Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı ülkeye ait birçok gezi yazısı okumuştum.
Bu Kötü bir yazı, sürekli olumsuz eleştiri, sürekli şikayet, insanları hor görme aşağılama vs.
Bir gezginin bakışı ve yorumlaması böyle olmamalı..
O halde sezona ve araca göre günlük haftalık aylık ücretlerinizi sitenizden yayınlayın.
3 farklı sezon için 3 farklı gün sayısına göre 3 farklı aracın fiyatı 27 farklı fiyat yapar.
Telefonda bu 27 farklı fiyatı tek tek sayıp arayan kişinin de not etmesini mi bekliyorsunuz?
nadiren kullanacağı bir buzdolabına 10.000tl verebilen birisini sağmak helaldir diye düşünebilirler, kendilerince çok da haksız değiller:smiley::smiley:
Benim çözümüm:
Musluk her zaman açık kalıyor,
suyun akması için butona basıyorum.
Butona basmak, musluk açmaktan daha pratik
Birkaç kez başıma geldi, tadilata yeni başladım karavana çeviriyorum dedim. tüm koltuklar sökülü, sabit mutfak, sabit wc/lavabo, yatak olduğu halde, hatta içerde semaver yandığı halde bile hiçbirşey demediler. Sadece amaç dışı kullanımdan dolayı sorun çıkabileceğini söylediler. Tabi burada çaya...
Üstad organizasyonla biz uğraşmayalım diye "karavan firmalarından destek almalıyız" fikrini sundum. 2020 için karavan firmalarıyla görüşmeler yapılabilir.
Karavan firmaları için iyi bir "mini fuar/tanıtım alanı".
Aslında bu buluşmada karavan firmaları stand açıp, hem tanıtıcı hem eğlendirici etkinlik düzenlemeli bol bol yiyecek içecek ikramı ve eşantiyon dağıtmalı, lojistik destek sağlamalılar.:smiley:
Bir arada oturabilmek için büyük sıcak bir çadır,
Çadırda 2 gün boyunca 7/24 sıcak çay+çorba+salep...