Arama sonuçlarınız

1. memret

Jel Akulerin Uyumu

geçmiş olsun, marka neydi?

2. memret

Yeni Bir Proje

Rektefe görmemiş(motor hiç açılmamış) bir aracı ıslak-kuru kompresyon testi yaparak gönül rahatlığı ile alabilirsiniz, ıslak-kuru kompresyon testi yapmadan asla almayın. Karar sıralamanız aşağıdaki gibi olmalı (tek doğrudur:smiley:) rektefe görmemiş(motor hiç açılmamış), ıslak-kuru kompresyon...
  3. memret

Yeni Bir Proje

Daha çok didişmeyle geçti;)

4. memret

Yeni Bir Proje

Ama Yök Tez merkezine girip "Endüstri 4.0" diye aratırsan yüksek lisans tezim belki size faydalı olur. Anlamadığınız noktalar olursa seve seve anlatırım. Şimdi var mı yorum yaşlı kurt??:smiley: Bak konunun başından beri yanılmışsın öyle değil mi? Demek ki emin olmadığın konularda öyle atıp...
  5. memret

Yeni Bir Proje

Diploma hayat okulundan hocam.

6. memret

Yeni Bir Proje

Her rektefe kötü diye bir kural yok. Ama açılmamış sağlam motor gibi olamayacağı su götürmez bir gerçek. Bineceğiniz araca farklı işlem yapılır, satacağınız araca farklı işlem yapılır. siz aracı satacak olsaydınız o işi 2000tl ye halleder motoru nefes alır hale getirir satıp...

7. memret

Yeni Bir Proje

Honlama tezgahı yapan yüksek mühendise "honlama nedir", diye sorarsan cevap alamazsın hocam. Gel fabrikama tezgah üzerinde öğreteyim diyorum, hem motor parçaları nasıl üretiliyor, nasıl işleniyor görmüş olursun.
  8. memret

Yeni Bir Proje

Üstad bana küfür/hakaret ettiniz sanırım, yönetim mesajınızı silmiş. Kendinizi ifade edemediğinizde hemen küfüre/hakarete başvuruyorsunuz galiba. Kendinizi ifade edebilmeniz için daha fazla mürekkep yalamanızı tavsiye ederim, bu sizi biraz daha geliştirecektir.
  9. memret

Yeni Bir Proje

Binde sorunuzu 3. kez cevaplıyorum. ( "alay etmeye çalıştığınız" kişinin verdiği cevabı görmezden gelmeye çalışıyorsunuz) Bu cevaba itirazınız var ise bildirin. (inşaat mühendisi olduğunuz için cevabı anlamamış olabilirsiniz, anlamadıysanız çekinmeyin size tane tane anlatırım ben) Binde...

10. memret

Yeni Bir Proje

Üstad soruların hep ilkokul müfredatından ve konuyla ilgisiz:smiley: "konuyla ilgili en zor" sorunu alalım ki konu bize de biraz keyif versin.. Belki bilmediğimiz bir şeyler çıkar bizde öğreniriz. üstadla sohbet etmenin ,fırça yemekten başka, bize bir faydası olmalı öyle değil mi?

11. memret

Yeni Bir Proje

Sayın Akmühendis, size, ince999 üstad başta olmak üzere üstadlara saygımız sonsuz, (çırak kültürü:) ) üstadla tartışmak güzel, ama mühendis olmadığım için beni çok aşağılıyor. kaldı ki olup olmadığımı da bilmiyor. Bende bilerek açık bıraktım o noktayı ki ordan yürüsün:):) Ama konu zevkli...
  12. memret

Yeni Bir Proje

Üstad soruların hep ilkokul müfredatından ve konuyla ilgisiz:) "konuyla ilgili en zor" sorunu alalım.

13. memret

Yeni Bir Proje

Üstad cnc honlama tezgahını yapıyoruz biz, müsait olduğunuz bir ara çalışan tezgah üzerinden göstereyim size. Varsa zor sorunuz cevaplayalım, yoksa vaktinizi çalmayayım.
  14. memret

Yeni Bir Proje

Sorunuzun cevabı budur: (sanırım "alay etmeye çalıştığınız" kişinin verdiği cevabın altında ezildiniz, görmezden gelmeye çalışıyorsunuz) Yenilenen her motor için değişir bu (motor grubuna göre değil aynı gruptan motorlarında her biri için). Tüm ölçüleri servis manuelindeki ölçülerde bile yapmış...
  15. memret

Yeni Bir Proje

Bu kadar komik ve anlamsız bir soruya cevap vermek utanç verici ama madem sordunuz: Yenilenen her motor için değişir bu (motor grubuna göre değil aynı gruptan motorlarında her biri için). Tüm ölçüleri servis manuelindeki ölçülerde bile yapmış olsanız toleransın ne kadarını kullandığınızla bile...

16. memret

Yeni Bir Proje

Eyvah yine yakalandık:smiley: Neyse ben konuya geri döndüreyim sizi, yoksa "forum ikili çekişme yeri değil" diye ikaz edecekler bizi. Siz mühendis olduğunuz için benden:smiley: daha iyi bilirsiniz ki, kritik noktaların "sencesi / bencesi" olmaz. Her motorun ayrı bir servis manuel'i...
  17. memret

Yeni Bir Proje

Konudan baya uzaklaştınız birden, vuracak yer arıyorsunuz sanırım:smiley: vukuatlı noter onaylı nüfus kaydı örneği de talep eder misiniz:smiley:
  18. memret

Yeni Bir Proje

Bu genellemenin de "diğer tüm genellemelerde olduğu gibi" , işini mükemmel şekilde yapan esnafları kapsamayacağını belirtmeye gerek yok sanırım. Bu genellemenin içine giren esnafın kalbinin kırılmasında zaten sakınca görmüyorum:)

19. memret

Yeni Bir Proje

Eyvah, yakalandık:smiley: Üstad tecrübe bu olsa gerek, hemen farkettiniz.
  20. memret

Yeni Bir Proje

Ben inşaat konusunda sizinle teknik tartışmaya giremem, bilgim eğitimim tecrübem yetmez. Büyük ihtimalle sizde sıkılırsınız zaten.. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri