Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sn. maranga44
Karavanınızı güle güle kullanın . Çok güzel görünüyor . Tekerinize taş değmesin . (sevdiğim bir laf dır) Umarım o pencerenizden gördüklerinizi bizim ile de paylaşırsınız . Bisikletler de çok sevimliymiş . Umarım karsılaşırız.
Selamlar. :)
Teşekkür ederiz sizlere Haşmet bey kardeşim . Sizleri ölüdenizde ansızın görüvermemiz bizleri de çok memnun etmiş di . Keşke mazeretiniz olmasa idi de daha fazla kalabilmiş olsaydınız . Yazılarım içerisinde yol boyunca...
Şehrin en merkezi bölgesindeki ana cadde . Devamı yere batmış . Rivayet edilen , bu yolun bitiminde liman ağzındaki iskele ile bağlantılıymış .
Ticaret merkezinin de burası olan yol boyunca iş yerleri dükkanlar karşılıklı sıralanırlar...
Senato binası . Hangi yıl olduğunu unuttum . M.meclisindeki milletvekillerimizin tamamı birer maaşlarını bağışlayarak bu yapının restorasyonunu üstlenmişler . Bulunabilen kalıntıları ve kaybolmuş olanların yerine de imitasyon taşlar ile...
Burayı gezenler genellikle yabancı uyruklu olanlar , bir çoğu yerlerde buldukları antik kalıntı olabileceğine inandıkları objeleri bir yerlerde buldukları platformlar üzerine itinalı bir şekilde sıralıyorlar . Artık ben de böyle yapıyorum...
Daha önceleri , degişmeden önceki yolun altında kalmış bazı yerleri yeni açmışlar . Çoğu toprak altında korunur bir şekide kalmışlar . Sanki ne kadar da az yıpranmışlar .
Son olarak Patara dayız .
Bu yıl tatilimizin ne kadar olacağına keyfimiz karar veremedi . Ekim günlerinden kullanmaya başladık . Kasım ayında seçmenlik görevimiz olduğundan , biz de mecburen ay sonunu bulmadan ev' de olmayı kararlaştırdık...
Tur tekneleri ile yapılan turlar Kelebekler vadisini de içine alıyor . Bazen bir tur atmak aklımıza gelir de , çoğu zaman , daha fazla istek duyduğumuz başka arzularımız oluşuveriyor . Bizim tekne turu da bir başka bahara kalıveriyor . Sonra...
Tam bizim sevdiğimiz yollar . Hele bir de motosiklet olunca , biz o zaman bu zor yolları daha bir çok seviyoruz Nasıl da boyun eğmiş doğanın despot güzelliğine kıvrıla kıvrıla :) .
Aralarda denetimli plajlar dan Kızılca var dı birde ...
Uygun resim çekebilmek için epey zorlandım . Fena bir uçurum var. İlk defa gördüğümüz için ( yol yoktu) bize çok güzel geldi . Tekneler desen bir harika . İyi bir resim yakalaya bilmek için vadinin önünden arkasından , sağından solundan...
Yoldan giderken görebildiğimiz manzaralar .
Rotamız böyle . Sonunda kelebekler vadisine geldik . Hakkında bir yığın söylentilerin üretildiği hikayeler ile gizem kazanmış dillere pelesenk olmuş Meşhur kelebek...
Ağırdan alıp etrafa bakına-bakına gidelim derken gün karardıktan sonra Ölüdeniz e geldik .
Hepimizin de bildiği gibi Belce kız plajı . Biz de , arkasındaki yolun viraj yapıp da sanki seyir terasına benzeyen yükseltide kalıyoruz ...
Çok teşekkür ederim .
Yazdıklarımın okunmuş ve beğenilmiş olmasından mutlu:) oluyorum. Sağolunuz yazabilme şevkimi arttırıyorsunuz.
Çoğu zaman genç olmak en büyük avantaj . En azından bizim yaşlarimizda olanlar için . Anlıyorum ki ; sorumluluklarınızı önde tutmaya çalışan bir...
Bu yolu devam edip , Sözüm ona sakar virajlarını bay-pas edip Marmaris yolu yakınlarında ana yola bağlanmış olacaktık . Olmadı . Yakıt durumumuz tehlikeye girdi . Daha buradan çıkarken kırmızı lambamız yanmaya başladı . Çevrede olan bir...