Arama sonuçlarınız

1. T

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Ynt: Kuddusi Kurbanzade Ve Karavanı Neden olmasın, ben Antalya'dayım zannederim sizde buradasınız. Biz başlayalım devamı herhalde gelir. ;D

2. T

Çekme Karavanla 2 Aylık Karadeniz Ereğli - Batum Gezisi

Ynt: Çekme Karavanla 2 Aylık Karadeniz Ereğli - Batum Gezisi Geziniz biraz maceralı devam ediyor ama yola çıkınca böyle sürprizlere de hazırlıklı olmak lazım. Bu arada karavanınızı teknik olarak biraz tanıtabilirmisiniz. Örneğin modeli, boyutları ağırlığı, jant ölçüleri, ekipmanları gibi...
  3. T

Ynt: Kuddusi Kurbanzade Ve Karavanı Benzer kaderleri paylaşan bayağı bir karavanzede varız aslında. Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına paylaşımlarım bittikten sonra 2013 gezisini paylaştığımda Kuddusi Kurbanzade'nin nasıl az daha Kurbanzede olmasının kıyılarından döndüğünü görecekseniz. Bu...

4. T

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Hüseyin Bey dikkatinize hayran olmamak elde değil. Haklısınız; Ammersee yakınlarında, Diesen am Ammersee'den Landsberg am Lech'e giden yol üzerinde çekilmiş bir kare.
  5. T

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım sizlere mahcup olmam.

6. T

ANTALYA’DAN KUZEY DENİZİ KIYILARINA Antalya’dan başlayarak Kuzey Denizi kıyılarına ulaştığımız 2011 yılı yaz gezimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Paylaşmaya çalışacağımız notlarımızda ağırlıklı olarak teknik detaylar bulunacak. Günlük olarak yaptığımız kilometreler, yakıt harcamaları...

7. T

Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati Ve Maliyet Bilgileri Tarkan Bey; Kerem Bey genel olarak açıklamış onun açıklamalarına birkaç ekleme yapmam gerekirse öncelikle karavan çekmede ideal araç dizel olanlardır. Türkiye'de imal edilen 4.5 metre boyundaki bir karavan yaklaşık 1300 kilo...
  8. T

Almanya

Ynt: Almanya Hüseyin Bey, Çok hoş bir site, özellikle motokaravanla yapılacak gezilerde campingin yanında daha düşük maliyet sunmasıyla dikkate alınabilecek bir secenek stellplatzlar. Motokaravanlar için diğer bir avantajlarıda genellikle şehir merkezine yürüme mesafesinde olmaları nedeniyle...
  9. T

Ynt: Kuddusi Kurbanzade Ve Karavanı Sevgili Mustafa, Şadan Bey ve Taner Bey; Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Açıkçası sitemizin adının Gezenbilir olmasına rağmen seyahat yazılarının azlığı hele de yurtdışı seyahat yazılarının yok denecek düzeyde kalması ve sizlerin yüreklendirmeleri...

10. T

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Behçet Bey, Doğru bir tahlil yaptığınız düşüncesindeyim. Özellikle Adapazarı grubu yorumunuz harika.

11. T

Ynt: Kuddusi Kurbanzade Ve Karavanı Taner Bey, Kuddusi Beylerde bu gezgin ruh altlarında da İran işi ;D bu karavan oldukça macera ne kelime. Macera demek Kuddusi demek! Şaka bir yana seyahatlerde olmamakla birlikte, bunu yazıya dökmek konusunda yine tembel olduğum bir dönem geçirmekteydim ama...
  12. T

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Behçet Bey; Yazdıklarınızı hazmederek ve tekrar tekrar okudum. "Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı" sloganıyla yetişmiş bir nesilden geliyorum. Artık günümüzde geçerliliğini yitirmiş gibi gözüksede bu deyiş içimize işlemiş yine...

13. T

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Kaskonun aracınızdan çalınan çantayla ilgili bir yükümlülüğünün olmadığını düşünüyorum. Kasko aracınızda oluşacak zararları karşılar bu olayda da sadece kırılan camınızın parasını alma hakkınızın olduğu düşüncesindeyim.
  14. T

İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Sayın Bartek, Sizde Avrupa'da bulunduğunuz için onların bürokrasi mantalitesini bilirsiniz. Onlarda 2+2=4'tür. Hele ki Alp Dağlarının kuzeyine geçince bu durum daha keskinleşir. Örnek aldığınız pdf dosyasındaki gibi zorlama hesapların...
  15. T

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Eğer avrupa'yı çok seviyorsanız yeşil pasaportlular bu durumda daha şanslı. 90 gün bittiğinde normal pasaport sahipleri mecburen Türkiye'ye gelmek zorunda, çünkü turistik vize ancak ikametinizin olduğu ülkede bulunan diplomatik...

16. T

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları ilhan Bey akıl karışıklığına sebep olan durum yeşil pasaport konusu. Onu bir kenara bırakarak normal pasaportlar üzerinden devam edelim. 1 nisan'da schengen ülkeler grubundan herhangi birine girdiniz ve kesintisiz olarak kaldınız. 29...
  17. T

Ynt: İki Yıllık Schengen Vizesini Nasıl Aldım Püf Noktaları Hiç kafa karışıklığına gerek yok. Alınan vize süresi 90 gün olduğu için hiç bir şekilde 180 gün kuralını ihlal etme şansınız olmayacaktır. Çünkü vize geçerlilik süreniz ister 2 yıl isterse 10 yıl olsun kullanabileceğiniz toplam süre 90...
  18. T

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Hüseyin bey çok şakacısınız. :D

19. T

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Rakamlar yük, harfler ise hız endeksi gösterirler.
  20. T

Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan??

Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan?? İbrahim Bey motokaravan hiçbir şekilde çekili karavana göre maliyet açısından daha avantajlı olamaz. Benim arabamda sizinki ile aynı model. Uzun yolda 100 km'de yaklaşık 5 lt yakıyor. Karavan çekerken ise bu oran 8.5 lt civarlarında oluyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR