Arama sonuçlarınız

1. turluyorum.net

Likya Yollarında Tekbaşına 16 Gün

Yıllardır ege akdeniz turu yapıyorum. Ama likya yolunu yürümek çok istiyorum. Bakalım bu sene gidicem inşallah. Güzel yazmışsınız teşekkürler.

2. turluyorum.net

KAŞ PATARA KAPUTAŞ ve MEIS

Kaş ve patara en sevdiğim yerlerden biri. Bu postu yeni görenler için kendi yazdığım yazıların linkini paylaşayım. Patara plajı ve antik kenti - turluyorum.net Kaş gezilecek yerler - turluyorum.net
  3. turluyorum.net

Türkiye'de Rafting Yapılacak Yerler

Doğa ve macera sevgisi insanı bazen heyecan arayışına sokar. Bunun en güzel yolu ise Doğa adrenalin sporlarıdır. Birçoğunu yaptığım bu sporlardan Rafting heyecanını anlatan yazımı paylaşmak istiyorum. Benim gibi deneyimlerinizi yazarsanız rafting meraklılarına öncülük etmiş oluruz...

4. turluyorum.net

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ben Nihat; geziyorum-yazıyorum Gezmeyi, fotoğraf çekmeyi, biraz uçarı kişiliğimle birleştirip ülkemizin cennet köşelerini gezmeye başladım. Son 5 yıldır ise; eski küçük bir arabayı mini karavana çevirip plansız, programsız, doğaçlama turluyorum. Maceracı ruhumuzun verdiği cesaretle, Adrenalin...
  5. turluyorum.net

Fethiye Tüplü Dalış (scuba) Heyecanı..

Oğlum ile Araba ile Türkiye turları yaparken eğlenmek için de birçok Doğa sporları yapıyoruz. Bizim en çok eğlendiğimiz ise Fethiye'de yaptığımız Tüplü Dalış oldu. Ellerimizle balıkları beslediğimiz bu dalışta çekilen videoyu muhakkak izleyin. Tüplü Dalış nedir? Nasıl bir heyecandır? Nerede...

6. turluyorum.net

Araba Ile Uzun Türkiye Turu

Merhaba. Bende yıllardır Araba ile Türkiye turları yapıyorum. Bunun ile ilgili tecrübelerimi kendi web sitemde de yazmıştım. Size ve bu postu takip edenlere faydalı olması için linkini paylaşıyorum. Bu yazım da zaten google da 1 numara olarak çıkıyor. Araba ile Türkiye turu nasıl yapılır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,042
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri