Arama sonuçlarınız

1. T

Azerbaycan Gezime Katılmayı Düşünen Olur Mu?

Ynt: Azerbaycan Gezime Katılmayı Düşünen Olur Mu? vizeye başvurdum...3500 kişi bakmış...gelmeyi düşünen olmaz mı bu iki hafta içinde... baku de bir gün kalıp gelicez?

2. T

Dünya'nın en tehlikeli ülkeleri hangileridir?

Ynt: Dünya'nın En Tehlikeli Ülkeleri Hangileridir? Sizin başınıza ne gibi kötü bir olay geldi? Bu şehirlere yolumuz düşerse nasıl davranmak gerekir? durduk yere saldırırlar mı?
  3. T

Burgaristanda Euro Dizel

Ynt: Burgaristanda Euro Dizel normal dizel alsan da aracın da sorun olacağını sanmıyorum...euro dizel dersen verirler... normal dizel de alsan aracında sorun olmaz!!!

4. T

Dünya'nın en tehlikeli ülkeleri hangileridir?

Ynt: Dünya'nın En Tehlikeli Ülkeleri Hangileridir? Bürüksel e gittim...Charleroi ın da yanından geçtim...ama kimse bana saldırmadı...
  5. T

2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda...

Ynt: 2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda... eğer gelebilsen süper bir gezi olur...

6. T

Ynt: 2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda... telini pm atarsan geldiğim zaman ararım...bizi oraları gezdirirsen gerçekten sevinrim... mesela polonya tarafına gitmiştim gerçekten çok güzel bir yerdi...

7. T

Dacia Bayii Oflazlar Sivas...

Ynt: Dacia Bayii Oflazlar Sivas... free lander aracınız kaç modeldi acaba?dizel mi? bir de şöyle bir olay var...takasa girerken taktir edersiniz ki bayinin de para kazanması lazım... sanırım aracınız 2001 model... 2001 modellerin 5kapı 1.8 veya 2.5 motorlularına 22 den başlıyor...dizelleri...
  8. T

Skyscanner'dan Çıkan Firmalar Güvenilir Mi?

Skyscanner'dan çıkan firmalar güvenilir mi? Biliyorsunuz herkes dolandırıcı ve art niyetli olmuş. Skyscanner.com un çalıştığı firmalar güvenilir mi? Mağduriyet yaşar mıyım? Korkuyorum...Herkes kazık atıyor birbirine...
  9. T

Tur Şirketi Tarafından Dolandırıldık!

Ynt: Tur Şirketi Tarafından Dolandırıldık! Tur şirketlerini seçer iken? Türkiye'de olmayan yabancı Tur şirketlerini mi seçmek lazım? Biliyorsunuz Türkiye'de son zamanlarda dolandırıcı furyası başladı gidiyor... Ne yapmak dolandırılmamak için? tanınan firmaları mı seçmek lazım? insanlar...

10. T

Ynt: 2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda... o konuda haklısın kardeşim... ben sevgi insanı olduğum için...sevgisiz kaldığım zaman böyle isyan ediyorum. her şey para maddiyat para olmuş...bugün milyonlarım olsaydı emin ol ki bir çok kız arkadaşım olurdu... bazıları da söyle...

11. T

Ynt: 2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda... ne zaman isterseniz görüşebiliriz... yalnız ben 20 mayıs gibi gelebilirim ama ailemden aracı alamam...sizin aracınız var mıydınız?sizin aracınızla gidebilir miyiz?
  12. T

Erzurum Da Bes Yildizli Otelde Tek Eglenen Sadece Ben Misim...

Ynt: Erzurum Da Bes Yildizli Otelde Tek Eglenen Sadece Ben Misim... amin...umarim yeni yil senin icin de guzellikler getirir.saygilar.

13. T

Erzurum Da Bes Yildizli Otelde Tek Eglenen Sadece Ben Misim...

su an mobilden baglaniyorum sayin gezginler... 5 yildizli oteldeyim...eglence icin onceden yer ayirtmistim...su an egleniyorum ama icim buruk...parasizlik her yerden vuruyor... Koskoca otelde sadece benmisim yalniz eglenen... Param cok olsaydi manitam da olurdu eglenceyi de tam yapardim... Param...
  14. T

Hayat Ve Pahalılığı Üzerine Söyleşi

Ynt: Hayat Ve Pahalılığı Üzerine Söyleşi mesela bir kaportacı boyacı bir avukattan kat kat fazla kazanıyor... bir arkadaşım var...aylık 4000 tl kredi ödüyor...artı olarak da evini geçindiği ve biriktirdiği parası da cabası. ufak sağında solunda sürtüğü olan aracım olduğu zaman çıkardıkları...
  15. T

Hayat Ve Pahalılığı Üzerine Söyleşi

HAYAT VE PAHALILIĞI ÜZERİNE SÖYLEŞİ Ben bir şeyleri dert yandığım zaman forumdaki insanlar benle dalga geçmeye başlıyor. Hayat çok pahalı...Pahalı olduğu kadar da insanlar kıymetini bilmiyor. Önceden yakıt ucuzdu...Araçla pek bir yere gitmediğim zaman vw passat aracım vardı.yıllar önce... bir...

16. T

İnsanlar Yavaş Kullansa Kaza Yine Olur Mu? 70 80 Km Hızı Geçmese!!!

İnsanlar yavaş kullansa kaza yine olur mu? 70 80 km hızı geçmese!!! İnsan hayatı bu ülkede çok ucuz olmuş. Benim gördüğüm kadarıyla genel olarak kazanın ana temeli hızdan dolayı Kişiler 70 km hızı geçmese inanın kazalara 95 oranında düşer.. Ve ölümlü ve yaralanmalı kazalar ise yine aynı oranda...
  17. T

Azerbaycan Gezime Katılmayı Düşünen Olur Mu?

Azerbaycan gezime katılmayı düşünen olur mu? Azerbaycan beni fişlememişse 3 hafta sonra bu geziyi planlıyorum. Başlangıç Artvinden olacak...1 gün yol...1 gün bakü kalış...1 gün de dönüş... Yakıt masrafları ortak olacak... Gelemez misiniz?
  18. T

Avrupa Da Hangi Ülkelerde Sadece Yol Paralı?

Ynt: Avrupa Da Hangi Ülkelerde Sadece Yol Paralı? çek cumhuriyeti ve avusturya da her yerde vignetli.kaçarı yok. Slovenya'da otobanı kullanmazsan yol parası vermene gerek yok...ama ben almıştım..bağlantılar otobandan değil. Romanya vigneti 3euro ama romanya'ya gitmedim...seneye gidecem...

19. T

Bir Şeyleri Anlatmak İsterken Hep Alay Ya Da Hakaret Gördüm

Ynt: Bir Şeyleri Anlatmak İsterken Hep Alay Ya Da Hakaret Gördüm bu foruma gelme nedenim ise... ülke ülke geziyordum...amacım gezilerimi paylaşmaktı. ama bazen böyle içim sıkılıyor...ben büyük işyerleri kuracakken...Türkiye nin en kötü ilinde yaşıyorum ve gelirim beni tatmin etmeyecek kadar...
  20. T

Bir Şeyleri Anlatmak İsterken Hep Alay Ya Da Hakaret Gördüm

Bir şeyleri anlatmak isterken hep alay ya da hakaret gördüm Bu forum olsun diğer forum donanımhaber ya da frmtr de bir şeyi anlatırken bile insanlar bana hakaret ediyor.hukuki net sitesinden bile atıldım. Oysa ki amacım bir şeyleri paylaşmaktı.Kötü bir niyetim yoktu ağlamaktan başka...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri