Arama sonuçlarınız

1. memret

Yeni Bir Proje

Bu olumsuzluklar iş kolunu batırmaz, aksine güçlendirir. Zira motoru hatalı rektefe edildiği için tekrar arıza yapan müşteri baklavacı yerine tekrar aynı tamirciye gidiyor. Tamirci tekrar gelen müşteriye biraz hikaye anlatıp biraz daha sağıyor, bu döngü böyle devam ediyor. Bu döngüden sıkılan...

2. memret

Yeni Bir Proje

Sayın ince999 üstad, Fikirlerime katılmamanıza sevindim, herkes aynı fikirde olsaydı hayat çok sıkıcı olurdu:) Sizin benden daha ileri tecrübelerinize göre farklı fikirlere sahip olmanız normal. Ben 9 yaşından itibaren rektefe atölyelerinde büyümenin, şu anda da halen motor parçaları üretiyor...
  3. memret

Yeni Bir Proje

Karavan dönüşümünde ve yurtdışında yaş sınırı yok, Motorkaravanın sabit maliyeti yüksektir, trafik sigortası, vergiler, muayene, eski araç arızaları bakım onarım vs. Can sıkıntısı çekmek istemiyorsanız, alacağınız araç bütçenizin 3/4 ünü geçmemeli, emin olun bir sürü masraf çıkaracak. (ekmek...

4. memret

Isuzu'dan Karavan Yapmak

ibrahim bey araç seçtiniz mi, araştırmaya devam mı?
  5. memret

Klasik Isınma Aracı; Odun Sobası

4mm cam dan yaptım, baca takılı olduğundan sanırım bir sorun yaşamadım. Kenarlar zaten birkaç cm taşıyor, rüzgar birkaç cm e etki etmeyebilir.

6. memret

iveco m29

7. memret

ben havalandırma kapağının bağlantılarını söktüm sunroof gibi rahatlıkla öne arkaya doğru kaydırıyorum, yada çıkarıp alıyorum. 55cm*55cm cam kestirip ortaya 13cm delik açtırdım, bacayı oradan veriyorum. camı çapraz olarak içerden dışarı çıkartıp oturtuyorum. içeride semaver yakıyorum. bacadan...
  8. memret

Sirkülasyon Pompası Olmadan Suya Hareket Verilebilir Mi

hocam sen beni dinle, aynı araç ve aynı sorun bende de var. o araca alttan ısıtma yapmazsan ormanı komple yaksan ısınamazsın. sadece yatağın altına ve ayaklarının basacağın yere birkaç metre hortumla alttan ısıtma yap. çok daha az yakıtla süper ısınırsın.
  9. memret

Hocam araç sabit dedin, yakınlarda elektirik hattı yok mu hiç

10. memret

benzer araç ve sorun bende de var. bahsettiğiniz araçta ısınmanın tek yolu oturma alanınıza alttan ısıtma hortumu döşemek diye düşünüyorum. soba yaktığınızda iç yüksekliği yaklaşık 2 metre olan aracın zemini ile tavanı arasında 20 derece fark oluyor. tüm ısı yukarıda birikiyor zemin buz kesiyor...

11. memret

Karavan İçin Ocak

hepsiburada/n11 den 100-150tl'ye 3gözlü-5 gözlü setüstü ocak alıp geçin. 2. el de alabilirsin letgo dan daha ekonomik.
  12. memret

Karavanda Doğru Su Tesisatı

Karavanda ideal su tesisatı, cam suyu motoru ve akvaryum hortumları. Motoru çalıştırmak için ayak butonu fazlasıyla yetip artar.

13. memret

Hidrofor Tavsiyesi

ideal bir su tesisatı:smiley:
  14. memret

Hidrofor Tavsiyesi

"Boşta beklerken" 1a çekmesi bilgisinde bir yanlışlık var hocam, çalışmayan motor amper çekmez. "boşta çalışırken" olabilir, yani arabaya takılı değilken ve motorda hiçbir yük yokken çalışırsa 1a çekebilir bu normal. silecek su motorları yük altında bile çalışırken 1a den daha az çekeceğini...
  15. memret

Hidrofor Tavsiyesi

Cam suyu motorunun çekeceği akımın ihmal edilebilecek düzeyde olduğunu düşünüyorum. Kimsenin aküyü bitirecek kadar suyu yoktur zaten:)

16. memret

iveco m29 da içerde odun semaveri yakıyorum, havalandırma kapağını çıkartıp cam kestirdim bacayı buradan dışarı veriyorum. hem çay demleniyor hem içerisi ısınıyor, hemde mini şömine olarak ateşi izliyorum. Bu kış mutfak tüpünden soba yapacağım, kapak kısmını çok büyük açıp ateş izleme keyfini...
  17. memret

Elektrikli Fırını Lpg'li Fırına Dönüştürme Projesi

İstediğiniz çözüme ulaştınız mı, bende merak ediyorum LPG'li fırın çözümünü.
  18. memret

Hidrofor Tavsiyesi

seaflo 20lt/dk kullanıyorum çok gereksiz bir alet. şimdiki aklım olsa cam suyu motoru takar musluk yanına buton koyardım. Çok ucuz ve çok pratik.

19. memret

Doğu Anadolu

Yurdumuz cennet, görmesini bilene
  20. memret

Doğu Anadolu

İlgiyle takipteyiz. Bu bölgelerin hikayeleri, efsaneleri, türküleri, türkülerin hikayeleri çok değerli. Gezinize çok büyük değer katacaktır bunlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri