Arama sonuçlarınız

1. memret

Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

Hayırlı olsun.

2. memret

Isuzu Karavan

Hayırlı olsun üstad, bol gezmeler. Kendin uğraşmana gerek kalmadı, donanımı da baya iyi.
  3. memret

İran

Aynı ülkeye ait birçok gezi yazısı okumuştum. Bu Kötü bir yazı, sürekli olumsuz eleştiri, sürekli şikayet, insanları hor görme aşağılama vs. Bir gezginin bakışı ve yorumlaması böyle olmamalı..

4. memret

Bir Çekme Karavan Doğuyor

Süper olmuş elinize sağlık, maliyet ne alemde?
  5. memret

Ankara Kiralık Karavan

Başarılar...

6. memret

Ankara Kiralık Karavan

O halde sezona ve araca göre günlük haftalık aylık ücretlerinizi sitenizden yayınlayın. 3 farklı sezon için 3 farklı gün sayısına göre 3 farklı aracın fiyatı 27 farklı fiyat yapar. Telefonda bu 27 farklı fiyatı tek tek sayıp arayan kişinin de not etmesini mi bekliyorsunuz?

7. memret

Ankara Kiralık Karavan

Ücretsiz mi kiralıyorsunuz, fiyatlar neden sitenizde yok?
  8. memret

Hidroforun Kesik Kesik Çalışması

Hocam ona da 50euro çekerler şimdi, ben 50tl ye hallettim hepsini
  9. memret

Hidroforun Kesik Kesik Çalışması

nadiren kullanacağı bir buzdolabına 10.000tl verebilen birisini sağmak helaldir diye düşünebilirler, kendilerince çok da haksız değiller:smiley::smiley: Benim çözümüm: Musluk her zaman açık kalıyor, suyun akması için butona basıyorum. Butona basmak, musluk açmaktan daha pratik

10. memret

Karavan Ruhsatı Olmadığı Için Ceza

Şiddetle katılıyorum

11. memret

Sabit Karavan...

sabit karavan için çok cazip, sauna, jakuzi bile konur buna;) klima webasto zaten vardır
  12. memret

Sabit Karavan...

Sabit kalacaksa otobüs de düşünebilirsiniz, aynı fiyata 12 metre.

13. memret

İzolasyon Malzemesi

bauhaus'da tek tarafı alüminyum ısı yalıtım şiltesi var benzer malzeme, 1metre*10metre geçen sene 40tl idi.
  14. memret

Karavan Ruhsatı Olmadığı Için Ceza

Birkaç kez başıma geldi, tadilata yeni başladım karavana çeviriyorum dedim. tüm koltuklar sökülü, sabit mutfak, sabit wc/lavabo, yatak olduğu halde, hatta içerde semaver yandığı halde bile hiçbirşey demediler. Sadece amaç dışı kullanımdan dolayı sorun çıkabileceğini söylediler. Tabi burada çaya...
  15. memret

250w Panel Ve 200a Akü Kombinasyonu Nasıl Olur?

Düşük hızlarda döndüğünde de işe yarar enerji üretiyor muydu?

16. memret

250w Panel Ve 200a Akü Kombinasyonu Nasıl Olur?

Şöyle bir şey denenebilir mi acaba? Rüzgar hızı 2 km/saat 'i geçtiğinde üretime başlıyor. Gölbaşında da rüzgar gayet iyi gibi. Gölbaşı:
  17. memret

Gezenbilir 11. Maltepe Karavan Buluşması 2019

Üstad organizasyonla biz uğraşmayalım diye "karavan firmalarından destek almalıyız" fikrini sundum. 2020 için karavan firmalarıyla görüşmeler yapılabilir. Karavan firmaları için iyi bir "mini fuar/tanıtım alanı".
  18. memret

Gezenbilir 11. Maltepe Karavan Buluşması 2019

Aslında bu buluşmada karavan firmaları stand açıp, hem tanıtıcı hem eğlendirici etkinlik düzenlemeli bol bol yiyecek içecek ikramı ve eşantiyon dağıtmalı, lojistik destek sağlamalılar.:smiley: Bir arada oturabilmek için büyük sıcak bir çadır, Çadırda 2 gün boyunca 7/24 sıcak çay+çorba+salep...

19. memret

Jel Akulerin Uyumu

200A İÇİN 25W LIK panel kullanıyorum, tüketimim çok az(hidrofor, aydınlatma, bilgisayar, telefon şarj) olduğu için yetiyor.
  20. memret

Karavan için Hermetik Şofben

Daxom Yerli malı, üretimi İstanbulda.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65