Arama sonuçlarınız

1. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Ynt: Mercedes Sprınter 412 D Tesadüfe bakın ki ; bir operatör degiştirebilmeyi ancak iki ayda başarabildim. İyi oldu yazınızı görebildim. Teşekkür ederim Alpaslan bey kardeşim. Dediğinizde haklısınız. İmrenirim dogrusu aracını tertemiz tutabilenlere. ( Ben de biraz...

2. mehmet_mtrs

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Sn. Bekir bey. Harikasınız . (buton) selamlar.
  3. mehmet_mtrs

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bir çok defa ; Bu gün-Yarın , diye yola çıkacagımızı yazdığımda buradan , bir türlü evden çıkamamıştık . Ben de __artık ne zaman yola çıkacağımı yazmayayım bari , dedim kendimce . Hatta bir arkadaşımız __Ağbi , bu defa gerçek mi? demişti...

4. mehmet_mtrs

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) sn. karaali71 Bölümü mü , okumuş olmanızdan dolayı size teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim Hoşcakalın.
  5. mehmet_mtrs

Rizede Masum Bir Karavancı Hunharca Öldürülmesine Sessiz Kalmayın

Ynt: Rizede Masum Bir Karavancı Hunharca Öldürülmesine Sessiz Kalmayın Ne demek lazım bimem ki ; ? Neresinden bakarsan bak vahşet. Tabi ki yakalanmış olması teselli gibi gözükse de , nasıl aklanabiliriz , hadi bakalım. Bir yandan bizden olanın arkasından yanıp üzülürken bile...

6. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Ynt: Mercedes Sprınter 412 D Onur kabul ederim :) Teşekkür ederim ( Butona da bastım ) Selamlar.

7. mehmet_mtrs

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hakan çok üzüldüm :( Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun inşaallah.
  8. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Ynt: Mercedes Sprınter 412 D Sn. Hüdaverdi . Teşekkürederim. Ben de sizler için aynı dileklerde bulunuyorum. :) Selamlar.
  9. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Ynt: Mercedes Sprınter 412 D Teşekkür ederim Barboros kardeşim . Selamlar .

10. mehmet_mtrs

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Aşkolsun yiğenim . Görürsün nereleri gezecegim.

11. mehmet_mtrs

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Benim için de degerli Adil bey. Ne deseniz haklısınız sevgili kardeşim . Bu sene bütün engeller bize nazire , el ele tutuşmuşlar etrafımızı sarmışlar . İnanırmısınız bir fırsat kolluyoruz . Bir yolunu bulup...
  12. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Ynt: Mercedes Sprınter 412 D Sami kardeşim . Haklısın . Sana yazdım dememiştim. Ama evde anlattığımda hem efekt'i hem de nerede'yse görüntülü anlatmaya çalışmıştım . En oryantalini sana anlatmıştım. Aklıma geliyor da ; Ne kadar zor durum du o anlar. Bir şekilde bitti...

13. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Ynt: Mercedes Sprınter 412 D Amacım da tam böyle zaten :) Teşekkür ederim. Selamlar.
  14. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Ynt: Mercedes Sprınter 412 D Teşekkür ederim Ahmet Kırtağ bey Selamlar.
  15. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Ynt: Mercedes Sprınter 412 D :) Bu çok iyi işte :) Onurlandım . teşekkür ederim. Selamlar.

16. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Ynt: Mercedes Sprınter 412 D Sağol kardeşim benim. Selamlar.
  17. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Ynt: Mercedes Sprınter 412 D Leve t 'cigim çok sagol. Her ikimizden de saglıklı yaşam ve selamlar olsun.
  18. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Başımın çaresine bakmıştım. Geçtiğimiz hafta bir yakınımın (Kızkardeşim ve kızı) ricası üzerine İstanbula gidip dönmemiz (otobüs gibi) gerekiyordu . Bagajları biraz fazlaca olduğundan bunları da yanımıza alıp kiraladıkları eve bırakacaktık . Bunu burada bırakalım asıl konu bu...

19. mehmet_mtrs

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Sn . Barbaros bey , merhaba. Yazılarımı okumuşsunuz ve coşku edinip hem karavancı olmaya hem de bu işi kendiniz yapmaya karar vermişsiniz . Ben çok memnun oldum :). Dileğim kolayca üstesinden gelir , aynı...
  20. mehmet_mtrs

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Ahmet bey özür dilerim. Yazınızı zamanında görememişim. Benim forumdaki başlık yazım tam satır sonuna geldiği için çoğu zaman mesaj olduğunu belirten yeşil kutucuğu göremiyorum. Yazdıklarınız için teşekkür ederim ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri