Arama sonuçlarınız

1. memret

Uygun Fiyat Yeterli Isınma Hk.

Karavanda tam zamanlı yaşam için webasto ekonomik bir çözüm değil. Sadece yakıt değil elektrik de yetiştiremezsiniz. Tam zamanlı yaşam için, araç dışında yakacağınız kömürlü semaverin suyunu, araç zeminine döşeyeceğiniz alttan ısıtma borusunda gezdirmeniz bence en güzel çözüm olur. 4w-5w...

2. memret

Webasto Voltaj Problemi

Akü markasının ofisini arayın, garanti kapsamında ücretsiz ve detaylı ölçüm yaparlar. Büyük ihtimalle de yenisini verirler.
  3. memret

Webasto Voltaj Problemi

Akünüzü test ettirin, bir sorunu var.

4. memret

Sosyal Medya Düzenlemesinin Getirdikleri

Biz şanslı bir kuşağız, cimer'den yasa yapan kişilere direkt ulaşıp fikir verip görüş bildiriyoruz, ülkenin yönetimine direkt katkıda bulunuyoruz. İlgisiz kişilerle konuşmak yerine direkt ilgilisine yazarak düzeltilmesini istiyoruz. Yanlış gittiğini düşündüğünüz konuda herhangi bir öneriniz...
  5. memret

Karavan forumunda Tartışacak başka konu kalmadı mı acaba:) Dostlarınızla siyaset yapmayınız. Zira; siyaset dostlukları zedeler. Siyasetçiler yollarına devam ederken; Siz dostlarınızı yitirdiğinizle kalırsınız.

6. memret

Ülkemiz için hayırlı olsun, geç kalmış bir yasa. Muhabbet siyasete doğru gitmemeli, geri getiremeyiz:))

7. memret

2.altenatör Hakkında Bilgi Verirmisiniz

Alternatör tüketim varsa gerektiği kadar elektrik üretir. Akü dolduktan sonra , başka tüketen yoksa, alternatör elektrik üretmez, rahat olun.
  8. memret

12v Hidrofor Çalıșırken 12v Luk Aydınlatma Ledleri Yanıp Sönüyor

Aynı sorunu yaşamıştım. Hidrofor ile led aynı hattı kullanıyordu, Kablo kalınlığını arttırdım sorun çözüldü.
  9. memret

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

Siz ilk 24 saati almışsınız sanirim. Katalog verileri Dolabın kendini ve içindekileri soğuttuktan sonraki 24 saatte yapilmis olabilir. Arabalarında teknik verileri gerçek hayatta min. %50 fazla oluyor.

10. memret

Enerjiyi Akü Dışında Depolamak

Hidroforun tüketimi yok denebilir. Hidroforun doya doya çalışacağı kadar suyunuz olmaz zaten:smiley: Enerji hesabınızda hidroforun tüketimini ihmal edebilirsiniz. Buzdolabı içinse çok daha inovatif&kreatif fikirler bekliyoruz.

11. memret

Çekme Karavanım İçin Isıtma Önerebilir Misiniz?

Hocam ne LPG zehirli bir gazdır ne de CO2 zehirli bir gazdır. İkiside zehirsizdir. İçerideki oksijen biteceği için ölürsün. Sensör alarm verdiğinde sen hayatta olmayabilir yada cam açacak kadar takatin kalmamış olabilir. Hele ki uykuda sensör ocağı kapatsa bile kalkıp camı açmayacağı için sen...
  12. memret

Hocam dene diyecem ama tecrübeni bize anlatamama ihtimalin var;)) Uzun süre yazmazsan rahmetle anarız seni;))

13. memret

3800btu yaklaşık 1100watt yapar. kış için yetersiz.
  14. memret

Bmc Levent 1996 Model Kapalı Kasa Kamyonetin Dönüşümü

Çok daha düşük fiyata pejo J9 , ivecolar, magirüs ler var. BMC yi veto eden ustalar bu araçların hurdasına bile onay verecektir, haklılar da..
  15. memret

Karavanda Dinlemek Için Yabancı Hafif Müzikler

Yücel bey garantili hazır liste. Listeden parça çıkarmaya kıyamazsınız:smiley::smiley: cafe de pera 1 01. pink martini- amado mio 02. sade- king of sorrow 03. buckshot lefonque- another day 04. malia- yellow daffodils 05. anna oxa- camminando, camminando 06. leda battisti- l'acqua al deserto...

16. memret

Karavan Için Hobi Bahçesi Seçerken...

Kiralıklarda var baya, daha cazip olabilir
  17. memret

Bayramda Kiralık Bir Karavanla Ege'de Bir Koyda Sokağa Çıkma Yasağını Geçirmek

Etrafta kamera yoksa ve polise ukalalık yapılmazsa, polis ceza yazmayacaktır.
  18. memret

Kendim Mi Yapsam Yaptırsam Mı?

Aşağıdaki alternatör seçilirse, sıcaklık hemen hemen hiç etkilemeyecektir, sıcak soğuk arasında pek fark yok çünkü. Hemde rölantide bile kesintisiz 100-110 amper/saat üretebiliyor. Araç yarım saat rölantide çalışarak 100 amperlik aküyü doldurabilir. Güneş isterse hiç çıkmasın:):)

19. memret

Merak ettim araştıracağım biraz; rölantide kaç amper üretir, sürekli aynı amperi üretebilir mi, 100 amperlik aküyü rölantide kaç dk da doldurur vs.
  20. memret

Üstad biz henüz amatör olduğumuz için akü doldurmak için motor çalıştırmayı iyi bir çözüm olarak kabul ediyoruz hala:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR