Arama sonuçlarınız

1. T

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına .

2. T

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına 24 Haziran’da Antalya’dan başlayan ve hedef noktamızın “Kuzey Denizi Kıyıları” olduğu bu seneki gezimizde, 16 Temmuz Cumartesi günü Zandvoort’ta kuzey denizi kıyılarına ulaştık. Ancak Temmuz ayının ortası olmasına rağmen Zandvoort’ta bizi...
  3. T

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan bu toprakların mirasçısı olmakla övünmemize rağmen, eskiye rağbet olsa bitpazarına nur yağardı özdeyişine sıkı sıkı bağlı olduğumuz da su götürmez bir gerçek. Bizde bırakın 100-200 yılı 40-50 yıl öncesine bile...

4. T

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Haşmet Bey, Konaklamalarımızı planlarken hedef kampın yanında muhakkak yedek/rezerve bir kamping de belirliyoruz. Rezervasyon yapmadığımız her nokta için bu planlamayı yapıyoruz. Amsterdam için de ikinci seçeneğimiz sizin de kaldığınız Gaasper...
  5. T

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Dünyadaki en ufak evlerden birisi de bu olsa gerek.

6. T

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Kent merkezinde alışılagelmiş iki, üç katlı alışılagelmiş klasik Amsterdam evlerin yanında modern mimari örneklerine de rastlamak mümkün.

7. T

8. T

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Kanallardaki tekne evler.
  9. T

10. T

11. T

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Venedik’i aratmayacak yoğunluktaki kanalları ve bu kanalların kenarında yeralan renkli evleriyle Amsterdam.
  12. T

13. T

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Amsterdam'da kaldığımız 5 günün 4’ünde yağmur yağdı. Güneşli bir güne uyandığımız 3. günde Amstelveen’in sessiz ve sakinliğinden sonra kendimizi Amsterdam’ın kalabalık ve hareketli merkezine attık.
  14. T

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Avrupa'da bazı turistik merkezlerde özellikle yoğun sezonlarda sizin de başınıza geldiği gibi kampinglerde yer sıkıntısı olabiliyor. Ama siz iyi bir çözümle bu problemi atlatmışsınız. Yüksek sezonda belli başlı şehirlerdeki kampinglere rezervasyon...
  15. T

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Amsterdam’da iyiki beş gün kaldık yoksa obezitenin pençelerine düşecektik. Hava yağmurlu ve kasvetli olunca karavanda oturmak zorunda kaldık oturunca da can sıkıntısından masayı kurduk. Eh masayı kurunca da bir şeyler yiyip içmeden olmaz deyip yedik ve...

16. T

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Hüseyin Bey bu ADAC ve ANWB hususu gerçekten önemli güncel yol yardım telefonlarını not ettim. Çok teşekkürler. İnternetin bu kadar aktif kullanılmadığı dönemlerde ADAC'ın iki cilt halinde yayınlanan kamping kitapçıklarını ve haritalarını kullanırdım...
  17. T

İveco Daily 2005 , 15 M3 Dönüşümü

Arkadaşlar bu bir şaka mı? Hadi Emre Beyin paylaşımından önce yapılan çok iyi, çok hoş, aslansın kaplansın tarzı paylaşımları geçtim. Emre Bey fotoğrafları paylaşıyor, üretim sürecindeki rezaletleri anlatıyor, fotoğraflar her şeyi gösteriyor mal meydanda, yandım allah diyor hala elinize sağlık...

18. T

19. T

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri