Arama sonuçlarınız

1. H

Güney Karavan Bombe 370 - İlk Fotoğrafları

@TunayUysal 'a hayırlı olsun. Sıra bize geliyor ;) Ender Bey ve ekibinin ellerine sağlık. Tam bir fiyat performans ürünü olmuş.

2. H

Güney Karavan Bombe 370 - İlk Fotoğrafları

Güney Karavan'in yeni modeli Bombe 370'in ilk fotoğrafları...

3. H

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Ben yılda en fazla 15-20 gün kullanacağım için yılda 3-5 defadan fazla duş almam. Benim için gereksiz ama yılda 3-5 ayı karavanda geçirecek olsaydım şofben isterdim.
  4. H

Ben eski usul düşünüyorum. Tüpte suyu ısıt kova ile yıkan :) böylece hem depodaki su çabuk bitmez hem tüp ;)

5. H

Menfezi kapağa değilde o kısmın zeminine açsa daha iyi olurdu bence. Malum gaz ağır olduğu için kaçak durumunda zemine inecek ve oradan dışarı çıkacak. Zeminde olmazsa gaz bir miktar orada birikecek ve patlama yapma olasılığı artacak. Bunu da Avrupa bir karavan şirketinin üretim hattında...

6. H

Sipariş verirken bana dilersem çift katlı olabileceğini fakat araya zamanla toz toprak girip girmeyeceği konusunda garanti veremeyeceğini söylemişti. Bende çift kat istemedim bu sebepten.
  7. H

Merakla bekliyorum. Ellerinize sağlık. Yazdıklarınız dışında başka güncelleme var mı? Özellikle depo alanları nasıl olacak? Tüp , su ve akü yerleri nereler olacak?
  8. H

Karavanda Minimum Elektrik Ile Yaşam

Estağfurullah , tabi ki eleştirin. Elestirmeniz için yazıyorum, soruyorum. İnsanoğlu doyumsuz maalesef. O da olsun bu da olsun, istiyor işte gönül. Cekincem şarj etmenin bir zul olacak olması. Sizlerin eleştirilerini ilgiyle takip ediyorum. Çok teşekkür ederim.

9. H

Panel 1 adet 190 watt mono mu?

10. H

Çok teşekkür ederim. Zahmet oldu. Acaba bu sisteme birde 220 volt A+ 90 ltlik buzdolabı eklesek komik mi olur?
  11. H

Görünen o ki genel tavsiye akü + panel + şarj kontrol cihazı gerekecek. Teşekkür ederim. 1 adet 190 watt mono + 100 amper jel akü + 20 amper şarj kontrol cihazı işimizi görür herhalde.

12. H

Henüz almadım. Araştırıyorum.
  13. H

Yazdıklarınızı dikkate alarak bir çözüm bulacağım. Teşekkürler.
  14. H

Bende tam olarak bu amaç için kullanacağım. Güneş paneli neden daha iyi olur? Sıkıntı taşıma ise evden direk kablo uzatıp doldurabilirim. Webasto , aydınlatma , hidrofor , telefon şarj beni 3 gün idare etsin yeter 100 amperlik akü.

15. H

Araç alternatoru kullanırsam aracın beynine zarar verebileceğini söylediler o yüzden araçla bağlantı kurmak istemiyorum.
  16. H

Jel akü alırsam sonrasında Güneş paneline dönersem, o sistemde de kullanabilirim. Ben maalesef herşeyi burdan öğrendiğim için bunu da bilmiyordum. Teşekkür ederim.
  17. H

Çok teşekkürler. Bunu tercih edeyim.

18. H

Araç şarjını kullanmayacağım, teşekkür ederim.
  19. H

Deep cycle bir akü alsak? Mesela tavsiyeniz ne olur? 3. Kısımda ne demek istediğinizi anlayamadım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri