Arama sonuçlarınız

1. mehmet_mtrs

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Sonucu , ilgi ile beklemekteyim . Verilen cevabı gördükden sonra değerlendirme yapacağım. Zîra bana göre bu , bir gösterge sayılacaktır.

2. mehmet_mtrs

Karanımızla Alışma Isınma Gezileri

Sn. maranga44 Karavanınızı güle güle kullanın . Çok güzel görünüyor . Tekerinize taş değmesin . (sevdiğim bir laf dır) Umarım o pencerenizden gördüklerinizi bizim ile de paylaşırsınız . Bisikletler de çok sevimliymiş . Umarım karsılaşırız. Selamlar. :)
  3. mehmet_mtrs

2015 De

Teşekkür ederiz sizlere Haşmet bey kardeşim . Sizleri ölüdenizde ansızın görüvermemiz bizleri de çok memnun etmiş di . Keşke mazeretiniz olmasa idi de daha fazla kalabilmiş olsaydınız . Yazılarım içerisinde yol boyunca...

4. mehmet_mtrs

2015 De

:) Teşekkürler.
  5. mehmet_mtrs

2015 De

:) teşekkürler. :) teşekkürler.

6. mehmet_mtrs

2015 De

Şehrin en merkezi bölgesindeki ana cadde . Devamı yere batmış . Rivayet edilen , bu yolun bitiminde liman ağzındaki iskele ile bağlantılıymış . Ticaret merkezinin de burası olan yol boyunca iş yerleri dükkanlar karşılıklı sıralanırlar...

7. mehmet_mtrs

2015 De

Senato binası . Hangi yıl olduğunu unuttum . M.meclisindeki milletvekillerimizin tamamı birer maaşlarını bağışlayarak bu yapının restorasyonunu üstlenmişler . Bulunabilen kalıntıları ve kaybolmuş olanların yerine de imitasyon taşlar ile...
  8. mehmet_mtrs

2015 De

Burayı gezenler genellikle yabancı uyruklu olanlar , bir çoğu yerlerde buldukları antik kalıntı olabileceğine inandıkları objeleri bir yerlerde buldukları platformlar üzerine itinalı bir şekilde sıralıyorlar . Artık ben de böyle yapıyorum...
  9. mehmet_mtrs

2015 De

10. mehmet_mtrs

2015 De

Daha önceleri , degişmeden önceki yolun altında kalmış bazı yerleri yeni açmışlar . Çoğu toprak altında korunur bir şekide kalmışlar . Sanki ne kadar da az yıpranmışlar .

11. mehmet_mtrs

2015 De

Son olarak Patara dayız . Bu yıl tatilimizin ne kadar olacağına keyfimiz karar veremedi . Ekim günlerinden kullanmaya başladık . Kasım ayında seçmenlik görevimiz olduğundan , biz de mecburen ay sonunu bulmadan ev' de olmayı kararlaştırdık...

12. mehmet_mtrs

2015 De

Tur tekneleri ile yapılan turlar Kelebekler vadisini de içine alıyor . Bazen bir tur atmak aklımıza gelir de , çoğu zaman , daha fazla istek duyduğumuz başka arzularımız oluşuveriyor . Bizim tekne turu da bir başka bahara kalıveriyor . Sonra...
  13. mehmet_mtrs

2015 De

Tam bizim sevdiğimiz yollar . Hele bir de motosiklet olunca , biz o zaman bu zor yolları daha bir çok seviyoruz Nasıl da boyun eğmiş doğanın despot güzelliğine kıvrıla kıvrıla :) . Aralarda denetimli plajlar dan Kızılca var dı birde ...

14. mehmet_mtrs

2015 De

Uygun resim çekebilmek için epey zorlandım . Fena bir uçurum var. İlk defa gördüğümüz için ( yol yoktu) bize çok güzel geldi . Tekneler desen bir harika . İyi bir resim yakalaya bilmek için vadinin önünden arkasından , sağından solundan...
  15. mehmet_mtrs

2015 De

Yoldan giderken görebildiğimiz manzaralar . Rotamız böyle . Sonunda kelebekler vadisine geldik . Hakkında bir yığın söylentilerin üretildiği hikayeler ile gizem kazanmış dillere pelesenk olmuş Meşhur kelebek...
  16. mehmet_mtrs

2015 De

Ağırdan alıp etrafa bakına-bakına gidelim derken gün karardıktan sonra Ölüdeniz e geldik . Hepimizin de bildiği gibi Belce kız plajı . Biz de , arkasındaki yolun viraj yapıp da sanki seyir terasına benzeyen yükseltide kalıyoruz ...

17. mehmet_mtrs

2015 De

Çok teşekkür ederim . Yazdıklarımın okunmuş ve beğenilmiş olmasından mutlu:) oluyorum. Sağolunuz yazabilme şevkimi arttırıyorsunuz. Çoğu zaman genç olmak en büyük avantaj . En azından bizim yaşlarimizda olanlar için . Anlıyorum ki ; sorumluluklarınızı önde tutmaya çalışan bir...
  18. mehmet_mtrs

2015 De

Bu yolu devam edip , Sözüm ona sakar virajlarını bay-pas edip Marmaris yolu yakınlarında ana yola bağlanmış olacaktık . Olmadı . Yakıt durumumuz tehlikeye girdi . Daha buradan çıkarken kırmızı lambamız yanmaya başladı . Çevrede olan bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri