Arama sonuçlarınız

1. memret

Karavan için Hermetik Şofben

iyi cesaret, deneyimlerinizi merakla bekliyoruz.

2. memret

Çekme Karavanım İçin Isıtma Önerebilir Misiniz?

doğrudur @Zgrp, ama litre/saat değil, tl/saat. t ve l harflerinin konumu önemli:smiley:
  3. memret

Günaydın, Dikkatiniz takdire şayan, merak buyurmayın bizde yanlış olmaz:smiley: LPG'nin kesafeti 0.560 gr / cm3

4. memret

Süleyman bey, Aşağıda işaretledim, o tüketim değeri 4m3 için verilmiş değer. Karavanlar genelde onun 4 katı büyüklüğünde oluyor. Yani 10 saatte 1 litre yi 4 ile çarptığımızda 10 saatte 4 litre yapar, saatte 400ml/saat yapar, webstoyla aynı tüketime gelir. Hatta sizin cihaz 2500kcal/h...
  5. memret

LPG sobasının Webastoya göre: Avantajları: Satınalma maliyeti çok düşük (2. eli sahibinden.com da 150tl-200tl ) Elektrik ihtiyacı yok, İşletme maliyeti düşük, Üzerinde ekmek kızartabilir, çay, su ısıtabilir, alevlerini izleyebilir, soba terapi yapabilirsiniz:smiley: Dezavantajları...

6. memret

Bu çözüm tabi ki büyük karavanlar için daha uygun olur, Dahili Otomatik gaz kesicisi olduğu için koku yapmaz, ben yıllarca evde kullandım, Tüketimi fazla değil, daha düşük çıkıyor. Bu çözümün başlıca avantajı elektrik ihtiyacı olmaması, webasto'nun 55w gibi çok ciddi elektrik sarfiyatı var.

7. memret

Süleyman bey hesapta bir karışıklık olabilir mi, LPG nin daha ekonomik olmasını umuyorum: Teknik kataloglarında(her ikisininde resmini ekledim aşağıda): Webasto tam kapasite ile çalıştığında 0,49 litre/saat tükettiği yazıyor, LPG sobası ise tam kapasite çalıştığında 360gr/saat harcıyor...
  8. memret

LPG ile çalışıyor, Örnek ebat aşağıda var, daha küçükleri de vardır illaki. Yeri müsait olanlar için 12kw lık modeli de var. Bunlar sahibinden.com da 2. elleri 150-200 tl. Fujiyama Doğalgaz Sobası
  9. memret

"..yazsaydı" ifadesi pek şık olmamış. Merak ettiğiniz şeyleri direkt sormaktan korkmayınız/çekinmeyiniz, forumda henüz kimse kimseyi yemedi:smiley: Bir ısıtıcıya bir karavan parası ödemekte de özgürsünüz:smiley: LPG sobaları genelde 3 farklı boyutta satılıyor, küçükleri de var. üstten...

10. memret

Hayır katalitik soba değil, bacası olan, (içeriye co2, co vermez) elektrik ihtiyacı olmayan, alev söndüğünde gazı otomatik kesen, ters rüzgar estiğinde gazı otomatik kesen, içeride oksijen azaldığında gazı otomatik kesen, hermatik tipleri var içerideki oksijeni tüketmez, alevleri keyifle...

11. memret

Kaplica Tavsi̇yesi̇

Doğrudur. Otelde de konaklayabilirsiniz(otel biraz tuzlu, birçok hilton dan daha pahalı), ihlasın devremülk site içinde kendi günlük kiraladığı apart dairelerde var, dairelere termal su geliyor, tüm malzemeler var, daireler temiz. Site içerisinde tüm olanaklar var, market, sağlık ocağı vs...
  12. memret

Elektrikli Fırını Lpg'li Fırına Dönüştürme Projesi

Süper çözüm, ısı ayarlaması var mı acaba? Bu ürün Avrupa üretimi olsaydı fiyat en az 30 katı olurdu. Yapmayı öğrendik satmayı öğrenemedik bir türlü..

13. memret

Kaplica Tavsi̇yesi̇

Birçok tesisi kullandım. Kuzuluk kaplıcalarını sık kullanıyorum, oteldeki aile havuzları gerçekten hastane titizliğinde, havuzlar her kullanımdan sonra boşaltılıp dezenfekte edilip ,rezervasyonda belirttiğiniz ısıda, yeni su ile dolduruluyor. Su minerali ~2000mg/lt
  14. memret

Kaplica Tavsi̇yesi̇

Kaplıcalarda hizmet kalitesi genelde düşük oluyor, beklentinizi düşük tutarsanız memnuniyetiniz artacaktır:smiley: Suların analizi ve şifa olduğu konulara bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Türkiye Kaplıcaları Portali Bursa, yalova suları, bilinenin aksine, aslında mineral olarak fakir. (çekirge...
  15. memret

Pratik, Kolay Yapılabilen, Üstelik De Ucuz Sütunlu Matkap :)

Güzel olmuş elinize sağlık. Marangozluk işleri olduğunda Atölye Arası – Temel Marangozluk Eğitim Atölyesi firması paylaşımlı atölye sunuyor. tüm marangozluk aletlerini kullanmanıza izin veriyor. malzemeyi de oradan temin edebiliyorsunuz.

16. memret

truma combi de, 20.000-30.000 tl arasında değişiyor hocam fiyatlar. yerli sıfır karavan veriyorlar o fiyatlara:smiley:)
  17. memret

hocam bu ısıtıcı bir karavan parası:)
  18. memret

Boşuna para kaptırmayın sağa sola, 150-200 tl ye sahibinden.com dan ikinci el doğalgaz sobası alın. genelde 11kw gücünde, elektirik harcamaz. kar fırtınasında bile karavanı sauna gibi yapar. küçük boyları da var.

19. memret

Yeni Başlayan Bir Karavancıdan Sorular :)

Hap şeklinde alamayabilirsiniz:) Sorularınızın tüm cevapları, forumda "çok detaylı şekilde" halihazırda mevcut. Formda biraz gezinmenizi tavsiye ederim. çelişkili konularda hatalı mesajların sonradan , farklı konularda da olsa, hatalı olarak belirtildiğini de göreceksiniz.
  20. memret

Yaşam Aküsü Şarj Ve Diğer Bağlantılar Hakkında Fikir Alış Verişi

Aradığınız cevap: Cihazlara 24v gitmiyor. paralel bağlantıda voltaj yükselmez. """Kabaca""" şöyle düşünebilirsiniz: paralel bağlantı: voltaj sabit, amper artar seri bağlantı: amper sabit, voltaj artar,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri