Arama sonuçlarınız

1. F

İyi Bir Yerli Çekme Karavan Nasıl Olabilir..

Teşekkür ederim :smiley:

2. F

İyi Bir Yerli Çekme Karavan Nasıl Olabilir..

Güzel bir başlık olmuş sayın @AKMühendis elize sağlık. Uzun süredir anlamaya çaliştigim bir durum vardı. Neden bizim forumdaki yazılan eleştirilere köklü üretici yerli firmalar iştirak edip cevap vermiyorlar acaba diye düsünüyordum. Ama sanırım anlamaya başlıyorum. Özellikle bazı başlıklarda...
  3. F

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

@yugun yücel bey Alef diye bir dizi gördüm,izledinizmi ,nasildir? SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. F

iliklerimize kadar hissettik devlet egemenliğinin millete ait olduğu hissini.. Mükemmel bir duygu.. SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. F

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

@lautreamont haklısınız konu dışına çıkmaya başladı sanki. Eleştriler başlığı altında olamız hasebiyle daha üretimin en başındayken "yapısal" taleplere yönelik "ürün/donanım çeşitlendirmesi" yapabilmek maksadıyla yazmıştım aslında. Yani ürettikten sonra "yapısal" değişimler zaman aldığı için...

6. F

iyi dilekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim Kendimi tanıtmak adına kısaca bahsetmem gerekirse; Yaklaşık 12 yıllık gezenbilir üyesiyim. 36 yaşında evli ve 1 çocuk babasıyım. Kimya mühendisi ve Çevre görevlisiyim. Meslek hayatım boyunca üretim,laboratuvar,ısıtma-soğutma teknolojileri...

7. F

Sayın @Demirak ve @dnz35 umuyoruz ki Karavan üreticileri camiasına yeni bir soluk getireceğiz. Hali hazırda gerçekten kaliteli işler yapan yerli firmalarımız zaten mevcut olmakla beraber biz firma olarak mutlak suretle 750 kg altı ürünmüz ile onlarla sadece bu kategoride rekabet edeceğiz. Tatlı...
  8. F

Amin inşaallah. Hepimiz için hayirli olsun. iyi geceler dilerim SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. F

sayın @Selferi ve @fusel iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Konuyu biraz daha acmam gerek sanirim, detaylar önemlidir sonucta. Standart modelimizde bir karavanda normal şartlarda olmasi beklenen tüm donanimlar olacak. Lakin pek tabiki sizin de ifade ettiginiz gibi sadece yaz...

10. F

Merhaba tüm karavan sever arkadaşlar. Bende taşın altına elini sokup bu sektörde yerini almaya hazırlanan bir girişimciyim. 3 yıllık bir hayal ve yüzlerce saatlik araştırma/emek neticesinde bu yaz üretime start vermeyi planlıyorum. Fakat önce hemen şunu belirtmeliyim ki,alışılmışın dışında...

11. F

Çok samimi bir blog olmuş. Elinize sağlık SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. F

12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima

cafelerdeki dış ortam serinletme sistemi var ya,su püskürtmeli, o olmazmı acaba?

13. F

12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima

cafelerdeki dış ortam serinletme sistemi var ya,su püskürtmeli, o olmazmı acaba? zihni sinir bi proje :)
  14. F

Belkide yoğun siparişi yetiştirememekten korkup,sipariş azaltabilmek için fiyatı yükseltiyor olabilirmi,yani daha doğrusu,kendimi çok sıkıştırıp ekstrra karavan üreteceksem buna değmeli diyor olabilirmi. Birde euro gerçekten uçmuş durumda şuanda :(
  15. F

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Yücel bey ağzına yüreğine sağlık. Gecenin 5.30 u yaklaşık şuanda, yazdıklarınız beni duygulandırdı. Yaşadıklarınız aslında. Karavana olan bağlılığınız. Benimde uzunca süredir karavanhayalim var, bu yaz gerçekleştirebilirsem sizi de ziyret edip tanışmak isterim ege taraflarındasınız sanırım...

16. F

Amatör Üretimi Çekme Karavanın Tip Onayı Ve Trafiğe Tescil Edilmesi Hakkında

cok tesekkur ederim. SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. F

Amatör Üretimi Çekme Karavanın Tip Onayı Ve Trafiğe Tescil Edilmesi Hakkında

Bilgi icin cok tesekkur ederim. Anlamadigim bir konu var mazur gorun; Bitmis hali kesinlikle 750 kg'in altinda olmak kaydi ile,hazır O-1 belgeli Şasi veya Romork alinip bunun sadece üst yapisini ilave edip rahatca trafige cikabiliyormuz? SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. F

Araniza Bende Katildim

hayırlı olsun..

19. F

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

satır satır en baştan okudum desem yazdıklarınızı :smiley: ellerinize kollarınıza aklınıza sağlık... Yalnız çocukların en kısa zamanda babalarını üzmeden hayaline ortak olmalarını ümit ediyorum sizin için...gece saat 4.02 iyi geceler..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri