Arama sonuçlarınız

1. melihbozkurt

Karavan için Ranzalı Yatağa Dönüşen Koltuk

Ynt: Karavan İçin Ranzalı Yatağa Dönüşen Koltuk Gercekte guzel gozukuyor. Video'yu bekliyoruz. Ozellikle calisma mekanizmasini merak ettim.

2. melihbozkurt

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Hocam kargo'dan cikma aracin kilometresinin az olmasi bence sasirtici degil cunku kargolar yerel calisiyor ve bu araclar genelde sehirlerarasi degil mahalle icinde teslimat araclari olarak kullaniliyorlar. Neredeyse her mahallede...
  3. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (karavan) Mustafa bey hosgeldiniz. Umarim istedigini karavani yaparsiniz. Burada her turlu bilgiye ulasabilir, bulamadiklarinizida sorabilirsiniz. Saygilar, Melih

4. melihbozkurt

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Hocam arada soyle ufak bir fark var ki siz aracinizi 1 yasinda aldiniz. Bunun icin size maliyeti yuksek oldu. Simdide 1 yasindaki arac fiyatlarina bakarak hesaplama yapmissiniz. Yanliz piyasadaki saticilar cogu OTV odememek icin...
  5. melihbozkurt

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Surekli bu tarz tavanlari yapanlarin oldugu soylenir durur ama gercek bilgiye ben hicbir zaman ulasamadim. :) Sizin bence en iyisi Anadolu Vosvagen derneginin ve diger VW clublerinin forumlarina uye olup bu soruyu orada sorun. Cunku bu...

6. melihbozkurt

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Butcenizin ust sinirina yani 25 bin ve yakin rakamlara zaman zaman T2 Westfalia'lar bulunabiliyor ama sorun az sayida olmalari. Cok sik markete dusmuyor bu araclar. Eger elinde kalip olan ve fiber tavan dokebilecek olan varsa dusunulebilir.

7. melihbozkurt

12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları

Ynt: 12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları Bu yontem guzel ve ucuz hatta motorlarda bunlarin altina ufak bir delik acik icinde biriken suyuda tahliye diyorlar. Fakat sorun surekli gezen insanlarin icine koyacak buz bulamamasi. Yolda her yerde karsiniza kalip buz cikmaz. Restoranlara tek...
  8. melihbozkurt

Karavan Mizah "Biraz da Gülelim" Bizi Gülümsetecek Herşey Buraya ...

Ynt: Karavan Mizah "biraz Da Gülelim" Bizi Gülümsetecek Herşey Buraya ... Bu sonuncu moto-karavan sozcugunun tam karsiligi olmus. :) :) :)
  9. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Size sit eye hosgeldiniz diyemeyecegim zira bender bile eski bir uyesiniz. Fakat karavan bolumune hosgeldiniz diyeyim. :)

10. melihbozkurt

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Turkiye'de sadece karavanlarda degil araba fiyatlarinda gecen seneden beri buyuk bir artis var. Bu artis ikinci elede yansidi. Herkes olur olmaz fiyatlar istemeye basladilar. Yanliz karavanda konu ayri ic donanimina gore fiyat...

11. melihbozkurt

Camper İçin Masa Ayağı

Ynt: Camper İçin Masa Ayağı Fiyati hakkindada bilgi verebilrimisiniz?
  12. melihbozkurt

Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap"

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Araciniz cok guzel olmus. Iyi gunlerede kullanin Insallah. Benim en sevdigim ic duzenlerden birisi ve ustte pop-up olmasida avantaj. Umarim yolcu koltuklarinida yataga donusebilir yapmissinizdir.

13. melihbozkurt

Ynt: Karavan İçin Ranzalı Yatağa Dönüşen Koltuk Dedigim gibi bir insanin yatacagi boydaysa 180cm den fazladir. Buda herhangi bir panelvan'a koyma ihtimalinizi sifira indirir.
  14. melihbozkurt

Ynt: Karavan İçin Ranzalı Yatağa Dönüşen Koltuk Fikir alinip uyarlama yapilabilir fakat bunu alip direk bir karavan yada kampervana koymak imkansiz cunku genelde eni en genis aracta bile en 180cm max. ile sinirli. Bu tip bir koltuk 200cm asagi olmaz.
  15. melihbozkurt

Ynt: 12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları Waeco lar elbette guzel ama 31 litre modeli €645+kvd. Yanı yaklaşık 2000TL. Bir buzdolabı için çok pahalı. Daha mutrvazi bütçeli karavan severler mecburen alternatiflere yöneliyor. Sent from my iPad using Tapatalk

16. melihbozkurt

Ynt: 12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları Bu dolap hakkinda hic bir yorum goremedim. Acikcasi bende ustten kapakli dolaplara sicak bakiyorum. Zaten her yerde market var kucuk hacimli ustten kapakli bir dolap yeterli olacaktir. Ozellikle kucuk hacimli araclarda buyuk buzdolaplari koymak...
  17. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bekir bey haklisiniz konaklamalarda VW turu bir arac uygun olur fakat, 2 sene boyunca bu aracin icinde yasanilacaksa, tuvalet banyo olmasi ve aracin icinde kisin bile rahat hareket edilebilmesi sart demektir. Bu yuzden VW Transporter boyutlarinda bir arac cok...
  18. melihbozkurt

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Daha oncede yazmistim bu dolaplarda anahtar kelime ortam isisi. Otellerde muhtemelen konfor acisindan surekliu 20 derece ve uzerinde tutulurlar. Bu ortamda ustun sogutma beklenemez. Birde bu dolaplarda markada oldukca onemli. Ornegin daha once kaldigim evlerden...

19. melihbozkurt

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atilla abi sen bayagi ilerlemissin ama ben daha yeni fark ettim islerden dolayi. Kolay gelsin.
  20. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Alkoven cikintisinin zararini sorabilirmiyim? Bence alkoven araclar uzun sureli konaklamalarda size cok daha genis ic hacim saglar ve uzun sureli konaklamalarda genis bir ic hacim sunar. Eger illaki PSA isterseniz 15 yada 17 m3 bir arac bakmaniz sizin rahatiniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri