Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Derler ki ; annesi dayanamamış acısına . Çek geçmemiş oda ölmüş zavallı . Bir rivayet derler günün birinde ; Ağabey kerimoğlu Hüseyin görülmüş ortalarda . O da almış başını gitmiş buralardan yakın çevrede başka bir ilçede sessiz...
Büyük kardeş Hüseyin ve yeni yetme küçük kardeş Eyüp . Babaları ölmüş olmalı , geçimlerini ağabey hüseyin hallediyor . O devirlerde buralar da yaşam tütüncülük . Tütün bitkisini ekecek, dikecek , toplayacak , diz'ecek (ipe...
GüllükGüllük de n Milas'a dönmedik . Çıkıştan sola ayrılıp devam ediyoruz . maksadımız yine sevdiğimiz tek gidiş-geliş li koy yollarına kırdık . " Şansımıza güveniyoruz" butonuna basmışız kabul edip "Ne çıkarsa" seçeneğine razı ediyoruz kendimizi . Bu yollarda...
VaVayy beh Mehmet kardeşim .
Bu ne hız Allasen ! Ne güzel anlatmışsın , Önceleri resimleri kaybolmuş diye üzülmüşdüm , Ne iyiki resimleri saklamışsın . Paluze tadı gibi (annemin bana küçükken yaptığı bir çeşit muhallebi üstü gülsuyu şerbetli) ne güzel ve de...
Artık Akbük den ayrılıyoruz . Hemen-hemen Ağustos u doldurduk . Daha güney bögelere inebilmenin de zamanı gelmiş olmalıdır .
Bu resimi tekrar koydum sa da sıra karışmasın diye hatırlatıcı olarak bir daha sunuyorum.
Meslek erbabınından bilgi ve desteğini...
Merhaba Ahmet bey ,
Akbük de ki mini gurubumuz içinde siz de vardınız . Haklısınız, gezilerimiz içerisindeki bize sıkıntı veren bazı olayları bile şimdi evde oturarak geçen günlerimizde tatlı bir anı oluveriyor ve bizleri gülümsetiyor .
Özledik mi ne ...
Ben bu konularda yeteri kadar bilgili olmadığım için telefon ve pc mi alışkanlıklarıma göre kullanmaya devam ettim . Sanırım işi zorlaştırmış olabilirim .
Şöyle düşüncelerim var ; Önümüzdeki mevsim Piriene -akköy yolunu tekrar kullanacağım . Menderes nehri ile...
Sizi kolega Mehmet bey diye hatırlıyorum (yanlış ise affedin lütfen .
Begenileriniz için çok teşekkür ederim
selamlar.
Hüseyın bey.
Çok da emin değilim ama , farz edelim işlerin kesat zamanlarında karşılaşmış olduğumuzu var sayıp , biz onları affettik zaten...
Evet burada düzeltiyorum (Iasos) Çok iyi yabanci dilim yok "ayasos " diye telaffuz edilebilir mi ? acama diye aklıma geliyor .
Biz de kendimizi bir hayvansever olarak görmekteyiz . Ne güzel sizde öyle olmalısınız . Buna memnun...
Az gittik Uz gittik deniz , derin bir körfez (fiyort) yapmış . Ne ilginçtir kumsalında yaşam belirtisi gösterir hiç bir ayak izi bile göremedik . Denizin dalga yapası bile gelmiyor içinden . Görünür de derinlik dört Parmak diyeceğim ...
Hüseyin bey.
Cam örtüsünü daha karavanım yok iken , panelvan ile yaptığım gezilerimden birinde görmütüm . Çok hoşuma gitmiş çok pratik geldiği için aklımda tutmuştum . Ama sizinki daha işlevsel olmuş . Sanıyorum kabin ssoğumasını da engelliyordur. Ben şöför...
Bu gün Milas a kestirme yol dan bir motosikle turu atacagız .
Akbük e giriyor gibi olduğunuzda sağ'a ayrılan ormaniçi gibi bir yol dan devam etmeye başladık . İncecik köy yollarında aheste geziniyoruz
Zeytın ağacı ve ardıç ağacını yan yana gördük . Zeytin...
TüTüm sıkıntılarımızdan kurtulup aracımızki sorunu çözduk Biraz dinlenmeliydik . Öyle de yaptık . Eski yerimize yerleştik . Aklımda , alet edevat konusunda Milas a gidip geldiğim köy yollarının güzelliği aklımda takılı kalmıştı . Eşime bahsettiğimde " keşke...
Teşekkür ederim Yücel kardeşim .
Beğenmiş omanızdan memnuniyet duyarım.
Selamlar.
Ön cam detayı (övünmek gibi olmasın ) kendi imalatımdır. Ön camı tamamen gazete kağıtları ile bantlayıp kafamda oluşturduğum dizayn'ı kurşun kalemle üzerine çizdim ...
Bu yıl Haziranın ikinci yarısında yola koyuduk.
Dedik ki; yine dümeni akdenize kıralım . Belirli bir rotamız olmadığı için önümüze geldiği gibi bir tatil kolaylığına teslim olup koyverdik kendimizi yollara. Aydın otobanından bir süre yol aldık . Bize göre...
Teşekkür ederim Hüseyin bey .
Önce şu yakıt meselesinden bahsedelim isterseniz . İnanırmısınız bu mevzu üzerinde muhabbbet açıldığında genellikle kendi aleyhime cevaplar veriyorum . Şimdi kalkıp da ben 1 litrenin altına düşüyorum desem . herkes yüzüme...