Arama sonuçlarınız

1. yasiko

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Lr 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko) Sağol Salih kardeşim, Sana da ailenle birlikte sağlık ve mutluluk dolu yeni bir yıl dilerim.

2. yasiko

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Lr 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko) Satmadım, duruyor. Biraz eklemeler yapıp devam edeceğim. Yeni yılını kutlar, ailenle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim.
  3. yasiko

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Lr 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko) Senin de hayalindekine sahip olman dileğiyle...

4. yasiko

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Lr 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Kaptanım buradan mı görüşecektik ? :-) Müsait olursan buluşalım.
  5. yasiko

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Oğlumla birlikte 2 motor güneyde programsız geziyoruz.( motor derken motosiklet. Yanlış olmasın:-))). Şimdilik 3000 km oldu.Antep'e kadar gittik sonra kıyıdan devam ederek Bodrumda bizim yazlıkta mola verdik. Çeşme, Çanakkale üzerinden bir ara...

6. yasiko

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Yeni gördüm Hakan. Hayırlı olsun.

7. yasiko

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Bu firmaların sahipleri de Atilla gibi sadece kendi bilgi ve emeğini kullanarak yılda 2-3 karavan imalatını yeterli bulsalardı,ne firma kurar,ne kira öder, ne de istihdam sağlarlardı. Evde kendi emeğiyle ürettiği...
  8. yasiko

Sevgili Kızımın Nikah Ve Düğün Daveti

Ynt: Sevgili Kızımın Nikah Ve Düğün Daveti Mutluluklar dilerim.
  9. yasiko

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Hayırlı olsun Hakan. Güle güle kullan.

10. yasiko

M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..!

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! Benim durumum daha da kötü:-( Aracım Trafik kayıtlarına göre M1G sınıfı otomobil. Sadece M1 değil üstelik otomobil ve arazi taşıtı Ruhsatın; Cinsi bölümünde: Otomobil (arazi taşıtı) Diğer bölümünde: Motokaravan olarak...

11. yasiko

Defender 110 SW camper

Ynt: Defender 110 SW camper Selam Muammer, Defender'in hayırlı olsun. Öncelikle 2. bir aracın var mı yoksa günlük kullanım için de bunu mu kullanacaksın? Şayet aracın bir tane ise portatif çözümleri öneririm sana. Gerektiği zaman yükler,gezini yapar sonra yine indirirsin. Bunun örneklerini...
  12. yasiko

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko) Alkoven için Reha beyin de belirttiği gibi 130 luk olması daha uygun olur. Benim size önerim bu işlerin uzmanı (Atiladi) Atilla arkadaşımıza danışmanız ve eğer ikna edebilirseniz de aracınıza ona yaptırmanız. Kolay gelsin.

13. yasiko

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko) Teşekkür ederim. Selamlar
  14. yasiko

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko) Selam Olgun bey, (Nickinize istinaden) Beğeniniz için teşekkür ederim. Arac ilk ruhsatıında jeep- arazi taşıtı idi. Ben projesini çizdirerek motokaravana çevirttim. Benim önerim önce kendiniz içini yaptırıp bitirin daha...
  15. yasiko

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko) LPG 100 km de, En düşük 15 lt En yüksek 22 lt Benzine gelince, karbüratör ayarlarını LPG ye göre yaptırdığım için çalıştırırken ve stop ederken kullandığım için bir veriye sahip değilim. Temel gibi yapıyorum...

16. yasiko

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko) Reha bey, Aracın motoru benzin+LPG idi. Değişiklik yapmadım. Ambulans kayıtlarına göre boş 2440 kg olarak belirtiliyor. Ağırlığını ölçmedim ama benim eklediklerim 300-400 kg olduğunu tahmin ediyorum. Selamlar
  17. yasiko

Şerpa ile 2012 Yaz Günlüğü

Ynt: Şerpa ile 2012 Yaz Günlüğü İçeceği buzsuz kalamaz. Tecrübe ile sabittir. Bana bile buz yetiştirdi. :D Adamın enerji sistemi öyle iyi ki bana bile elektrik verdi. Atilla'dan elektrik aldım demedim. Yanlış anlaşılmasın. :D ;D
  18. yasiko

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Erden bey kutlarım. Allah analı babalı büyütsün.

19. yasiko

Ercova'ya Gidiyoruz. 7-8 Temmuz 2012

Ynt: Ercova'ya Gidiyoruz. 7-8 Temmuz 2012 Size iyi eğlenceler..
  20. yasiko

Ercova'ya Gidiyoruz. 7-8 Temmuz 2012

Ynt: Ercova'ya Gidiyoruz. 7-8 Temmuz 2012 "Bi ' kerem İnsel sexsist yaklaşımlara karşıdır. Ha erkek ha kadın farketmez onun için" desem olmaz. Yanlış anlaşılır. ;D. "Ben gidip anneyle bizzat ilgileneyim" desem olmaz. Doğru anlaşılır. ;D En iyisi hanımefendinın beni forumdan tanıdığını umarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR