Arama sonuçlarınız

1. mehmet_mtrs

Karavanda Sabit Lpg Tankı Uygulaması..!

Ynt: Karavanda Sabit Lpg Tankı Uygulaması..! Bir konuyu düzeltmem gerektiğini farkettim. Sn ince999 uyardığı gibi ilk yazımda ( sıvı olarak nakletmemiz ) sürcülisanımı N a k l e t m e m e l i y i z . olarak düzeltiyorum. Sn ince999. Yazdıklarımın kaynagının...

2. mehmet_mtrs

Ynt: Karavanda Sabit Lpg Tankı Uygulaması..! Evet haklısınız . Bu ilaveyi yaptıktan sonra tüv de sorun yaşayabiliriz . Bu işlemi de yasal yoldan yapabilme olanağmızın olmadığını anımsıyorum . Her hangi bir aracınıza oto gaz sistemi yaptıracak olursanız Türkiye ye ferdi araç...
  3. mehmet_mtrs

Ynt: Karavanda Sabit Lpg Tankı Uygulaması..! Fazla uzatmamak ve konunun özünden ayrılmamak için detaylar dan bazılarını bilerek atlamıştım. Bahsettiğimiz otogaz için dizayn edilmiş tüpler kapagına göre dik durumundan 25-35 derece yan yatar halde dizayn edilmişlerdir bu konumu...

4. mehmet_mtrs

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Hakan bey Maşallah her fırsatınızı degerlendirip ne güzel geziler çıkarmışsınız. Unutmadan dış duş ve ısıtıcınız konforunuzu daha da bir artırmış olmalı : güle güle kullan . keyifle izledim çektiğin resimleri ...
  5. mehmet_mtrs

Araca oto gaz sisteminde kullanılan tüp ile ihtiyacı karşılamak istiyorsak : Tüpü monte etmeden önce mutlaka yapmamız gereken işlem , tüp üzerinde bulunan genellikle princ (sarı) madeninden yapılmış orjinal detanorü sökerek tüp tabanına dogru asagı dogru uzanan , sıvı...

6. mehmet_mtrs

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Araç , 200 serisi. Zannederim pencere boşlukları da bu aracları daha kısa şase olabilecegini tahmin ediyorum. Selamlar.

7. mehmet_mtrs

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Sevgili dostlarımız Anlarsınız ,altmışbeşin üzerınde yol yorgunluğunu atabilmek biraz zaman alıyor. Zihnimizi tazeleyip çöktük yazınızın başına keyif le . Ne diyebiliriz ki ; size hayranlığımız bir kat daha arttı . Ne güzel anlatmışsınız - ne güzel...
  8. mehmet_mtrs

Motocaravan Yapabilmek icin acil tavsiyelerimize ihtiyacım var...

Ynt: Motocaravan Yapabilmek İcin Acil Tavsiyelerimize İhtiyacım Var... :)
  9. mehmet_mtrs

Ynt: Motocaravan Yapabilmek İcin Acil Tavsiyelerimize İhtiyacım Var... PSA Ları konum açısından tekrar düşünün isterseniz . Bu arada illa-ki arkadan itişli bir araç diyorsanız , en haklı sizsiniz. Selamlar.

10. mehmet_mtrs

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim) İhsan bey Karavanınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Mutfak evyesindeki sorunu ben de yaşamıştım iki sebepten dolayı. 1. Depo girişinde bir hava deliği açıp hava hortumunu (çap 2 cm olmalı) önce yukarı...

11. mehmet_mtrs

Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci

Ynt: Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci Çok güzel bir karavan olmuş Güle güle kullanın .biryerlerde karşılaşabilmek umudu yla Selamlar.
  12. mehmet_mtrs

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Sn.Semih bey. Oldukca becerikli buldum sizi . Cesaretiniz de artı puanınız olacak inşallah. Hele bir de aile fertlerinın katılımından dolayı hevesinizin daha coşkulu olduğunu tahmin etmekteyim. (allah bozmasın) Hadi bakalım...

13. mehmet_mtrs

Motokaravan İçin Araç Model Yılı Seçimi

Ynt: Motokaravan İçin Araç Model Yılı Seçimi Diger alternatifleerin de denene'bilmesi için , başka bir açıdan bakmanın da var olabilecegi düşüncesi ile bazı olasılıklar üzerinde düşüncelerimi açıklamak isterim. Sahip olma tutkumuzu en ön planda (hangimizin yok ki) tuttuğumuzda...
  14. mehmet_mtrs

Kendi Mini Kamp Aracını Yapanlar; Mitsubishi L300

Ynt: Kendi Mini Kamp Aracını Yapanlar; Mitsubishi L300 Sn. Mehmet bey . Sayfanıza baktım. Kendi el emeginizle cok güzel bir karavanınız yapmışsınız . Çok beğendim. Gezilerinize bile başlamışsınız . Ne güzel . Belki rastlaşırız . Hayırlı olsun, güle güle kullanın ,tekerinize taş...
  15. mehmet_mtrs

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Sn Vahit bey . Aracınız , Karavan yapımı için bana oldukca elverişli geldi . Sizin yerinizde olsam aşagıda bıraktıgınız boşlugun her zerresini kullanılabilir sekilde değerlendirmeye çalışırım . Bu nedenle de bu bölüme daha sonraları da...

16. mehmet_mtrs

Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Sn. Halil bey. Karavanınız güzel olacak besbelli . Gidiş yolunu ben beğeniyorum. Tezelden bitirebilmenizi ve kolaylıklar dilerim :) selamlar.
  17. mehmet_mtrs

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Sn. Alpaslan bey . Karavanınız için iyi dileklerimi bildirip bildiremediğimi hatırlayamadım . Üzgünüm. Dolayısı ile şimdi diyorum ki ; karavanınız hayırlı uğurlu olsun . Sizlere daha çok gezebilmek ve mutluluk...
  18. mehmet_mtrs

Ynt: Motocaravan Yapabilmek İcin Acil Tavsiyelerimize İhtiyacım Var... Rast gelsin. Madem ki ; gönül vermişsiniz , fikirleriniz aileniz ıle iyice olgunlaşacak ve en olumlu kararı verebileceginize imamıyorum. Şimdi den kolaylıklar dilerim. Selamlar.

19. mehmet_mtrs

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bu gun akşam saatlerine doğru karavanımın sigortasını yenılettırdim. 260._ tl ödedim. İzmir de , bir sigorta bürosuna gittim ve forumdaki olup bitenleri anlattım. Ümitsizce ankara sigortayı aradıktan sonra , ruhsat bilgilerimi taratarak...
  20. mehmet_mtrs

Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi Yücel kardeşim. Güzel geziler çıkartıyorsun. Ne güzel . İnsan imren'miyor degil hani. Ne-de olsa içimdeki törpü leyemediğim motorcu köşelerimin heyecanını depreştirdiniz . Hatırlarım da ; gece yolculuklarımda ogar ımın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri