Arama sonuçlarınız

1. T

İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) ben su an sikayet etmiyorum...sadece bilgi bolumunde bir akaryakıt istasyonunun ne kadar kazandgını bilgi vermek istedim. eger rahatsız olduysanız defalarca ozur dilerim

2. T

Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. Kril alfabesini ögredim... cok cok cok az rusca kelimeler biliyorum. kril alfabesini bildigim icin yolu kimseye sormadan bulabildim. her mc donalds ta internet uzerinden gps rusya haritamı yukledim korkulacak bir sey yok
  3. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) ben ne diyorum ki forumdan soguyorsun anlamadım?

4. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) hilux ve defendlar 5 para etmez tutulmaz araçlar...
  5. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) bu da insanların düşünen bir hayvandan farksız olduğunun göstergesi değil midir? söyle düşün...adamın cebinde parası yok...adamın 2 cocuğu var...bu adam cocuguna ne verebilir? o cocuk da büyüyünce aç olacak ve...

6. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) defender ı bile ucuza bırakmazlar... defender ı çok ucuz alıp ucuz satacaksın...piyasası yok... 1998 defender lara 40.000tl ler istiyorlar...hayatta etmez o paralar.

7. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) bugün tekrar söylüyorum büyük marketler bile kar oranı %30 la satarken...ben neden dünya kadar para bağladığım aracı %3 karla satayım...? sensodin diş macunu büyük 100 ml...markette 13.50 ye satıyorlar... bana...
  8. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) icrada 2000 model ml 320 ye teklif verdim o kadar da yükseğe çıkmama rağmen araba piyasa fiyatına bitti.27500 tl... internette de 29000tl lara var... kdv si vergisi aracın kendi masrafı yine 29ları bulacak...
  9. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) SONUÇTA ŞAHSINA BİR HAKARET ETMİYORUM...İSTEDİĞİMİ YAZABİLİRİM...SADECE BAZI ŞEYLERE ÜZÜLÜP DURUYORUM...

10. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) AÇ GÖZLÜ MÜ? SAY Kİ BİR FİRMA KURDUN... ARABA BAŞI DA 800 TL PARA KAZANDI...BU PARAYLA VERGİNİ Mİ KARŞILAYACAKSIN? KİRAYI MI? ELEMAN MAAŞLARINI MI? AYDA 5 ARAÇ BİLE SATSAN 10 ARAÇ SAT 800 TL KARLA PARA...

11. T

Yurtdışında Hangi Durumlarda Gözaltı Ve Tutuklama Durumları Olur?

Ynt: Yurtdışında Hangi Durumlarda Gözaltı Ve Tutuklama Durumları Olur? ASLINDA KAVGA ETMEK TÜRKİYE DE DE SUÇ OLSA VE TÜRKİYE DE DE İÇERİ ATSALAR KİMSE KİMSEYLE KAVGA EDEMEZ. KAVGA DOLANDIRICILIĞIN TÜRKİYE DE ÇOK OLMASININ NEDENİ HUKUK UN GÖREVİNİ YERİNE GETİRMEMESİNDEN DOLAYIDIR.
  12. T

Ynt: Yurtdışında Hangi Durumlarda Gözaltı Ve Tutuklama Durumları Olur? HAYAT KADINLARIYLA YAKALANMAK TUTUKLANMA GEREKÇESİ Mİ?

13. T

Ynt: Yurtdışında Hangi Durumlarda Gözaltı Ve Tutuklama Durumları Olur? türkiye de önlem almıyorum mesela...arabayla gittiğim zaman arabanın ruhsatını hiçbir zaman türkiye de yanıma almam...ama yurtdışı olunca almak zorunda kalıyorum.
  14. T

Yurtdışında hangi durumlarda gözaltı ve tutuklama durumları olur? yaşayanlar bilgi verirse çok sevinirim. turist olarak gittiğimiz ülkelerde nelere dikkat etmemi lazm ki başımıza üzücü olaylarla gelmesin. -mesela iran a gittiğim de alkollü içecek götürmedim ben. -gürcistan da ilaç bile yasak...
  15. T

İran Gezisi Notlarım

Ynt: İran Gezisi Notlarım bir nedeni yok...forum donanımhaber de benle alay ediyorlar da...onun için... sen hep yalan söylüyorsun...diyorlar...yalan söylemediğimi göstermek için koydum. kısacası beni fişlediler dh da...sürekli dert anlattığım için. oysa anlattıklarım hep gerçek idi.

16. T

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. registration ı biri sormuş... aynen o da benim gibi yapmış. 200 ruble verirsin biter iş diyor.. rus öyle sorunlu değil...karakola bile düştüm...beni dövmediler.paramı da almaya çalışmadılar. yaptırmasan da gerekli bir sey...
  17. T

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. migration denilen bir olay var. o işe yaramıyor mu? ayrıca bu karakola denilen kayıt yapılmazsa cezası nedir? say ki arabayla rusyanın bir yerinden bir yerine kadar gittin 4 günü buldu...ceza mı yazacaklar karakola...
  18. T

Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz?

Ynt: Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz? ben eğer normal biri olmasaydım avrupa ya arabayla gidemezdim. daha yeni irandan geldim...umarım cevap olmuştur. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103504.0 herkes gibi ufak defek sıkıntılarım olabilir. bizim millet...

19. T

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. neyi
  20. T

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. temiz insanlara lafım yok. avrupa ya bir bak neden yerli halk yanlış yapmıyor ya da daha dürüstken , göçmenler daha çok yanlış yapıp suç işliyor. toplumda nufus fazla olunca iyi niyet olmuyor.ve ihanet ediyor.hırsızlık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri