Arama sonuçlarınız

1. memret

4.7 Hararet Sorunu

Yaşlı araçlarda birkaç yılda bir soğutma sistemini yenilemek lazım. (termostatı, göstergeyi,radyatörü, devir daim pompasını ve kayışını)

2. memret

Karavanda Lastik Patlaması

"bundera lastik zırhı" lastik patlamasını ve havasının inmesini engelliyor.
  3. memret

Bulaşıklar Için

Karbonat mucizevi bir temizleyici

4. memret

Motorkaravan Kiralamak Istiyorum

sahibinden.com da günlük 300-400 tl ye bulabilirsiniz.
  5. memret

Motokaravan Araç Değişimi

şase ve motor etiketlerini değiştirin :):)

6. memret

Kendi Karavanını Yapanlar; Hayalden Gerçeğe Adım Adım

o fiyatlara 17m3 alabilirsiniz. iveco sağlam ve bakım/parça maliyetleri düşüktür. 2. elde alacağınız aracın size kısa sürede büyük bir masraf açması büyük olasılıktır, çünkü zaten büyük bir arıza idareten yapıldıktan sonra araç satılır, alan kişide arıza patlar. Ustaya gösteririm diye...

7. memret

Hidroforun Kesik Kesik Çalışması

genleşme tankıyla uğraşmamak için musluğun yanına buton koydum, musluğu açıp kapatmak yerine butonla hidroforu açıp kapatıyorum:smiley:
  8. memret

Fotoğraftaki Nedir Acaba?

Sinek böcek tuzağı
  9. memret

Sulu Webasto ile Isınma ve Sıcak Su İhtiyacının Karşılanması

Güzel fikir ama sıcak su çıkışını termostatdan önce almalısınız. Çünkü rölantide termostatın açması zordur, açsa bile sizin soğuk su devreye girdiği anda geri kapatır ve su ısınmaz. Termostatdan önce aldığınızda da motorunuz optimum çalışma sıcaklığına çıkamaz. Birde motorun soğutma sistemine...

10. memret

Karavancılığın Önündeki Engelleri Kaldıralım

CIMER'ın kuruluş amacı "çözüm üretmek" değildir, "sorunları daha hızlı,kısa ve doğru iletmek" tir. CIMER'in iletişimi sayesinde çözüm alınan sorunlarda somut/basit sorunlardır. Bizim sorunumuz ise birkaç Bakanlığın/Kurumun ortak çalışması/kararı ile çözülecek kompleks bir iştir. Bu kurumlar da...

11. memret

Ford Transi̇t 120 T350 Hakkında Görüşleriniz.

Neden uzun kasa tercih etmediniz
  12. memret

Kiralık Cherokee Arıyorum?

Cherokee'yi baba-oğul birbirine vermez. verilemez, verilmesi dahi teklif edilemez:))

13. memret

Satın almak daha kolay. Satılır ama kiraya verilmez. Bence taksitle satın al, biraz takılıp geri sat, en kolayı bu:smiley:
  14. memret

hocam cherokee ailenin sevilen bir bireyidir. kiralık bulman çok zor.
  15. memret

Yeni Alınan 2. El Araçta Yapılması Gerekenler ;

Motor yanmalı ki usta geçimini sağlasın:smiley: Conta yanmazsa, motor yanmazsa ustalar aç kalır. Ustalar aracınızı size teslim ederken en kısa zamanda en yüksek zararlı arızayı açabileceğiniz şekilde teslim eder ki gelirinde sürekliliği sağlasın.

16. memret

Karavanda Düdüklü(basınçlı) Tencere Ve Kullanımı...

Kelle paça / işkembe içinde ideal, evde yapmak yasak olunca:))
  17. memret

Pars Team - Çankırı Çerkeş Off Road Gezisi [hd]

Bugün mü yapıyorsunuz
  18. memret

Devir Yükselmemesi

çözdünüz mü?

19. memret

Kale Mi Kada Mı?

Ustaların 1. amacı sizin sorununuzu çözmek falan değildir, Müşteriyi sağmakta sürekliliği sağlamaktır. bu sebepten çözüme en uzak ihtimalden başlayıp, asıl çözümünü en sona saklarlar. (ustanın tanıdık olması bu durumu değiştirmez daha vahim yapar) Termostatı değiştirdiniz mi? Müşürü...
  20. memret

Güneş Paneli Için Öneri

225 amperin 100 amperi kullanılabilir yani elinizde 1200watt gücünüz olur. Buzdolabın 100w olarak kabul ederseniz(yazın sürekli çalışacaktır) tam dolu akünüze sadece buzdolabını bağlasanız bile 12 saat çalışacaktır. TV ve ampülleri de eklediğinizde 7-8 saatte akünüz biter. Kaba hesapla aynı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri