Arama sonuçlarınız

1. mehmet_mtrs

12 Ve 24 Volt İle Çalışan Buzdolapları Servis Bakım Hakkında Bilinmesi Gerekenler Ve

Ynt: 12 Ve 24 Volt İle Çalışan Buzdolapları Servis Bakım Hakkında Bilinmesi Gerekenler Ve Sogutucunuzun İç yapısını gosteren bir foto olsaydı daha iyi tarif yaparak yardımcı olmaya çalışabilirdim. size yapabilecegim öneri tahminen ana sebep olarak termostat olabilecegini onerebilirim...

2. mehmet_mtrs

Motosiklet Camiasının Acı Kaybı

Ynt: Motosiklet Camiasının Acı Kaybı Basında duydum bir kaç gun önce. Yakalanmış şerefsiz. Yargı gereken cezayı eksiksiz ve hafifletmeden uygulamalıdır . Gözleyip takip edecegim . Gücüm yettiğince akılda tutmaya çalışacağım . Sadece üç-beş kuruş için. Bir de çaldığı kol saat...
  3. mehmet_mtrs

Motosiklet Camiasının Acı Kaybı

Ynt: Motosiklet Camiasının Acı Kaybı Öncelikle bu , vahşice işlenmiş cinayeti esefle kınıyor , faillerinin tez elden bulunması ve cezalandırılmasını diliyorum. Arkadaşlarımıza (az da olsa halen bir motosikletım var ve gerektiğinde binmekteyim) allahtan rahmet diler , ailesine...

4. mehmet_mtrs

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Sevgili Yücel. Epey dir bu forumda çeşitli başlıklarda yazdıklarını okuyorum . Her ne kadar kendimce anlam yüklemeye çalışıp sorununun ne oldugunu anlamaya çalıtım ise de başarılı olamadım Başını dinlemek...
  5. mehmet_mtrs

Ukkf Yk Başkan Yrd. Birol Ansa'nın Kayınvalidesi Vefat Etmiştir.

Ynt: Ukkf Yk Başkan Yrd. Birol Ansa'nın Kayınvalidesi Vefat Etmiştir. Allah rahmet eylesın . Yakınlarına sabırlar dılerız.

6. mehmet_mtrs

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Ahmet Özdemir bey. Haber aldım , yurtdışınday mışsınız. İyi gezmeler olsun . Bu arada; Enerji sorununuzu halletmişsiniz . Çözüm ne olursa olsun sizi sıkıntınızdan kurtarmış besbelli . Hayırlı olsun. Selamlar. Not. Yanlış anlaşılmasın ...

7. mehmet_mtrs

Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri) Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.
  8. mehmet_mtrs

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Allah rahmet eylesin. Çok çok çok üzgünüm. Güle- güle Rüzgâr ağabey
  9. mehmet_mtrs

Piri İle Menemen-belen-emiralem Moto-solo Gezisi

Ynt: Piri İle Menemen-belen-emiralem Moto-solo Gezisi O nu diycektim. Gezginligin dibine vurmak bu olsa gerek. Gençliktey di. Avazım çıktığı kadar nagara lar atar durur dum kimsenın olmadıgı bu bomboş yollarda. :) :( :-X . (Bu son cümle kendim için)

10. mehmet_mtrs

Karavan Alırken Projesini Kontrol Edin

Ynt: Karavan Alırken Projesini Kontrol Edin Bu konunun bir başlık altına alınıp , oldukca önemli bir bilgi ve mutlaka bilinmesinin gerekliliğine inanıyorum. 2009 yılında yeni yasaların uygulanmaya başladığı günlerde gelişen bilgi kirliliğinden dolayı (bundan böyle alkovan lı...

11. mehmet_mtrs

2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...!

Ynt: 2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...! Teşekkür ederim Ahmet bey. Kahveye bekleriz , unutmayın. Selamlar.
  12. mehmet_mtrs

Ynt: 2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...! Yeğenim. Teşekkürler. :) ;D ;D ;D

13. mehmet_mtrs

Ynt: 2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...! Levent bey kardeşimize Levent (yiğidonun babası) kardeşimize Rıfat bey kardeşimize Ferhat bey kardeşimize Teşekkürler. Selamlar.
  14. mehmet_mtrs

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Adil bey Aslında bu yıl şiddetle bir Orta anadolu ve toroslar baglantılı Akdeniz düşünmekteydik Yine olmaz olası evdeki hesap ters tepdi . Şu günlerde eşimin dişleri ile ugraşmaktayız Bu günden ihtibaren bir ay daha...
  15. mehmet_mtrs

Ynt: 2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...! Anlatayım. :) İlk bakışta "bu ne alaka " denilebilecek bir olay gibi gelse de , benim fazlasıyle etkilendiğim bir olay oldu. Herkesin hatırlayacağı gibi 2. Taraklı buluşması etkinliği. Uzatmak gibi olmasın , "o"...

16. mehmet_mtrs

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Teşekkür ederim Atabey kardeşim . :) Evet . İlk gün kü sevgim ve heyecanım halen devam etmekte. Biz karavan da yaşamayı ve karavancılığı cok seviyoruz. Unutmadan .. Ben de sadece bir amatör üm. Dilerim sizin de cok...
  17. mehmet_mtrs

İzmir'e Nişana Gittik, Dönüşte Yolu Kaybettik.

Ynt: İzmir'e Nişana Gittik, Dönüşte Yolu Kaybettik. Harika bir anlatım dı arkadaşım. Meğer hâla ne kadar çok şey ögreniyorum . Gittiğim yerlerde , bir yolunu bulup kendimizi , mevlüt ya da sünnet yemeklerine davet ettirmenin çaresini arayacagız ;D . Tabi , tın an aolursa...
  18. mehmet_mtrs

İzmir'e Nişana Gittik, Dönüşte Yolu Kaybettik.

Ynt: İzmir'e Nişana Gittik, Dönüşte Yolu Kaybettik. Ne güzel miş kaybolmak . Bazen aklıma gelir de hiç plan-proje derdine kaptırmadan kendimizi atıversek yollara da , hele de tutturduk mu tek şeritli yamalı yollardan agır agır . Dalar giderim öylesine . Çok güzel yapmışsınız ...

19. mehmet_mtrs

Www.eyvahkocamkaravanaldi.com

Ynt: Www.eyvahkocamkaravanaldi.com Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Dilerim iyi geziler çıkarıp bizlere de aktarırsınız. Selamlar.
  20. mehmet_mtrs

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Biz de selamlar gönderiyoruz herkese. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri