Arama sonuçlarınız

1. mehmet_mtrs

May Karavan

Çeken araçlar cinsleri ile degerlendirilmiyor . Agırlıkları ve yonetmeliğe uygun çekme aparatı ve belgesi gerekiyor . Tavsiye olarak arkadan itişli araçlar sizi daha emniyette tutabilir . En önemlisi ; dikkatli olmak ve arkanızda ki yük santrafüj etkisinden dolayı sizden daha...

2. mehmet_mtrs

Yerli Motorhome Elen 2 Bitmek Üzere

Yapılanları şöyle bir sıralayıp da zihnimde canlandırmaya çalıştığımda , içimden şöyle geçti. Önce hayal etmek lazım. Sadece bu da yetmez. Bu işi, kacavancılığı sevmek lazım . Bence bunca kafa yordukdan sonra bunlarlarında altından kalkabilecek , istediğiniz tasarımları...
  3. mehmet_mtrs

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Çok güzel olmuş. Emeği geçenlerin eline sağlık . Güle-güle kullanın . tekerinize taş değmesin . Yollarda görüşmek dileği ile. Selamlar.

4. mehmet_mtrs

Tanışma Bölümü (Karavan)

Hoş geldiniz arkadaşlar. Doğru yerdesiniz . Biz de kalan zamanımızı kendimize ayırmış , bazılarının dediği gibi egoist lerdeniz. Ancak ; Bu özlemini duyduğumuz yaşam biçimini 60 lı yaş lardan sonra başarabilenlerdeniz . 1949 doğumluyum . (eşim yaşıını söylemiyor) . Varın siz...
  5. mehmet_mtrs

Eski Model Araç Fren Ustası...

Bu araçlara ait yedek parça satıcısi , izmir 2. sanayi sitesinde postane ve dernek binası yakınlarında hafif ticari (kamyonet , panelvan, minibüs vs.) parçaları bulundurmaktadır . Bu satıcı ile irtibat kurabilirseniz aracınız ile ilgili tamirciler tavsiye edebilirler ...

6. mehmet_mtrs

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Bu konuda çok fazla bilgimiz olmasa da günlük tükettiğimiz amperin , iki katını çeyrek geçse yeterlidir diye mantık yürütülürse gerçeğe yakın bir tahmin yapmış oluruz gibi düşünüyorum . Ör; elde bulunan amperin yarısı kullanılabilir ,1 ceyreklik de kosa da tutarız , en...

7. mehmet_mtrs

Öncelik Ile Herkese Selamlar. Ikinci El 12 Volt Buzdolabı Bulabilirmiyim

Bende amonyaklı 3 sistem (220-12-lpg) Kullanılır hacim 59cc elektrolux orjinalden çakmaksız , ustte kapaklı taşınabilir bir dolap var . Ancak ; Bu dolapları daha önceden çok ca yazdık çızdik . Bu dolabı yıllar önce almıştım . binek ve panel araçlarımda kullandım . Kısıtlı...
  8. mehmet_mtrs

Karavanda Mppt Solar Regülatörü Üzerine

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla , doğru sayılabilen girişimlerde bulunmuşsunuz . Serbest bağladığınız panel hakkında biraz kuşkuluyum ama sizin düşünmüş olduğunu var sayıp bu panelin verdiği akımı kontrol altında tutuyor olmalısınız . bildiğim kadarı ile 15 volt...
  9. mehmet_mtrs

Akü Ve Güneş Paneli Seçimi

"Hangi yerli ler daha iyi" Bu konuda profesyonel bilgi sahibi değilim . Ancak ; ihtiyacımız gereği ben de "iyi" ye ulaşabilmek için karşılaştığım anekdotlarınmdan bahsetmek geregini duydum. Karşılaştığım bir satıcı ile aramızda geçen diyalog da satıcının "Zaten...

10. mehmet_mtrs

Yolun Başındayım...

Aklıma Gelmişken, Bir zamanlar "karavanda sadelik " diye bir konu paylaşılmış dı. Hatırlarsınız Uzun uzun yaptığımız yazışmalarda da , konforu biraz daha düşük tutup karavancılık ruhuna feda etme seçeneği ile çare bulabilecegimizde bir çoğumuz hem fikir olamaya...

11. mehmet_mtrs

Sn. Akdeniz45 Verdiğiniz bigilerden faydalanabilmek için Çok gayret gösteriyor olsam da PC de pek iyi sayılmam. Yüklediğiniz dosyadan faydalanabilmek için epey uğraşsam da basarısız oldum . Geçtiğimiz gün , sizin de işaret ettiğiniz site başlığını bulup Google amcadan...
  12. mehmet_mtrs

https://www.altestore.com/static/datafiles/Others/User_Manual_CXN_ENG.pdf Daha önce verdiğim ling doğru olarak acılmadı. Tekrar kopyaladım bu defa açılabilir umuyorum . teşekkürler

13. mehmet_mtrs

Programmable Solar Charge Controller with Negative ... - AltE Store https://www.altestore.com/.../User_Manual_CXN_ENG.pdf Bu sayfanın çevirisini yap Dear Customer,. Thank you very much for buying this Phocos product. With your new CXN controller you own a state-of-the art device which was...
  14. mehmet_mtrs

Sn. Arkadaşlarım İnternette , şu anda kullanmakta olduğum enerji sisteminde belirttiğim ( CXN40-1.1 ) regülatörü bu gün arattım . Bu başlık altında cihaz görünüyor. Başlıkların biri nin altında kullanma talimatı Türkce çeviri olarak açıklanıyor. Fakat açıklama...
  15. mehmet_mtrs

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Sn. Bekir Kemal bey kardesim. O günlerde hepimizin bir-birimize yardımcı olabilmek adına bir katkı olsun diye fikirlerimi mümkün olduğunca tavsiyeler ölçüsünde dile getirmişizdir . Hatırlıyorum ; Koltuklar hakkında ,kendi baktığım taraftan sanki " daha iyi olurmuş" diye...

16. mehmet_mtrs

Öncelikle faydalı olabileceklerini düşünerek bilgilerini aktaran tüm arkadaşlarımıza canı-gönülden tesekkür ederim. Şimdi ; Halimi arz edip , yanlışlarımın farkına varabilmeyi amaçlayarak yorumlarınıza ihtiyaç duyuyorum. 2011 başlarında enerji unitemi kendim kurdum . Bilirsiniz...
  17. mehmet_mtrs

Garip Ve Gezileri 2017

Yücel Keyfine bak. Seni sevi:smiley:yoruz Selamlar
  18. mehmet_mtrs

Konuyu ilgi ile takip ediyorum . Edindiğim bilgileri degerşendirip doğrusunu ögrenmeye çalışıyorum. Lütfen konu devam ettirilerek , ihtiyacımıza en uygun sistemleri ögrenebilmek çabalarımıza yardımcı olabilirsiniz. Ne güzel olur , degilmi. ? :smiley:

19. mehmet_mtrs

Karavan Sigorta Ve Kasko Fiyatları

Sigorta fiatları an-be an degişkenliğe ugrayabileceği için ve bu arada henüz aracınız karavan olarak ruhsatlı almamasından dolayı trımer kayıtnda size ait kayıt bulunamadığından , bir fiyat tahmin edilebilmesi mümkün olmayabilir . Ancak sigortasını yakın tarihlerde yaptırmış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri