karavanıma monte volltmetreden musluğu açıp hidroforu kullandığım sürece voltmetrede ki düşüşden (12.5 V dan 11 V'a) hidroforun epey enerji harcadığını izledim. Musluğu kapattığımda gösterge eski...

11. Aliço

Camper için Lumboz Tipi Küçük Havalandırma Penceresi?

Ynt: Camper için Lumboz Tipi Küçük Havalandırma Penceresi? Levent Bey Merhaba, Ankara da benim içn görüşen (6 ay önce): Özbağ Oto Cam 312 278 00 79 Şehir dışında olduğunuz için imallatçının telefonunu size verebilir. Bursa İmaj Karavan da bir ara aynı camları yaptırıyordu. İmaj karavan...
  12. Aliço

Camper için Lumboz Tipi Küçük Havalandırma Penceresi?

Ynt: Camper için Lumboz Tipi Küçük Havalandırma Penceresi? Bursa'da, sipariş üzerine istediğiniz ölçüde çrrçeveli cam yapılıyor. Ankara'da bir oto camcı ducato arka kapısı için yapılmak üzere sürgülü cam için 100 TL. fiyat almıştı.

13. Aliço

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) İnsanların birbirine selam vermekten kaçındıkları günümüzde, Yusuf, tek başıma ulaşmada çok zorlanacağım İlker'i bulmamda büyük destek oldu. Gösterdikleri ilgi ve güleryüz için Yusuf'a,Yaşar'a ve amatör ruhla...
  14. Aliço

Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010) Birisinde de birlikte olmak dileğiyle, keyifli geziler dilerim.
  15. Aliço

Pınara Camping

Ynt: Clup Pınara Camping 25 Martta Açılıyor. Merhaba İsmail Bey, Karavan ile konaklama fiyatlarını ve detaylarını yazabilirmisiniz..

16. Aliço

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri Erkan Bey merhaba, Tezgah altı buzdolaplarının boyları hemen hemen aynıdır. Ancak enleri 48 cm den başlıyor. yaklaşık 50 cm yükseklik ve boyunda da yerli ve ithal buzdolabları da var ancak 4 yetşkin 2 çocuk için yetersiz olabilir.
  17. Aliço

Foça Gezisi (10 - 11 Şubat 2008)

Ynt: Foça Gezisi (10 - 11 Şubat 2008) Haşmet Bey, Yaşadığınız şehirin konumu açısından çok şanslısınız. Hafta sonları hatta günübirlik dahi Ege'nin bir çok yerine ulaşabilme şansınız var. Siz de bu şansı çok iyi kullanıyorsunuz. Foça, Kuşadası arası henüz tam olarak gezemediğim yerler...
  18. Aliço

Akyaka, Ekincik, Köyceğiz

Ynt: Akyaka, Ekincik, Köyceğiz Haşmet Bey, hemen her sene buralara uğrarım. Ak yaka'nın ören yönüne doğru çıkışında ki izci kampı karavanla ya da çadır ile konaklamada ki uygun yerlerden biridir. Geçtiğimiz yaz Ekincik'de çok kapsamlı olmasada 2-3 küçük market vardı. Kara Dayı ,hemen plaj da...

19. Aliço

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri Yusuf, yazın kapı biraz açık olduğu zaman iç ısı ,dolap çalıştığı halde + 10 dereceye ulaşabiliyor. Kapı kapanıp biraz zaman geçtiğinde ısı düşecektir. Yani zaman zaman yanlış alarmlar olabilir. Termostatlı alarm ile lamba birlikte...
  20. Aliço

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri Yusuf kardeş, yıllarca dolap konusunda çeşitli sorunklar yaşadığımdan çeşitli tedbirler aldım. Dolabın çalışmasını, Sn.ilker 72 nin önerisine ek olarak dolap motoru devreye girdiğinde yanan bir lamba ile izliyorum. Montesi 4-5 dakika...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR