Arama sonuçlarınız

1. melihbozkurt

11,5metrekup Ducato İçi̇n Karavan Plani

Mezun olmayalım zaten. Okullu olmak iyidir. :)

2. melihbozkurt

Hoş bulduk. :smiley:
  3. melihbozkurt

İl/ilçe Sınırları Içerisinde Kamusal Alanda Park Etme

Aslında burada amacım hem konaklama hem de normal bir araç gibi park etme ihtimallerinde haklarımızın neler olduğunu tam olarak bilen birileri varsa öğrenmek. Türkiye'de ortaya çıkan bu kamp/ karavan düşmanı tabloda olan yine bizlere oluyor. Bazı yerlerde işi ileri boyuta götürüp aracı o...

4. melihbozkurt

İl/ilçe Sınırları Içerisinde Kamusal Alanda Park Etme

Herkese merhaba, Uzun bir aradan sonra bir google araması beni siteye yönlendirdi. Fakat geçen senelerde bulduğum bir bilgiyi bu sefer tüm gün uğraşmama rağmen ne arama yaparak ne de manuel olarak kendim arayarak bulamadım. Konuyu şöyle özetleyeyim. Hepimizin bildiği gibi özellikle son bir kaç...
  5. melihbozkurt

Çok uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Sanırım 8 yıldır buraya yazmıyorum. İşlerin birden değişmesi, çoğalması ve aile olayları derken kopmuştum. Bu gün başka bir konu ile ilgili birşey ararken kendimi burada buldum. Ve yeni karavan yapacak arkadaşlara bir katkı olması açısından fikrimi...

6. melihbozkurt

Uludağ Bölgesinde Karavan Kamp Alanı Tavsiyesi

Hocam Webastonun sadece 6 saat çalışacak olması bana ilginç geldi. Çok küçük bir akü mü kullanıldı? Ben geçen hafta 24 saat çalıştırdım. Bunun yanında araç içi elektrikler, inverter ve bilgisayar, buzdolabı da çalıştı ve toplamda 12.7 volt ile başladığımız 24 saati 12.5 volt ile bitirdik. Hava...

7. melihbozkurt

İzmir'de Otokar Sultan 145s City C Motokaravan Dönüşümü

Merhaba, Siz bunu yazdıktan sonra uzun bir süre geçmiş umarım yetişebilmişimdir. Karkasın arasına izoguard keçe yapacağınızdan bahsetmişsiniz. Bu konuda bir kaç şey söylemek ve tecrübe aktarımı yapmak istiyorum. Aslında zaman sıkıntısından bu siteye yazmayalı yıllar oldu fakat internette...
  8. melihbozkurt

Eurohike Tay 2 Kişilik Çadır 200tl

Çadır Eurohike Tay marka ve 2 kişiliktir fakat sıradan 2 kişik çadırlardan farklı önünde iç bölme kadar geniş bir eşya bölümü olmasıdır. Çadır İngiltere'den Blacks outdoor mağazasından alınmıştır. 2 kere İngiltere'de ve 1 kere Türkiye'de kullanılmıştır. Daha bu hafta sonu kurduk. Fotoğraflar...
  9. melihbozkurt

Gezenbilir Fotoğraf Gezisi; Bir Istanbul Klasiği Balat (6 Eylül 2015)

Ferhat hocam İnşallah görüşelim. Yazın herkes gezilerde bende iş güçdeydim. Ama bundan sonra ilk fırsatta görüşmeyi umuyorum. Ben Bostancı dayım bu yüzden ilk Maltepe etkinliğinde görüşebiliriz. :)

10. melihbozkurt

Sedat hocam 6 ay kadar oluyor. Artık bir istanbulluyuz. :)

11. melihbozkurt

Henuz kesin olmamakla birlikte katilmak icin elimden geleni yapacagim. Zaten kac zamandir fotograf cekemiyorum. Hersey tam zaman yok. :)
  12. melihbozkurt

Bir Ayda Yunanistan, Adriyatik Ve Italya -temmuz 2015

Konuyu ilgiyle okudum. Henuz tamamlayamadim ama en kisa zamanda tamamlamak istiyorum. Tesekkurler.

13. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (karavan) En çok yaşanan ikilemdir. Burada ihtiyaçlarınız önemli. Eğer ben gezerken kenera çekip yatabilirim, ben rahat ve serbest olmalıyım derseniz motorlu karavan size göredir. Eğer ben planlıyım, sürekli kampinglerde konaklamak istiyorum ve konaklamalarımda şehir...
  14. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (karavan) Gecmis olsun. Tedavisi zor bir virustur bu. :) Oyle tedavisini meslektaslarinizda bulamazsiniz. :) Eger tek veya 2 kisiyseniz daha kucuk araclara bakabilirsiniz. Tercihe gore trasnporter, yuksek tavan transporter, PSA 9.5 m3/ 10m3 (eski kasalar)/ 11.5m3 vs...
  15. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (karavan) Tekrar hosgeldiniz. Araciniz hayirli olsun. Insallah en kisa zamanda bitirip yollara vurursunuz kendinizi. :)

16. melihbozkurt

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sehir icin sehir disi rahat kullanim icin ve dediginiz gibi vergi diliminden dolayi VW avantajli. Tranporterlarin daha yeni modelleri 2.0 motor bu yuzden vergi avantji kalmiyor. Bence 10m3 PSA grubu araclarda sehir ici ve disinda...
  17. melihbozkurt

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bu araclarin piyasadaki satis fiyatlarini ve uzerindeki ekipmanlarin cogunun ithal oldugunu dusundugumuzde fiyat cok abarti degil. Fakat fiyat performans olarak bu araca parayi verip vermemek tamamen kisisel bir tercih. Ornegin...
  18. melihbozkurt

Doblo'ya Böyle Bir Kurulum Yapılabilir Mi?

Ynt: Doblo'ya Böyle Bir Kurulum Yapılabilir Mi? Benzer tasarimlara sahip kisilerin kendi urettikleri yada Avrupa'da degisik fabrikalarda uretilmis bir cok aracda benzer duzenlerin uygulandigini gorebilirsiniz. Fakat bu arac bu sekliyla ancak bir kisilik bir kamp araci olabilir ve icerisinde...

19. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (karavan) Fatih foruma hosgeldin. Aradigin bir cok sorunun cevabi burada mevcut olacaktir. Bol keyifli gunler gecirmeni ve istedigin karavana en kisa zamanda kavusmani diliyorum.
  20. melihbozkurt

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Mesut bey yine aydinlatici ve bilimler bilgiler vermissiniz. Tesekkurler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri