Arama sonuçlarınız

1. melihbozkurt

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Hakan bey siz ayaginizi surumussunuz. :o :o :o ;D ;D ;D Sizden sonrakiler yurt disina cikiyor. :)

2. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (karavan) Karavanınız hayırlı olsun. Eski bir kullanıcı olduğunuzu belirtmişsiniz ama yinede aramıza hoşgeldiniz demeliyim.
  3. melihbozkurt

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum İş bitmiş yazda geldi şimdi yolculuk zamanı.

4. melihbozkurt

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Umarim bu sefer kanuni yollardan verilen dilekceler ve belkide (umarim gerek kalmaz) devaminda dava ile is cozulebilir. Basarilar diliyorum.
  5. melihbozkurt

Sineklik Çözümleri?

Ynt: Sineklik Çözümleri? Senol bey kendi yapmis oldugunu sineklik cozumunude burada paylasirsaniz bu konuda yardima ihtiyaci olan arkadaslar bilgi ve fikir sahibi olurlar. Tesekkurler

6. melihbozkurt

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Atilla abi yeni aracin guzel oldu eline saglik. Bir pazar gunu bisiklet bakimlarinida aradan cikartmissin.

7. melihbozkurt

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Arac artik iyice sona yaklasmis. Kalan islerde de kolayliklar dilerim.
  8. melihbozkurt

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat Nevzat bey bu resimler nereden? Gecen sene ki Avrupa gezisinden mi yoksa yeni gezilerden mi?
  9. melihbozkurt

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Murtazanin kaderi sanirim. Murtazayi alan yurt disina cikiyor. Bu yuzden disina cikmak isteyen hemen murtazayi alsin. :)

10. melihbozkurt

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland Bu verileri tutmus ve paylasmis olmaniz, daha sonra gidebilecek insanlarin planlamasi icin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Cunku genelde avrupa yollarina karavanlarla gidildigi ve bu araclar dizel oldugu icin...

11. melihbozkurt

Lityum Demir Fosfat Aküleri

Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri Tabiki fazla enerji iyidir fakat yinede bu akuler daha uygun fiyat seviyesine gelene kadar sanırım bir çok karavancı fiyat performans olarak daha iyi ürünler kullanmaya devam edecektir. Fakat bu işin hızla geliştiğine inanıyorum çünkü bilim dünyası var gücü ile...
  12. melihbozkurt

Karavanlar için Solar ve Akım Hesap Cetvelleri !

Ynt: Karavanlar İçin Solar Ve Akım Hesap Cetvelleri ! Yine cok ozenilmiş bir konu fakat yine siz konuyu tekrar yukarı çıkartana kadar aralarda kaybolmuş. Umarım değeri tekrar bilinir.

13. melihbozkurt

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atilla abi benim siteden uzak oldugum bir kac ay sure zarfinda sen bir arac daha yapmissin. Guzel gozukuyor. Hayirli olsun.
  14. melihbozkurt

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Emin adimlarla ilerliyorsunuz. Kolay gelsin.
  15. melihbozkurt

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Arac bitmis sayilir hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanin.

16. melihbozkurt

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Malum sitede yine ilginc bir ilan var. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2002-model-cargo-2114-motokaravan-8-kisilik-full-donanimli-209505939/detay 1.5 ton su deposu varmis. Aceba yazlari cimlerimi...
  17. melihbozkurt

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Bu aracta cok guzelmis.
  18. melihbozkurt

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Cok guzel olmuslar. Bundan sonra kampervan olarak T4 tercihi artabilir.

19. melihbozkurt

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ford araclarin fiyatlarininda PSA araclara gore biraz daha yuksek olmasida bunda bir etken bence. Ayrica arac eninin 180cm nin altinda olmasi ve enine yatak yapilamamasida tercih edilmeme sebebi.
  20. melihbozkurt

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Hava sogutmali demissiniz ama yinede sormak istedim aceba bu yorumunuz T3'ler icinde gecerlimi bir cogu sulu motora sahip ama yinede eski araclar (T2 lere gore cok daha yeni olsalarda). Bu araclardan bir cogunu kamplarda hala aktif...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri