Arama sonuçlarınız

1. turluyorum.net

Marmari̇s Akyaka'da Neler Yapilir

Sıcaklarla beraber Ege-Akdeniz Sahilleri dolmaya başladı. İşte Cennet bir köşe daha. Anlatımlı Video ve Fotoğraflarla Muğla'nın Marmaris ilçesinde ki Akyaka'dayız. NEREDE? NASIL GİDİLİR? NelER YAPILIR? TARİHİ VE DOĞA GÜZELLİKLERİ NELERDİR? Bir gezgin olarak hepsini linkini verdiğim bu yazıda...

2. turluyorum.net

Antalya Kekova Gezi Notları

Tarih, doğa ve denizi bir arada yaşayabileceğiniz ender yerlerden biri olan Kekova'yı anlatayım sizlere. Eşsiz doğası, Masmavi derin sularında gizli tarihi ile Antalya Demre Kekova Türkiye'nin cennet köşelerinden en çok sevdiğim yer.. Bir gezgin olarak gezi notlarımı paylaşayım...
  3. turluyorum.net

Batum Gezi̇ Notlarim

Çalma kelime olarak hakikatten kırmıştı beni. Forum sitesi link kullanma seceneğini sunmuş bize, bende bunu kullanmıştım sadece. yaş itibariyle büyüğümsünüz. Yazılarınızdan da anladığım kadarıyle kültürlü ve bilinçli birisniz. Özüre gerek yok, rica ederim. Bu yazışmalardan kendimi ifade etme...

4. turluyorum.net

Batum Gezi̇ Notlarim

Merhaba. Düşünceleriniz doğru. Benim gibi site veya bloğu olanlar Forum sitelerinde daha geniş kitlelere ulaşabiliyor. 100 civarı grup, forum, site ve gazetede yazı ve linklerim paylaşılıyor. Bunun google tarafından adsesne gibi kazançları olabiliyor. Oda google ın tanıdığı bir imkan. Bizim...
  5. turluyorum.net

Batum Gezi̇ Notlarim

Farklı düşünce, fikir ve eleştirilere har zaman açığım. Bu eleştiriler içerisinde (çalma) gibi sözcükler geçmediği sürece olgunlukla karşılarım. Aramızda geçen bu diyoluğu aslında olumlu buluyorum. Bu yorumları okuyanların benin hangi amaç ve doğrultuda olduğumu göstermiş oldu. İlginize ve...

6. turluyorum.net

Batum Gezi̇ Notlarim

Merhaba. Sırf sizin gibi düşünenler olmasın diye kendi web sitemde üyelik sistemi oluşturmadım. Hiçbir şekilde web siteme üye olunamıyor. Bunu özellikle yaptım. Sebebi ise paylaşımlarımın ve yayınlarımın ticari bir kaygısı olmamasından kaynaklanıyor. Dolayısıyla üyelik sistemi olmayan bir...

7. turluyorum.net

Batum Gezi̇ Notlarim

Merhaba. Paylaşılan Linkler bir yazı ve adresin ulaşımına kolaylık olsun diye verilir. Yazdığım makale ve yazılar 1000 kelime civarı ve ara paragrafları fotoğraflarla dolu. Ve her fotoğrafın alt yazısı farklıdır. Kopyala yapıştır tarzda bile burada o sayfa mizanpajını yapmak uzun zaman alır...
  8. turluyorum.net

Batum Gezi̇ Notlarim

Merhaba.. Tatil planları arasında yurt dışına hemen kaçabileceğimiz yerler arasında ilk BATUM gelir. Vizesiz Sadece T.c kimlik kartınızla 15 tl karşılığında gidebilirsiniz. Ben gittim gezdim. Nasıl gidilir?, Neler yapılır?, Tarihi ve doğa güzellikleri nelerdir. Batum gezimi anlatan yazımın...
  9. turluyorum.net

Kandira Sahi̇li̇ni̇n Gi̇zli̇ Güzelli̇ği̇ Sardala Koyu Kampi

Geçen hafta arkadaşlarla kamp attığımız Kandıra Sardala koyu ve cennet havuzu diye adlandırdıkları doğa harikası bir yerden bahsedeyim. Nerede?, Nasıl gidilir? neler yapılır? Kamp meraklılarına duyurulur. Ayrıca Kocaeli Kandıra sahillerinde bildiğiniz ıssız kamp alanlar varsa da yazarmısınız...

10. turluyorum.net

İç Anadolu Ve Akdeni̇zi̇ Araba İle Gezdi̇m. Tüm Ayrintilar

Araba ile Kocaeli den oğlum Furkan ile çıktığımız İçanadolu Akdeniz rotasını anlatan yazımı paylaşayım sizlere.. Rota üzerinde gezilecek tarihi ve doğa güzellikler, neler yenir?, nerelere gidilir?, Kaç km ve saat sürer? tüm ayrıntıları haritalı olarak görebilirsiniz.. İç Anadolu Akdeniz Turu -...

11. turluyorum.net

Araba Ile Güneydoğu Turu Nasıl Yapılır? Tüm Ayrıntılar

İlginize teşekkür ederim.. Türkiyenin tüm bölgelerini araba ile gezdim ve yaptığım rotaları yazılı hale getirdim. Farklı bir bölgeyi de gezmek isterseniz. Orası ile ilgili rotayı da paylaşırım sizlere.. Şimdiden iyi tatiller...
  12. turluyorum.net

Bi̇leci̇k Gezi̇lecek Di̇ni̇ Ve Tari̇hi̇ Yerler

Bilecik tarihi camileri, türbeleri, hanları ve dini gezilecek yerler Derin tarihi ve Osmanlının kuruluş temellerinin atıldığı Bilecik dini gezilecek yerler için bir gezi rehberi hazırladım. İlave edeceğiniz yerleri muhakkak yazın. Web sitemde yayınladığım bu yazının linkini veriyorum...

13. turluyorum.net

Rafting Nasıl Bir Heyecan? Türkiyede Yapılacak Yerler Ve Fiyatları 2019

Rafting Yapılan yerler Antalya Köprülü Kanyon ve Rize Fırtına Vadisi Rafting yapılan yerler arasında en turistik olanları. Rafting Doğa Sporu maceramı anlatayım. Türkiye’de nerelerde, nasıl yapılır, nasıl bir maceradır ve fiyatları hakkında bilgileri bu linkten ulaşabilirsiniz. Rafting doğa...
  14. turluyorum.net

Araba Ile Güneydoğu Turu Nasıl Yapılır? Tüm Ayrıntılar

Gezgin olarak araba ile Türkiye'nin tüm bölgelerini gezdim. Bu gezilerimi harita üzerinde çizerek Nereye gidilir? Nasıl gidilir?, Tarihi ve doğa güzellikleri nelerdir? Kaç km.ve saatte gidilir? Neler yenir? gibi sorularınıza yanıt bulacağını düşündüğüm bir yazı hazırladım. Kendi websitemde...
  15. turluyorum.net

KazDağları Darıdere

Kaz dağları ülkemizin en bol oksijen oranıyla akçiğerlerim gibidir. Bende oğlum ile jip safari turuna katılmıştım. Kendi sitemde yazdığım bu yazının linki paylaşayım sizlerle.. Nasılbir heyecan?, fiyatlar?, doğa güzellikleri gibi bir çok bilgiyi bulabilirsiniz. Kazdağları jip safari turlarıyla...

16. turluyorum.net

Kartepe'de Hafta Sonu Kar Keyfi (27 Şubat 2011)

KArtepe karın çok olduğu yıllarda oldukça güzel ve kalabalık oluyor. 2019 yılı güncel gezimi ve fiyatlarını yazdığım yazının linkini paylaşayım. Kartepe Kayak Merkezi Kocaeli 2019 Fiyatları ve aktiviteleri -
  17. turluyorum.net

Kartepe'den Maşukiye

İzmitli bir gezgin olarak Kartepeyi anlatan bir yazımı paylaşayım sizlerle.. Kendi sitemde yayınladığım bu yazının linki ile Kartepe Kayak merkezi fiyatları ve etkinlikleri hakkında geniş bilgiye fotoğraflarla ulaşabilirsiniz.. Kartepe Kayak Merkezi Kocaeli 2019 Fiyatları ve aktiviteleri -
  18. turluyorum.net

Gökçeada Gezi Rehberi

Bende gökçe adaya bir kez gittim ama hayran kaldım. Tarihi ve doğası ile ülkemizin ayrı bir cennet köşesi. Bende gökçe ada gezimi kaleme almıştım kendimce. Sizin yazınız kadar bilgilendirici olmasa da birde benim gözümden Gökçeadayı anlatmaya çalışayım. GÖKÇEADA Güneşin en son battığı yer -...

19. turluyorum.net

Otomobil-çadırla Ege-akdeniz Turu Tavsiyelerinize Ihtiyacım Var

Gayet güzel bir rota olmuş. Teşekkürler.
  20. turluyorum.net

Araba İle Türki̇ye Turu Rotalari

Gezgin olarak Doğaçlama Araba ile Türkiye turu yapıyorum yıllardır. ülkemizin cennet köşeleri için Her bölgeye gittim. Bu rotaları yazılı hale getirerek herkesin faydalanması adına paylaşıyorum. Rota üzerinde nereye gidilir? nasıl gidilir? neler yapılır? Tarihi ve doğa güzellikleri nelerdir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,042
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri