Arama sonuçlarınız

1. memret

Güneş Paneli Için Öneri

Bunu hesaplamak uzun ve çok parametreli bir işlem. En hızlı, doğru ve ücretsiz desteği güneş paneli satıcılarından alabilirsiniz.

2. memret

Portatif Mutfak Dolabı

Üstad boru profil satan yerler genelde kesim-büküm işlerini falanda yaparlar. Siz teknik resmi verip bu şekilde istiyorum dediğinizde ufak fiyat farkı ile büküm kesim vb. işleri profil aldığınız yere yaptırabilirsiniz. Size sadece montaj kalır. Benim tavsiyem hala sandalye yapmanız yönünde...
  3. memret

Yeni Alınan 2. El Araçta Yapılması Gerekenler ;

Satmayı düşündüğünüz aracınız var mı:)) Şaka bir yana çok faydalı bilgiler vermişsiniz, para ile satın alınamayacak bilgiler.

4. memret

Portatif Mutfak Dolabı

Siz yine mutfağınızı yapın, Ama bizim sandalye ihtiyacını da aradan çıkaralım:) Maliyette inanın mübalağa yapmadım. Uyduruk kolçaklı piknik Sandalye yazın marketlerde 39tl ye satılıyor. Ben bu uyduruk sandalyelerden her yıl 5-6 tane alıp, kırıp çöpe atmak zorunda kalıyorum. 39tl nin içinde...
  5. memret

Portatif Mutfak Dolabı

hocam kamp sandalyesi üretmeni tavsiye ederim. Sağlam, elle tutulur kamp sandalyeleri 1000tl den başlıyor(maliyeti 50tl yi aşmaz)

6. memret

Hidroforun Kesik Kesik Çalışması

Akünüz bitiyor olabilir:)

7. memret

Bu ürünü kullanıyorum sorun aynı. Musluğu tam açtığımda normale dönüyor. Hidrofor su girişini kısmayı denemek lazım. Akım değeri hatalı olabilir 12v olanın değeri 17 amper olmalı.
  8. memret

bendeki seaflo pompa olduğu halde aynısını yapıyor. Sorun tahminim: Pompalar yüksek kapasiteli olduğu için düşük debide basıncı çok yükseltiyor ve musluk kapandı zannediyor. Çözüm tahminim: Hidroforun su girişine mini vana takıp vanayı biraz kısmak. Hidrofor basıncı yükseltemeyeceği için...
  9. memret

bende musluğu kısık açtığımda aynısı oluyor, tam açtığımda normale dönüyor.

10. memret

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Sizi tebrik ediyorum. Bilgi tecrübe ve titiz işçiliğinizden insanların istifade etmesi için bu işi ticari yapmalısınız. Seri üretim modeline geçerseniz aynı malzemeleri en az %50 daha düşük fiyatlara alabileceğinizi, işçilik giderlerinizin en az %60-%70 düşeceğini gözardı etmeyin.

11. memret

Karavancılığın Önündeki Engelleri Kaldıralım

Bu konuda Erdal ÖTÜGEN beyin aşağıdaki gibi bir yazısı vardı. Çözüm çok net bir şekilde belirtilmiş. Yazının özeti: Sigorta fiyatının düşmesi için; Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Karayolları Trafik Kanununa uygun şekilde değişiklik yapılarak, “Motokaravan” ifadesinin “Özel Amaçlı Taşıtlar”...
  12. memret

Kişisel bir tartışmaya dönen bu iletiler için özür dilerim. Bu konudaki son iletimdir. kartalveat, Anlaşılan o ki "trafik sigortası" sorunu hakkında hiçbir çözüm fikriniz yok. Ama ,"bir çözüm fikri olan ve bu uygulamaya çalışan kişileri", "dernek üyesi olmaması" bahanesiyle engellemeye...

13. memret

Karaambar kamyoncular derneğinde kuru fasulye yemek için üyelik gerekir diyorsunuz:smiley::smiley: Recep ivedik geldi aklıma sadece film karakteri sanırdım. Kartalveat Karavancılığın önündeki büyük engellerden biri olan trafik sigortasının acil bir şekilde çözümü için, ""derhal uygulanabilir""...
  14. memret

Sorunların "birgün değil" derhal çözümü için federasyonu derhal göreve çağırmalıyız. Trafik sigortasini turizm bakanina soran bir temsilcimizin olması... Bize soru sorma yetkisi olan bir temsilci değil konu hakkında kanun koyma/düzeltme yetkisi olan temsilci lazım... O temsilciyi de federasyon...
  15. memret

Güzel bir gelişme ama sonuç çıkmayacak bir soru önergesi. Şimdi kontrol ettim, sorusunu bile cevaplamamışlar.. Bize soru sorma kabiliyeti olan değil, yasa/kanun çıkarma/düzeltme kabiliyeti olan birileri lazım. Hiç kimse Metanet güzel soru sordu diye yasa/kanun çıkarmaz, değiştirmez. Soru bile...

16. memret

Üslup için baştan özür dilerim. Federasyonu sıkıştırmalıyız. Federasyon bu konuda neden hiçbir iş yapmıyor? Federasyon karavancıların sorunlarını çözmeyecek ise derhal istifa etmeli. Yönetim yeni değişti ama bu konu ile ilgili hiçbir çalışma planı göremiyoruz. Önerim bu konuda herkes...
  17. memret

Federasyonun yapması gereken ilk iş bu sorunu çözmek. Federasyon tüm gücünü, dikkatini, enerjisini bu işi çözmek için harcamalı.
  18. memret

25.11.2018 Olağanüstü Genel Kurul Kararı Ile Yeni Yönetimini Seçti;

Hayırlı olsun, 1. ve en acil icraat trafik sigortalarının düzeltilmesi. Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu'nun Bu konuda bizlere bir aksiyon planı ve takvimi sunmasını bekliyoruz.

19. memret

Devleti yönetmesi gereken bizleriz. Ulusal Kamp Karavan Federasyonu başkanı gidip bakanların milletvekillerin ensesinde boza pişirecek ki bürokratik engeller aşılsın... Ulusal Kamp Karavan Federasyonu yönetim kuruluna hükümetten birileri (milletvekili, bakan, danışmanı vb.) alınmalı ki bu...
  20. memret

Bu sorunların çözümü için baskı yapılması gereken kurum: Ulusal Kamp Karavan Federasyonu başkanıdır. Bu federasyonun varoluş sebebi budur. Varoluş sebebini yerine getiremiyorsa bu kurum çalışır hale getirilmelidir. Federasyonun bu konuda girişimleri olduğunu biliyoruz ama sonuç yok. Demek ki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri