Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara'da 12V Kompresörlü Buzdolabı Ustası
İlhan Bey, Yeni karavanınızla sağlıklı ve keyfli geziler dilerim. Akın Usta, Danfoss marka da olmak üzere farklı motor seçenekleri ve fiyatlarından söz etti. Tam aklımda değil.. Telefonla direk görüşebilirsiniz. 0532 264 33 35
Bugün tanıştığım ve 12 V kompresörlü soğutucumun termostat onarımını yaptırdığım Samsun Oto Elektrik Akın Usta,
12 V kompresörlü buzdolaplarının tamir ve bakımı ile uğraşıp aynı zamanda 220 V soğutucuların 12 V'a dönüşümünü de yapıyor. Ankara OSTİM Tel: 0532 2643335
Ynt: Karavan 220 Volt Elektrik Giriş Fişi
İzmir Ege Karavan, Bu tür malzemeleri satıyor. Telefonla görüşürseniz kargo ile yollayabilirler. Bir de yurt dışından internet aracılığı ile değeri 100 Euro nun altındaki malzemeleri gümrüksüz olarak ( örneğin Reimo'dan) almak mümkün diye biliyorum...
Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı
Sn.sword, İstanbul Açsa'da büyük araçlara D2 monte edilirken orjinal plastik depo taktıklarını görmüştüm. Çok kaba olmayan yapısıyla araç içine kolay monte edilir gibiydi. Yakıt seviyesi de gözüktüğü için metal depoya göre daha avantajlı olabilir...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Görünüşüyle bu fiyata alınabilecek uygun bir karavan. Beş sene önce bir benzerini satmıştım. Bu karavanın en büyük sorunu yedek parçalarının bulunmasındaki zorluk. Pegueot, Ducato ve Boxer ın parçaları birbirine uymasına karşın...
Ynt: Gömeç'den Nallıhan'a Değişik Yollar
Sami Bey, fotoğrafları düzenlemeniz iyi ki ocak ayını bulmuş. Ankara nın kasvetli kışında içimizi aydınllattınız.
Melih Bey, söz ettiğimiz uygulamada üstde de yatak var. 34 no.lu resim. Çocuklar için düşünüldüğü için boyu biraz kısa olabilir.
Daha önce söz edildimi ? Bilmiyorum ama; Ege Karavan'ın, içinde duş-WC si ile çok başarılı bir T4 uygulaması var
http://www.egekaravan.com/resimler.htm
Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?
Yusuf, teşekkür ederim. Dilerim yeni evinin önünde yeni karavanında bir an önce olur. Bir kaç sene önce güneş panellerini fiyatlarından dolayı düşünemiyordum bile. Şimdi neredeyse 2 KW honda jenaratör fiyatına. Yakın gelecekde çok...
Sonuçda , Akülerin üzerinde yazan değerin olması gerekenden daha az değerde olması bizleri yanıltabilir. İki üç yıl sonra akünün performansının daha da düşeceğini hesaplayarak , olanaklar içerisinde en yüksek amper değerinde akü...
Cem Bey Merhaba,
Akülerin, üzerinde yazılan değerden daha aşağıda olması, satışa kadar geçen sürede ki depolama ya da imalat özensizliğinden olabilir.Sonuçda biz tüketicilerin akülerin amper değerlerini ölçme şansı pek yok. Bu iddia...
Merhaba,
Karavanlarla ilgili en büyük gereksinim enerji ve buna bağlı olan donanımlar olduğundan ilgili forumlarda da en çok tartışılan ve bitmeyen konularda bunun üzerine oluyor.
Enerji konusunda teorik ve kişisel gereksinimlere...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Enver Bey, Merhaba. Çok güzel bir gün geçirdik detaylar gezenbilir'in aşağıdaki link'in de
Selamlar.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66670.0
'Rıfat Bey ben mesajı yazarken daha önce iletmiş.'
Ynt: Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi?
Denize yakınlığı ya da uzaklığı benim için çok önemli değil ama , önünde binalar olduğunda kendimi kamp yapıyor gibi hissetmiyorum. Türkiyede az sayıda olan ve düzgün kampingler içinde geçen Datça Aktur Kamping de ağaçlık bir alanda olmasına karşın bir...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)
Zerrin Hanıım Merhaba,
Işık dağı programı belli oldumu ? Gölbaşına büyük olasılıkla eşimle birlikte katılacağız. Tanışabilmek umuduyla.
Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?
Yukarıda ki mesajlarda beilrtilen niteleme kişilere yönelik değil yapılan davranış için kullanılmıştır. Ve nitelenen davranış da 100 lt.lik insan dışkısının yollara ya da çevreye pervasızca bırakılmasıdır. ( En uygun şekilde söylemiyle yaşadığımız çevrenin...
Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?
Sayın Taiga,
Yıllardır kasetli ve portapotti denilen tuvaletlerden kullandım. İkisininde uygun koşullarda boşaltılmasında hiç bir zorluk yaşamadım. Hatta portatif tuvaletlerin pis su kasetleri sabit kasetli tuvaletlerin deposundan daha da küçük...