Arama sonuçlarınız

1. F

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Sabit olan pencereleri pleksi kullanarak kendimi, yaptik. Acilabilir olanlari hazir aldik.. 4 tane sabit 2 tane acilabilir pencere mevcut

2. F

Teşekkür ederim ☺ yaklaşık 3 yıllık bir hayaldi. Gezenbilir forumumuzdan ve face karavan gruplarindan cok bilgi edindim. İlk sefer için elimizden geleni yaptık babamla birlikte çalişarak. İnsaallah daha da iyisini yapabiliriz 😊 Akrilik cam olarak hepsi çift cam şeklinde 3 mm kalinlikta yaptik...
  3. F

Haklısınız tesekkur ederim 🖐

4. F

Yazılarınızı okuyunca şu cümlenizden oldukça etkilenmiştim :) "HP, IBM, Apple gibi büyük firmaların hikayesi de küçücük bir garajda başlamıştır." Bende dediğiniz gibi kapalı garajımda Türkiye'nin Katlanır Karavanını yaptım :) izlemek isterseniz linki paylaşıyorum :) Video...
  5. F

Sizin yazdıklarınızı okuyup şu cümlenizden motive olmuştum "HP, IBM, Apple gibi büyük firmaların hikayesi de küçücük bir garajda başlamıştır." Evet bende kapalı garajımda Türkiyenin ilk Katlanır Karavanını yaptım :) İzlemek isterseniz link paylaşıyorum :) Video: https://youtu.be/mW_eEq-cBAQ

6. F

750 Kg. Alti Karavanlara Ruhsat Zorunlu Olacakmiş...

Birilerinin canı öyle istiyor ama bahsettiginiz sekilde bir durum yok. Zaten ülkeler "mış" "muş" ile yönetilmez. Resmi gazete herkesin kullanimina acik,dileyen bakabilir. Bahsedildigi bicimde soylenti cikaran kaynaklara bakmak lazim. Bir takim üreticiler olabilir mi acaba 😁

7. F

balon balon..merak etmeyin.. devletin suanda bu konuya ayiracak vakti oldugunu dusunmuyorum. bu tarz sallama haberleri bazi karavan ureticileri cikariyor sanirim.. iyi gunler dilerim
  8. F

kim uyduruyor bunlari merak ediyorum.
  9. F

Ac Kalkış Kondansatörü Sorusu

Elimde 0.5 Elimde 0.5 amperlik buzdolabi var. Orjinal olarak Hic kondansator takili degil. Kalkis anindaki cektigi akim 5.6 amper civari. Dogal olarak inverter zorlaniyor. Inverteri rahatlatmak icin ne kadarlik bir kondansator takmaliyim? Ilk hareketmi daimi mi olcak. Temel ne farki var bu...

10. F

750 Kg Altı Çekme Karavanda Süspansiyon Sistemi Nasıl Olmalı ? Makas, Helezon Yay, Hiçbiri?

Torsiyonlu degilmi zaten? Torsiyonlu degilmi zaten?

11. F

Karavan Üretimi - Teknik Detay

Üretime geçerseniz Ülkemiz ve vatandaşlarimiz adına oldukça yararlı olur kanaatindeyim bende. Hayırlısı diyelim. Anlattiklarinizdan firma ismini tahmin etmeye çaliştim ama onu söyliyim [emoji2960] Acaba dedim istikbal mobilya filanmı [emoji4] Hayirli geceler [emoji2321] SM-J710FQ cihazımdan...
  12. F

Küçük 2 öneri : 1-) Bence çekme karavani tercih edin 2-) Dünyada yükselen Tiny Home çilginliğini da gözardı etmeyin. Bu konuyu da eş zamanli yürütmenizi öneririm. Fakat dediğiniz gibi uzun bir araştirma ve geliştirme sürecine ihtiyaciniz var. Bunun bilincinde olmaniz çok güzel. Sahip...
  13. F

Hayirli olsun [emoji2321] SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14. F

Araçta Bagaj Arkası Bisiklet Taşıyıcı Ile Çekme Karavan Çekmek

Genelde bisikletleri karavanin ön bölümüme asmayi tercih ediyor kullanicilar bildigim kadariyla. yeriniz musaitse ve ceki demirine binen yukten eminseniz bir degerlendirin derim SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. F

yalniz yan manevralarda karavanin bisikleti sıkıştırmayacagınızdan emin olun SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. F

Aerodinami açisindan sorun olacagini dusunmuyorum cunku bisikletler nispeten ölü bolgede kaliyor. agirlik olarak da ceki demirine ekstra bir yuk getirmeyecegi icin arabanin arkasina asilacagi icin sorun olmaz bence. Fikrim bu yonde SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

17. F

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Emeksana yaklasik 1 ay önce sordugum fiyatlari vermiş size,dolar bu kadar artmamisti. Halen sabit tutuyorlarsa gercekten helal olsun....Harbiden yani.. SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. F

İyi Bir Yerli Çekme Karavan Nasıl Olabilir..

Uzun zaman önce (hem sizin hemde başka üyelerimizin) tavsiye,öneri ve eleştirilerini kaydetmiştim. Resimde görebilirsiniz :smiley: Yorumlarınız dikkatle ve özenle incelendi. İmkanlar dahilinde mevcut tasarımımda yer alıyor. Bazı uygulamalar , yorumların "ruhundan" ilham alınarak,bazıları çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR