Arama sonuçlarınız

1. TunayUysal

Güney Midi 360 Bombe

Kesinlikle doğru benzetme her yönüyle, fiyat avantajı, projeyi kağıt üzerinde alma teslim tarihi bekleme ve kapora verme :) Güney karavan ve Ender abi uzun yıllardır bu işte olmasa ve hakkında bunca olumlu referans olmasa girilecek iş değil :)

2. TunayUysal

Güney Midi 360 Bombe

Yok hocam ilk araç benimki oda Haziran 15 teslim, bir adet vitrine hazır edeceğim 1 Haziran gibi demişti ama bu iş yoğunluğunda sanmıyorum yapabilsin.. sırada bekleyenleri ve haftaları konuştuk anca yetişiyor benim karavan bile..
  3. TunayUysal

Güney Midi 360 Bombe

İmalat başlarken gideceğim yanına o zaman görüşürüm konuyu ve sonucu bildiririm Hocam

4. TunayUysal

Güney Midi 360 Bombe

Olabilir Hocam, eğer hal böyleyse aküyü su tankının o tarafa almak mantıklı, dalar bence midi bombe için konuşuyorum su tankı ve tüplük mutfak tarafında olmalı çünkü diğer tarafta buzdolabı var, ranza var, bir şekilde karşılıklı ağırlıkları dengelemek gerek. Akü tüp ve su tankı ağırlık yapacak...
  5. TunayUysal

Güney Midi 360 Bombe

Tek kat ile çift kat pleksi arasında elbette kayda değer bir yalıtım olacaktır, iki kat arasında hava boşluğu var.. bunun üzerine üretim zamanı düşünmek gerek, fiyat farkı için bir rakam söyledi mi size Ender Abi

6. TunayUysal

Güney Midi 360 Bombe

Aslında Alt ranzanın altı olduğu gibi depo, o alanda 180X70 genişliğinde..ben depo olarak o alanı kullanmayı düşünüyorum..

7. TunayUysal

Güney Midi 360 Bombe

Tek katlı daha kalın bir pleksi istemek daha mantıklı o zaman.. Tüp ile akü o alana rahat sığar çünkü o alan 130x65 lik bir alan. Bir yerde 12V DC akü var diye tüpün patlama ihtimali neden artsın hocam onu anlamadım..
  8. TunayUysal

Güney Midi 360 Bombe

Onu bende bilemedim ama 100x130 çift kat pleksi nasıl olur acaba sormak gerek Ender Beye
  9. TunayUysal

Güney Midi 360 Bombe

Sanmıyorum Hocam, tüp bölmesi dışarıdan ulaşılabilir içeriden ulaşılamaz olacak..Allah korusun olası bir tüp patlamasında Aküden daha büyük problemlerimiz olur.. ben webastoyu ranza altına düşünüyorum ama önde iki taraftan birinde su deposu olacak, eğer su deposu mutfak tarafında olursa akü...

10. TunayUysal

Güney Midi 360 Bombe

Benim bildiğim sadece bir kapak olacak oda önde mutfak tarafında ki divanın altına açılıyor tüp için..

11. TunayUysal

Güney Midi 360 Bombe

12V enerji ihtiyacı oluyor ama miliamper düzeyinde çok çok az tüketiyor.. varlığı yokluğu farketmez hocam..
  12. TunayUysal

Güney Midi 360 Bombe

Selamlar, temiz su göstergesi yok fakat eklemek çok kolay, depoya bir şamandıra ekler ve kabloyu çekip göstergeyi istediğiniz yere koyabilirsiniz..

13. TunayUysal

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Hayır Maxi daha pahalı,
  14. TunayUysal

Öncelikle tercihiniz ne olursa olsun mutlu ve hayırlı gezileriniz olsun.. ben Güney sipariş ettim ama şöyle bir gerçekte var, Güney Karavan iyidir, beklentileri karşılar ucuzdur ama monoblok alüminyum panel kullanan, ısı yakıtımı mükemmel, kavak kontralı bir karavan değildir. Yani parasının...
  15. TunayUysal

Güney Midi 360 Bombe

Bu çizimde yok ama tüp için dışarıdan kapak mevcut Karavanın içiyle ilişkisi kesilmiş bir depo şeklinde..

16. TunayUysal

Benim daha deneyimli büyüklerime sormak istediğim bir konu var, teknecilikten alışkanlık olarak soruyorum polyester ve Çelik macun kullanmanın avantajı ve dezavantajı nedir? Teknelerde bir çok rahat ediyoruz ama karavanda olumsuz bir durum var mı?
  17. TunayUysal

Ben kavak kontradan şimdilik vazgeçtim, İki üç beş sene ne kadar giderse kullanırım şişme yaptığı zaman makul bir marangoza baştan kavak kontradan yaptırırım Hocam, Ender abinin Derdi kavak kontra maliyeti değil onu yaparken kaybedeceği iş gücü.. Sınırlı insan gücüyle Ekime kadar siparişleri...
  18. TunayUysal

Hocam çok ama çok haklısınız fakat Ender Abiyi benden iyi tanıyorsunuz, bugün suntalam yerine kavak kontra ile ilgili tekrar konuştum, verdiği cevap aynen “kavak kontraya zımpara gerek, astar gerek üzerine kaplama yapmasam bile vernik gerek, bunların hepsi işçilik hepsi vakit alan şeyler...

19. TunayUysal

Kullanılan malzeme 0,034 lamda değerine sahip karbonlu eps ve Ender abiyle bu ara dış cepheye termal boya üzerine çalışıyoruz. Isı köprülerini aşmak profilden vazgeçmediği için biraz zor ama termal ısı yalıtım boyasının argesini deniyoruz.. profil dışında da 0,034 lamda değerli eps duvarları...
  20. TunayUysal

Bu arada yarın öğleden sonra tekrar Ender Abinin yanına gideceğim, müsait olanlar var ise hem tanışmak hem de Güney karavanı yerinde ziyaret etmek güzel olur, bu günlerde bir iki değişiklik olabilir ama genel olarak prototip Haziran başı, ilk teslimat Haziran 15 Te olacak, Önde sol ve sağ da cam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri